81

Анонимен

преди 2 години

Днес Ердоган клекна, поне по заявленията му. Има скрито вдигане на лихвите, поне по заявленията на Ердоган. И веднага лирата започна да си връща позиции. Но все още не се знае реално какво ще стане. Близките дни ще се разбере. Ердоган даде на заден.

80

Турк

преди 2 години

ей Америка. Представи си това стане и една голяма бежанска вълна в побратима България, дали няма да научиш турски аджаба????

79

Анонимен

преди 2 години

И ние натам сме тръгнали. Единствената разлика е валутния борд, което означава единствено инфлация без номинално обезценяване, но ефекта ще е същия. Продъжаваме промяната!

78

Анонимен

преди 2 години

В момента наистина има огромен срив на еврото и долара в Турция. Не знам но предполагам, че централната банка на Турция е пуснала на пазара поне 5 милиарда долара за да се случи това. Последно в петък продадоха 2 милиарда долара за няколко часа. Може да са пуснали и 10 милиарда. През последните две седмици Турция продаде 5 милиарда долара. Централната банка се намесва много агресивно. Не както преди с 300-400 милиона. Но това е временен ефект.

77

100 % URK

преди 2 години

В момента и долара и еврото падат спрямо лирата.Който иска нека провери.

76

Анонимен

преди 2 години

И нас ни чака същото . Хората ще разберат че вече не могат да се ползват държавни хартийки и ще минат на крипто и злато ;) Такъв стана света. Държавите ще дерат все по здраво хората от частния сектор за да си купуват властта с държавна ясла. Властта става по важна от народа.

75

до 95 А В СОФЕТО

преди 2 години

Мани ами са и хоум офис,нищо не работят.НО утре някой ден като се наредят в НОИ за пенсия и ще викат:''Ти знаеш ли аз колко години трудов стаж имам?!''Все едно морен вода е пил!!!!!Това е България!!!!!

74

:)

преди 2 години

Скоро 1 лира- = 1 рубла = 2 ст. Давай така Ердогане да си починем преи вас през лятото.

73

Христо Христов

преди 2 години

Рипоствам факта специално за европро'***:"Ми то и в германия има работа, ама работещите и там са бедни."ПП. Герания е сред водещите държави с работещи бедни в Европа.

72

КРИМ РУски ли е?

преди 2 години

Както Путин твърди,Азбуката Кирилова е дошла от Македонската земя.Щом се връща толкова назад,може да влезе руска войска и да каже:''Какво съединение какви 5 лева?!''Я се разделяйте на Източна Румелия и Западна България''Така ще се разберат с турците ИДЕААААЛНО!Без да воюват!Ще ни връткат както си искат!!!!!

71

Анонимен

преди 2 години

Пpoкaженo nлeме са тypкonитeците

70

до 87

преди 2 години

А нищо.Какво те интересува като ще ти направят аналния отвор колкото буркан за сладко...А може и това да тръсиш?

69

Анонимен

преди 2 години

А какво ни интересува това нас нормалните хора???

68

Анонимен

преди 2 години

Турция ще се разпадне на три държави.Една част ще се заселят в България.За кого си мислите седят толкова празни жилища?!Предстои война и то със сигурност.Руски войски ще дойдат в България със сигурност.

67

Христо Христов

преди 2 години

Ми то и в германия има работа, ама работещите и там са бедни....

66

Анонимен

преди 2 години

Когато е сега скоро,тргнат да го свалят Ердоган,Путин ще навлезе в Донбас,за да направи разногледи НАТО.То е планирано и ще се случи.Затова иска НАТО да разположи войска в България и Румъния.Всичко е планирано.

65

Чака ни разпарчетосв

преди 2 години

Те турците не случайно имат една карта дето и България влиза,че сме техни.В Цариград е същото като в София.Жълти таксита и мизерия в малките улички.Имат ни за техни.Руснаците и те ни имат за техни.Между две империи държава се опитваме да държим.Е как няма да краде всеки дошъл на власт и му покажат за какво РЕАЛНО СТАВА ВЪПРОС?!

64

Отчаянкозоеб

преди 2 години

По - изгодно е парцел на сметището отколкото имот в туруция!

63

Анадолския ам - гъл

преди 2 години

Къде сте мои верни потурнаци, подкрепете халифа си, чаламбааа! Ша давам бакшиш сто лира ярак марка!

62

Професор Пръц

преди 2 години

Има работа,няма пари?Що ми звучи познато?А,да,бе.....че и ние сме си така отдавна в нашата държавица....