91

Анонимен

преди 2 години

До ВМРО.....ВМРО умря бе, не си ли чул? Тревожа се за вожда ви, оня шкембелията с дамския ханш. Ходещата реклама на BILLA! Агент кой беше, че забравих, то толкоз агенти, не мо'ш ги запомни всичките! Къде ще плямпа патриотарските си тъпни? Аз съм русофил, ама по-лошо - още съм италофил и тибетофил. Ха сега де! Напъни си ганглиите да обясниш какъв страшен негодник и предател съм! А "битата карта" в момента може да заличи от лицето на Земята ФАЩ барабар с пуделчетата им за 1/2 час!Което не искам!

90

Анонимен

преди 2 години

До Антон, ВрацаЗа целите на сравнението не е точно така. 2СВ започва на изток, с окупацията на Полша, но Германия предлага мир. Храбрите Франция и Англия обявяват война. Следва "блицкрикг"-а във Франция, Белгия и Холандия и опердашването на притеклите се англичани. А после се почва истинската война. Е, питам аз, трябваше ли да се унищожат толкова милиони хора? Не беше ли по-добре да се сключи мир, когато още беше възможно?

89

До долу

преди 2 години

Беларус вече е предадена от собствения си цър.вул - батюшка Лукашенко! Единственият му шанс остана Русия да финансира собствената му държава и накрая да я подари на баба Меца.Той е вече изпята песен, но Беларус става най-предния полигон с руски ракети, които не се съмнявайте,че вече са разположени там.А единствения реален отговор на Путин го знаем - природния газ и геополитическата игра с него.

88

Антон, Враца

преди 2 години

Единствената цел на Путин е анексиране на Беларус и по-голямата част от Украйна. Просто иска разрешение от Запада както Хитлер направи в Мюнхен през 1937. Така наречения Мирен Договор от Мюнхен след който на Хитлер беше позволено да анексира Бохемия, ( вместо това той направо взе цяла Чехословакия). След това последва мискалкулацията с Полша където Хитлер си беше въобразил, че Запада само ще помрънкат малко но няма да си мръднат пръста и ето стана Втората Световна Война.

87

До анонимен 128

преди 2 години

Ето, ти си откровен фашист и в повечето европейски страни щяха да те обявят за такъв! В България, където фашизмът се величае, където има Луков марш и някаква смрадлива органика спокойно може да напише "извергите от СССР", все още можете да дрищите каквото ви е на душиците и сдуханите мозъчета! Но това ще свърши! Обещавам ти! Колкото до православието, то тук е лицемерно, фалшиво, а в Русия умният Путин видя сплотяващата нацията роля на вярата и реновира и построи 1600 църкви! Даде тонове злато!

86

Анонимен

преди 2 години

Май ще има 1945-та 2-ри път.

85

Емин

преди 2 години

Време е Русия да се разбие на 22 Републики и Европа бързо да го пресъедини към ЕС и нато, а тези мюсулманските в кавказ, да се пресъединят към Турция!

84

Адмирации

преди 2 години

Слабата Европа трябва да се превземе или от Сащ или Русия! Сега европа не се брой за сила, а само като териториален спор между великите сили. Знаем кой ще победи и кой ще провежда паради със Руското знаме по столиците : Лисабон, Рейкявик, Лондон, Валета и т.н. РФ е време за най-голямата стъпка, превземане нс Европа и отърването на колонизаторите Сащ от тук.

83

Глупчо Бездънски

преди 2 години

Тия *** большойки постоянно се заяждат с целия останал свят!Търсят някакъв повод за война ли?Или избиват комплекси на джуджето Путин?Това е Империята на Злото и винаги такава е била!

82

Анонимен

преди 2 години

ВМРО - кудкудякаш като петел на купище :)

81

Хехе

преди 2 години

И какъв е реципрочния отговор? Да разположат ракети в Полша, Румъния и България?:-))

80

ВМРО

преди 2 години

Русофилски истерици, вие нямате родина, освен русистан, кой ще тръгне вас да ви мобилизира, вие не можете пушка в ръцете си да държите женчовци смотани! Русия е бита карта още от 90 та година, сега рови из покрайнините на Европа и заплашва гаргите с анимиран " ултразвук", упс " гиперзвук". Това е пародия, за разлика от вас САЩ систематично укрепваше своята инфраструктура през последните 30 г, включително и при " вашия" Тръмп, сега само в Полша САЩ имат над 14 к войска, в Румъния свръх модерно ПР

79

123

преди 2 години

Ех,тоя газ,много скъп,а няма алтернатива.

78

Анонимен

преди 2 години

Другаря Си и другаря Ким,дружно се посмяха на предупрежденията на Нато.

77

Анонимен

преди 2 години

130, а Путин разполага с "Пересвет", който е на бойно дежурство и ще изпече всички космически технологии на НАСА.

76

ПЕНКО

преди 2 години

НАТЮ --- ПРОЧЕТЕТЕ РОМАНА ШОГУН НА КЛАВЕЛ ! НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА , КОЛКО ТАЙНИ "САМУРАИ" ИМА "ТОРАНАГА " ПУТИН--- В " СТОЛИЦАТА ЗАПАД " !!!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Обявете война на Русия,мобилизирайте ме! Субстанцията между ушите на натовските офицери ще бъде изкарана на яве! Да си оставя децата,жената и живота,заради краварски интереси!!НИКОГА!Само ми дайте калашника в ръце!

74

14-ти януари

преди 2 години

Шойгу току-що каза: Величината на процента на съвременното въоръжение в ядрената триада на Русия достигна исторически рекорд.

73

Анонимен

преди 2 години

Пентагона с помощта на НАСА имат вече технология за улавяне и насочване към определени точки на земята на малки астероиди и метеорити. Московия е обречена?

72

Анонимен

преди 2 години

А Русия готова ли е да демилитаризира Крим? Калининград?