41

АнонимеН

преди 2 години

АКО ЕРДОГАН СЕ БЕШЕ ПРЕКЛОНИЛ ПРЕД ФАЩ, СЕГА И ВАЛУТЕН БОРД ДА ИМА И ВСИЧКО! ТОЙ ОТКАЗА ДА Е ВАСАЛ НА ФАЩ И СЕГА ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

40

Урсула

преди 2 години

Пълни глупости, лирата още преди години беше с три нули, и пак силата на икономиката се усещане лирата се обезценява ама и горивото струва 1.20 лева, нови магистрали, санирани жилища,грандиозни проекти за милиарди. По тази логика би трябвало ние с българския лев да изглеждаме богати, да ама не. Колкото и да искаме да видим турците гладни жадни голи боси това за съжаление няма как да се случи

39

Анонимен

преди 2 години

Борисов се учи от кумирът си Ердо на икономика.

38

Европеец

преди 2 години

При нас олиото от близо година е над 3 лева!!!Има още да ни стигат кератите...

37

Анонимен

преди 2 години

Нормално, при диктаторите като Ердоган е така. Особено при бедни държави, които търсят близост с голташка Русия.

36

Сенсей

преди 2 години

Че то същото е и в България. Има работа а не дават пари.

35

Анонимен

преди 2 години

какви балканджии във Варня бе гьот ферен смешен къде е Балкана къде Варна

34

АнонимеН

преди 2 години

ЕРДОГАН ДАДЕ 200 МИЛИАРДА ОТ ВАЛУТНИТЕ РЕЗЕРВИ НА ТУРЦИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ДА ДЪРЖИ КУРСА НА ЛИРАТА СКЪПА НО РЕЗЕРВИТЕ СЕ СТОПИХА! ТОВА СЕГА Е САМО ОТРЕГУЛИРАНЕ ДО КЪДЕ ТРЯБВА ДА Е КУРСА СЛЕД КОЕТО ЩЕ СЕДИ НА ТОВА НИВО! ДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ КАКТО ГО СТОРИХА БАЛАМИТЕ КОГАТО БЕШЕ 1 ДОЛАР 6 ТУРСКИ ШМКЕЛИРИ!

33

Анонимен

преди 2 години

Лекарствата вървят само ако има пенсионери ако те намалявят в следвтвие на вируса и лекарства не се търсят

32

Анонимен

преди 2 години

урсулето забавя, но не забравя диванът.

31

Can

преди 2 години

Виждам, че раята пръхти в екстаз, плувайки в собствената си коч.ина. Турция, обаче е една от най-мощните икономики в света и ще пребъде във войната с финансовата хидра. HARIKA TÜRKIYE!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Още една голяма икономика ще избяга от долара понеже е превърнат във оръжие, Русия, Китай, Иран и други вече търгуват с техните си валути.

29

АнонимеН

преди 2 години

КОГАТО ВАЛУТАТА СЕ ОБЕЗЦЕНЯВА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЕЧАЛБИ СА НА БОРСАТА ВЪВ СКАПВАЩАТА СЕ СТРАНА, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДБИРА В КОЕ ДРУЖЕСТВО , НО ДРУЖЕСТВОТО ТРЯБВА ДА Е СТАБИЛНО И ВЕРОЯТНО ФАРМАЦЕВТИЧНО! ЛЕКАРСТВАТА ВИНАГИ ВЪРВЯТ! ПОСЛЕ Е ОБМЯНА ВЪВ ЧУЖДА ВАЛУТА И НАКРАЯ ПОКУПКА НА ИМОТ КОЕТО НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО СЕГА , ЧЕ МНОГО НАРОД МРЕ И ИМОТИТЕ ЗА ПРЕДЛАГАНЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ,А ТОВА ВОДИ ДО ПАДАНЕ НА ЦЕНИТЕ!

28

Анонимен

преди 2 години

Ердоган субсидира цената на хляба и затова в Турция цената е толкова ниска, но това е възможно само ако има долари, защото пшеницата се купува от Русия. А доларите вече свършиха.

27

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се злорадства срещу четири държави на Балканите Румъния Туеция Гърция и Сърбия защото те дават и са давали отпор на блатните немски нацистки из роди и преди и сега.Благодарение на Румъния и Дачия например шйода и фв не могат да продадат кола на БГ пазар благодарение на Беко Бош и Миеле не могат да продадат пералня на Балканаите.Кеф

26

Анонимен

преди 2 години

Сривът на турската икономика ще засегне нас и целия ЕС. Но нищо не може да се направи. Всичко зависи от турските граждани. Колкото по бързо бъде отстранен Ердоган толкова по добре за турския народ и за останалите страни в региона и ЕС. Силна Турция е гарант за стабилност. Нестабилна Турция ще предизвика големи сътресения. Не само икономически.

25

Анонимен

преди 2 години

Много грандомански проекти започна Ердоган, а тази ковид криза го повали, както и западните санкции до някаква по-малка степен.

24

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да злорадстваме срещу турците.

23

Анонимен

преди 2 години

Тепърва в Турция идват фалити на банки, защото вече хората започнаха леко полеко да теглят всичко, което имат в банките. Тези, които имат турски лири, теглят за да ги обърнат в долари и да си ги пазят вкъщи. Тези, които имат долари си ги теглят, защото централната банка остава без долари и може да се посегне на техните влогове.

22

Анонимен

преди 2 години

Гледам курса USD-TRY... Хахахах. 10 години срив след срив. Явно анадолската финансова политика е много успешна.