71

Антон, Враца

преди 2 години

Русия иска нов мирен договор тип Мюнхен 1937. Всички знаем какво стана след това.

70

ДЯДО КОЛЕДА

преди 2 години

Целта на шоуто изнасяно от наркотизирани подставени на власт начело със Столтенберг е оправдаване на ограбването на трилиони живи долари и евра от САЩ и страните членки на НАТО ЗА НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ТЕЖКО ВРЕДНИ ОРЪЖИЯ>>ОКупирането на Киев 2014 година чрез няколко тона спец наркотици доведе до трайно нелечимо отравяне на десетки милиони НАШИ БРАТЯ В Украйна.Накроманите от САЩ искат ТРАЙНО ТЕЖКО УВРЕЖДАНЕ нА МИРА В ЕВРОПА С Изпращането на тежко въоръжени войски в окупирана от подставени Украйна

69

ВМРО

преди 2 години

Путин в момента е в безизходица: той нападна Украйна 2014 г и победи ВСУ в няколко решителни сражения, но се пре....ба и спря настъплението си със " минските споразумения", без да получи т.нар. " новорусия" или там както се казва! Сега 7 г по късно реалността е или спира конфликта, който му съсипва икономиката, или тръгва срещу една съвсем нова и тоя път готова за война ВСУ! Това е положението да избира, а не да прехвърля " глупостта си" на НАТО!

68

Анонимен

преди 2 години

НАТО ще нападне Русия и ще окупира Крим, който ще стане военноморска натовска база на САЩ. Всеки истински български евроатлантик и натовец, който пламенно е защитавал евроатлантизма и НАТО в телевизионни предавания, радио и медии ще бъде мобилизиран от военното министрество, за да изпълни натовския си дълг, който е проповядвал пред българския народ.

67

Анонимен

преди 2 години

Възможно е теоретично, да се постигне някаква договорка да няма постоянни бази на НАТО в граничните на Русия зони, които имат повече от Х на брой войници; при условията на реципрочност, т.е. да няма по същите граници повече от същия брой войници. На практика никой няма да се съгласи. Може Канада и САЩ да нямат бази в Европа, но Русия ще се откаже ли от базите в чужбина? Така че си говорят и нищо.

66

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия !!!! Смачкай фашистите , Вова !!!! Православната сестра България ви подкрепя !!!! Разбира се има и продажници като македонските терористи...

65

Анонимен

преди 2 години

Надявам се Путин да пие три водки ,и да им пусне три ракети като коледен подарък на геьовете )

64

ВМРО

преди 2 години

Това са празни приказки, САЩ развива способностите си и Русия го прави, тези " мирни предложения" са неизпълними на практика, от гледна точка на държавният суверенитет на всяка страна! Кой може да забрани на Украйна да влезе в НАТО, ако украинците го желаят и кой е тоя, който ще иска в натовски страни да няма натовско оръжие и съединения? Това са руски глупости за вътрешна употреба!

63

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.....В Сибир ще се модернизират съществуващите, но на първо място ще се строят нови градове...... Уааахаххааааааааа, ти на какви медикаменти си бре? Умлях от смях като ти четох фантазиите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

62

Анонимен

преди 2 години

НАТО балонът се пука пред очите ни

61

Анонимен

преди 2 години

До не може да бъде! или надъхания чебурак за по-просто. Припомни си думите на Бисмарк, че 1 договор с Русия струва по-малко от хартията на която е написан. Историята е доказвала това многокротно, все пак рашка никога не е водила завоевателни войни според нейната история. Обаче някак си все и се е увеличавала територията, истинска мистерия нали?

60

НАТОвец

преди 2 години

Твърдението, че НАТО застрашава руските центрове за управление е фалшиво и има за цел да оправдае агресивните планове на кремълскити тирани. Истинската заплаха за руските центрове за управление ще бъдат американските ракети, изстреляни от космическите совалки /Х-37В/ и от бойните летящи чинии /TR-3B/ на Американските космически сили /USSF/, чиито ракети са неуловими от ПРО и ПВО.

59

Анонимен

преди 2 години

Русия няма против България да е с Европа и в ЕС.Но е против трупането на оръжие в България.И аз така,казвам,винаги с Европа но никога срещу Русия.По добре ще е да се разоръжава Светът,от колкото да се въоръжава."Празна"пушка,закачена насцената веднъж гърми но убива,така както пистолета в ръката на Болдуин уби украинката на сцената.

58

Анонимен

преди 2 години

НАТО е наземната армия на сатанистите, Св. Георги ще ги накаже отново

57

Анонимен

преди 2 години

Наредиха до украинската граница 200 000 военни и 100 000 единици военна технка. Наблъскаха Крим с войска и техника, но се сърдят когато НАТО разполага военни на собстмената си територия. Руското безочие е безгранично и ще си изпатят накрая за това.В Черно море с което граничат 4 НАТОвски държава не дават да влезе натовски кораб, само те можели да се разполагат, като че ли морето им е лична собстваност.

56

Калбо

преди 2 години

Никога няма да тръгна с Русия защо какво ни донесе демокрацията или така наречения запад и Америка наркотици проституция рекет бедност ама бедност истинския смисъл само определени хора станаха богати а бедните станаха още по-бедни и най-лошото че все по-лошо става за българския народБях много голям противник срещу тогавашната власт по време на социализма но изглежда че съм сгрешил не съм комунист но не ми харесва и демокрацията демокрацията е нещо съвсем различно от това което проповядва запада

55

не може да бъде!

преди 2 години

Настъпват нови много опасни времена според мен.Досега руският селскостопански двор беше един разграден двор и натовските вълци и лисици и други по-малки зверчета необезпокоявани си крадеха каквото им падне.Ама сега руснаците си оправиха оградата и са инсталирали вътре едни вълкодави,които само чакат да се появи някой неканен гост.А традиционното колебливо недоверия на руснаците към намеренията на колективният Запад вече се е превърнало в увереност-няма договор,който да не е нарушен от САЩ !?

54

Анонимен

преди 2 години

Гейовете от ЕС и САЩ като чуят Путин ,се на акват от страх )

53

Анонимен

преди 2 години

За сега,все още,нещата са спокоини и растат само цените на енергията и стоките.Но тръгне ли и цената на златото нагоре,войната с всичките и неизвестни последици,ще е непредотвратима.А ние сме обречени,понеже сме съвсем неподготвени за такъв"екстремен"развой на събитията.Тя дори Европа,като цяло не е подготвена за разлика от Китай и Русия.т ези 30-40 минути ще са само един"миг"от историята на Земята но ще я превърнат в необитаема Планета за хилядолетия.Какво безумие ни"дебне"всеки момент.

52

Христо Христов

преди 2 години

Днес Русия не трябва да говори въобще с НАТО. НАТО многократное е доказало, че разбира само от чепата гьостерица.