428

Смешно е

преди 2 години

БВП на САЩ и ЕС е 40 пъти по голям от този на Русия. Къде са тръгнали тия голтаци. Путин е комплексиран дядка. Русия незабавно трябва да прибере всички войски извън своята територия.

427

Анонимен

преди 2 години

До WaffenНо не го показват, как спасява БКП на Луканов от разпад и лустрация.

426

Анонимен

преди 2 години

И политиците ни и военните ни не се държат като участници, а като стажанти-журналисти, съчиняващи статия комбинирайки извадки от предварително написани материали.Защото са си точно такива.

425

Анонимен

преди 2 години

Дано Руския президент изпълни обещанието си,, да стреля по,, центъра за взимане на решения/кеавария"

424

Анонимен

преди 2 години

естествено, че ще ни засегне! понеже ние сме много горд и важен член (каквото и да значи), сами ще се набутаме между шамарите, за да се докажем колко сме готини!

423

Waffen SS

преди 2 години

Незабравим спомен остави у мен ,сценката ,при която Пасито се лигавеше в сълзи и сополи,пред знамето на България,когато ни приемаха в НАТО.

422

Waffen SS

преди 2 години

НАТО иска да жертвува живота на българите и българските деца.Тази агресивна организация не е европейска, а американска,та наглостта на англосаксите и безпределна.

421

Щерев

преди 2 години

Добре са дошли НАТО в България. Най- после. Аз даже се просълзих от радост.

420

хахахааа.....

преди 2 години

Какво е България?

419

fred13

преди 2 години

Когато некои си мерат оноа работа ... !Не си сваляйте гаите ..., че моа да го отнесете ?

418

Анонимен

преди 2 години

няма да се плашите ние винаги посрещаме чуждите армии като освободители с цветя

417

Анонимен

преди 2 години

Великите СВРЪХСИЛИ възлагат на ОСМАНОТУРСКАТА империя да създаде АЛБАНСКА ДЪРЖАВА и техният ЧЕРВЕН като АлбанскоТУРСКОТО знаме вожд ЕНВЕР ХОДЖА преведено от турски Енвер означава ЗЕТ има следното изказване:"РУСОФОБ съм защото като албански мюсюлманен съм верен до гроб на Йосиф Висарионович Джуганашвили-СТАЛИН а руснаци дори нямат свян да се хвалят че го пречукали".............Бил Клинтън и Хилъри Клинтън са бивши МАРКСИСТИ запознали се на КОМУНИСТИЧЕСКИ бирки което също е факт

416

448 край

преди 2 години

...Дончо Костов, Димитър Бояджиев, Николай Ракитин....Дано разбереш частица от мъката ми, патриотче - знаяч!

415

Анонимен

преди 2 години

447 кирилицата при тях идва от Охридската школа, която си е точно македонските земи. Не тракийските или мизийкските. И като признаваш Косово по заповед американците, гледай дали си признал преди това македонията и то за каква. Защото такива като теб набиха в македонията, албанският за официален, точно заради Косово и шиптърите от АОК. Виновни сте вие поръчковите гномове на фондациите. Само че Русия не може да приспите, Русия е будна и може да ви потърси сметка за всичко, затова квичите цял ден

414

Анонимен

преди 2 години

До Отговор.....Клъвна ли? Браво! Само дето кирилицата е нещо като коптската азбука - гръцки букви с добавени нови литери, за нуждите на фонетиката на коптите там и славяните тук. Много грапаво го написах, защото вече спя, ама който иска , ще разбере!А който иска да се прави на голям патриот и знаяч и да ме поучава МЕН, да знае, че няма да го прочета! Последно - цял свят знае какво направиха руснаците с кирилицата!Излез на улицата и попитай кои са Азис, Камелия, Гала и после питай за Наджаков,

413

Отговор

преди 2 години

До анонимния/руски п**х/ Точните думи на Кремъското Жуже бяха...че азбуката издавала от "македонските" земи! По това време "македонски" земи не е имало, защото всичко е било ...България! И не се пробутвай за "българин", защото нямаше да пишеш ..."вие българите"! Това че си продал душичката си за жълти копейки, си е твой проблем!

412

Когато няма ...

преди 2 години

..доводи, модерно левия, кафевия "българин" обръща на псувни, обиди и други ориенталски "чалъми".Инак да ...има се за по-"европеец" и от Папата и най-обича обича да кьори у заплатата и доходите на Белите хора, бе.

411

Анонимен

преди 2 години

До Българин 423------***, ти не си българин, а това, което българите оставят известно време след като се нахранят! ..."На Кремълското Жуже азбуките още му идват от "македонските"земи!"....Путин каза друго, ама вие изпищяхте като опарени! "...от ТЕЗИ ЗЕМИ"! А тези земи са били населени с БЪЛГАРИ, ама вие не се усетихте, че с тази си реакция ГИ ПРЕДАДОХТЕ НА СКОПСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

410

някой си

преди 2 години

Въпросът е: Ще засегне ли България конфликтът между Русия и НАТО?А отговора: Тцъ, ичНе ставайте смешни! Стигне ли се до война, да не дава Господ и подкрепим ли и разрешим на Нато да оперира с техникатс си от Българска земя, с нас е свършено за отрицателно време.

409

червенохитлерзнaме

преди 2 години

AДОЛФ ХИТЛЕР В МОЯТA БОРБA СAМ СЕ Е НAРЕКъЛ ИЗЦЯЛО ЧЕРВЕН....................ПРЕДИ НAПAДЕНИЕТО НAД СССР ХИТЛЕР ГИ ОБСИПВA С ПОЗИВИ ЧЕ Е ПОСТРОИЛ МAРКСИЧЕСКИЯ ЧЕРВЕН УТОПИЧЕН ТРЕТИ РAЙХ според ХИСТъРИ ЧЕНъЛ.....................СТAЛИН ЗНAЕ ЧЕ ПРИ НьОЙ 1919 във вторaтa комун държaвa имaло нaд петдесет милионa комунисти a шепaтa остaнaли шефчервени ги дaл нa ХИТЛЕР дa не си цaпa ръцете