111

Анонимен

преди 2 години

До БарселонаГербавите- Те са като Риголето, защо не като Травиата/Заблудената/

110

Барселона

преди 2 години

И тук се напълни с ***........гърбави....

109

Анонимен

преди 2 години

Украйна може и да не влезне в НАТО,но да се изтеглят от Източна Европа...няма как да стане...

108

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

107

Анонимен

преди 2 години

Великият Д-дей възвелича от Холивуд: 3 немски дивизии в Нормандия, само една от които с военен опит. При Сталинград: само в чувалчето са пленени 20 дивизии... Аман от велики промит'аци.

106

Анонимен

преди 2 години

Украйна е независима държава със народност на която може да се покланяме. Русия руководена от агента от миналото съветско време, са чужда държава. Русия се вържи като във връзка която се е разпаднала. Хем е братски народ, хем решенията за него трябва да се взимат в Москва. Хем Кремъл ще защитава славяните, хем се присмива и дърпа само за Кремъл, а не за славяните. Кремъл е чужд *** за славяните.

105

Анонимен

преди 2 години

Тия Байдъновци и други шашавляци ще направят някоя провокация и САЩ ще изчезне, ама имаме много рода там бе!

104

Анонимен

преди 2 години

Една ТОПОЛь-а и всичките ще сме пътници. А чичо Сам ще се хили, че тополите не са на гости при него.

103

Мъртвешка Ръка

преди 2 години

И накрая ще съм аз.... Когато вече никой няма да е останал, ще пусна и последните ракети. Да не ръждясват нахалост.

102

Анонимен

преди 2 години

В новата война към биологичното оръжие (КОВИДа) ще се добяви и химическо, после и ядрено... Честито!

101

ЕЛЕНА

преди 2 години

ДО156---ПЕЧЕЛЯТ АМЕРИКА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ОРЪЖИЯ НА УМНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ, ЗА ЖАЛОСТ И НИЕ СМЕ ОТ УМНИТЕ

100

Нищо подобно

преди 2 години

До Така е .. На обещанията на американците не може да се разчита. Обещаваха на Горбачов, че ако изтегли руските войски от Германия НАТО няма да се разширява на изток. А той взе, че им повярва, даже не поиска това да се напише черно на бяло. И всички знаем какво стана. Но с Путин тоя номер с празни обещания няма да мине.

99

Анонимен

преди 2 години

Русия си е удома, НАТО най-много да се задави за чуждо. А на нас ни трябва спокойствие и работа. Спокойствие очевидно няма да има докато някой някого не оперлаши та да се мирне. По логиката на махалото, ред е на изтока. Ние чий го дирим?

98

Въпрос

преди 2 години

Какво печелят европейските държави ако НАТО и Русия струпат войски като за реални военни действия от двете страни на руско-украинската граница. Не е ли по-добре да се договорят никой да не разполага военни части над определен контингент до границата? А като се струпат, може и да почнат да се стрелят, и тогава кой първи гръмнал ще е без значение. И ще забъркат и нас

97

По грандомания

преди 2 години

руснаците си приличат най-много с тексасците.На чий бик рогата му най-големи,а колата най-мощна.На кого оръжията са по-убийствени и летят(плават) най-бързо.Не се усещат,че влизат в капана на гонката във въоръженията,доктрината Бжежински,която фалира и след това разпадна СССР.Сега и РФ смело тича по стъпките му,харчи парите,които няма за военни цели.САЩ като най-големия длъжник в света продължава да върти финансови номера най-вече срещу Китай.Но Китай има валутни резерви над 1трлн $,не е лесен.

96

Похвално

преди 2 години

През 1994 г. Русия предложи на Украйна да и предаде ядрените си оръжия пък в замяна да я пази. Украйна се нави. Сега може и НАТО да се навият, де да знаеш. Трябва да се опита.

95

Анонимен

преди 2 години

Към 153 На мястото на звездичките на 153 трябваше да пише Е.л-к,а. Това лоша дума ли е?

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117.....Би ли ми изброил ЧЕТИРИТЕ НАТО-вски държави, които граничат с Черно море?

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130------Много ме кефят издаващите смешни звуци тъъъпаци! Първо научи български! Второ, НАСА не е занимава с такива работи, а ДАРПА. Трето, руският институт НИИЧЕГО е намерил начин да ускорява определени участъци от земната повърхност така, че да излитат в Космоса! Например Вашингтон, DC, се отделя от Земята барабар с населението си, Белия дом и Пентагона и влиза в орбита около Земята!

92

Анонимен

преди 2 години

Аре стига с тия г луп ости! Стига с тази измислена Украйна. Тя като цяло си една руска провинция и такава ще си остане. Колкото и да им е тъжно на днешните граждани на РСМ, тяхното дередже е същото. Какво направи България през 1СВ? А през 2СВ? Какво ще направи вбъдеще? Каквото и Русия с Украйна - ще я приобщи.