61

Анонимен

преди 2 години

В сравнение *** вашите дългове изтеглени за последните два месеца от Радев все едно никога не сме имали дългове, вие направихте инфлацията като в Турция.

60

Анонимен

преди 2 години

У нас е същото.Работа има ама за нищожни пари.А това дето Народът през комунизма роди:''За лудо работи,за лудо не стой'',не важи за капитализма!

59

Ястребител

преди 2 години

Йок пара - йок, баклава, йок дуган, йок ердуган!

58

Анонимен

преди 2 години

тоест да разбираме че тия балканджии са под водата ли балканджии расистси водолази ахахаха

57

Анонимен

преди 2 години

Имот от Турция препоръчвам Чорлу. Всички сгради са построени през последните 10 години. Асфалта е супер с маркировка. Пространството между блоковете с райграс, детски пързалки. Всичко е абсолютно ново. Светофариге показват и температурата на въздуха, влажност и прочие. Има големи магазини. Население над един милион. Няма дупки. Няма бoклyци много е подредено. Направи си е европейски град. София в сравнение с Чорлу е ***. Съжалявам не искам да обидя Софиянци или Фандъкова но е така.

56

Анонимен

преди 2 години

А у нас инфлацията в момента е още по-голяма. Партия Прпдължаваме Поскъпването постоянно ни вдига цените!

55

Анонимен

преди 2 години

Само ушесняват турската икономика и износ.

54

Анонимен

преди 2 години

Опит за сваляне на Ердоган че попна да купува Су а немските юрофайтър гният по складовете и никой не ги ще че не стават за нищо

53

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Велик си ерджо скоро ще надминеш и най-големите си кумири османските хомосултани, иш алах!

52

Анонимен

преди 2 години

Е то и България грянучи с Турция ама не еТурция за жалост.На българите им се иска да са турци щото на запад като извадиш турски паспорт те броят за човек а като покажеш български бегат далеч

51

Анонимен

преди 2 години

Лирата не я знам точно колко струваше преди години но заплатата ми беше 400 лева. Закарах една турска бабичка пенсионирана в Турция до селото й. 20 км. Даде ми 50 лева. Викам колко пенсия получаваш бабо. Тя вика 1800 лева. Тогава пенсията в България беше 120 лева. Днес нещата се промениха. Въпреки престъпното управление на Тиквата стандарта се повиши значително. Но имаме огромни дългове и ние изтеглени при управлението на ГЕРБ.

50

пАри, нема!

преди 2 години

Действайте!

49

Анонимен

преди 2 години

Турците в Одрин с учудване гледат как "бедните" българи тарашат магазините им, аптеките им, купуват си къщи и си спомнят как само преди 10 г. турската минимална заплата беше 3 по-висока от българската, а сега турската минимална заплата е 2 пъти по-ниска от българската... Да не говорим пък за гърците, които купуват по няколко апартамента в Турция сега именно в евтинията за да ги дават под наем...

48

Анонимен

преди 2 години

Разбрах че бъркаш Балкана с морето

47

Анонимен

преди 2 години

не ни зянимавайте с народ който се такова с овцете

46

Анонимен

преди 2 години

В момента минималната работна заплата в Турция, на която работят повечето хора в Турция е 200 долара. Като до минималната работна заплата вече се приближават и доста от престижните професии като учителите например. А лирата продължава да се срива. Кой в България ще е съгласен да работи за 200 долара на месец?

45

Анонимен

преди 2 години

Понеже владея турски гледах уличен репортаж с един висшист по турска опозиционна телевизия. Работи в строеж като общ работник. Не може да си намери работа. Останалите му колеги в строежа също са завършили висше образование но са строителни работници. Младежа се оплаква, че има кредит 30 хиляди лири и едвам плаща вноските. 5 хиляди лири заплата. Това са 497 лева при сегашния курс. Apple пък вдигнаха цените на смартфоните от 20 на 40 хиляди лири.

44

До АТАКИСТ

преди 2 години

Атака-0,48% муахахахахахах почна ли не моа са запра!

43

смех

преди 2 години

Атакист лъде набута Балкана у водата бе гьо ферен

42

Ибри Мехумеди

преди 2 години

Има пари има има и още ще има ДПС!