65

До 60

преди 2 години

В Глупавата Америка го прилагат през 13-15 години по един и същи начин

64

Анонимен

преди 2 години

кризата ще свърши ,когато намалеят хората, според плана. Нет человек, Нет проблем

63

Анонимен

преди 2 години

в имота можеш да живееш, продайте всичко и стойте на улицата като бездомните в САЩ дето се дрогират и си мислят,че са Елон Мъск. Инвестирайте в знания също, защото скоро фашистката армия ще е на наша териотория и няма да ни пита искаме или не, който има мъдрост ще се съхрани, толкова.

62

Анонимен

преди 2 години

Вместо да пророкува на боб и кафе врачката-хамстер по добре да започва да си събира данъците от Лукой-Дънди Прешъс и всички домузни индустриални крадци на Герберугата и техните пръстени на които Курнеля е назначен минист'ъ също така и от Веригите лъжещи и мамещи хората на касите с фалшиви промоции и нередовни касови бележки източващи като невидели по Коледа и Нова година клиентите и не внасящи един лев данък в тази държава. След тях Телеком пишман измамниците,за които няма никакви правила

61

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше трагично положението и ако комунистите нямаше да ви ограбят до шушка със замразените цени, щеше да е много смешно с тези двамата клоуни. Напролет ще плащате солено за Цирковото шоу на Кирчо и Кокорчо.

60

Мутафчийски

преди 2 години

Инфлацията догодина НЯМА да бъде между 5 и 6%.

59

Е ТВА Е

преди 2 години

НЕКА ДА ПОТЪНА В ТАЯ ПРЕСПА, КОФТИ ИДВАТ НОВИ КОБРИ, МНОГО ПО ОТРОВНИ, ТОПЛИ ПРОСТИ, ЛЕКИ И ПЕРФЕКТНИ, СЕЛЯНКИ ВЕЛИКОЛЕПНИ- КАКВО ПРЕКРАСНО МЕЧТАНИЕ ЗА ЛЕКИ И ПЕРФЕКТНИ- УНИКАЛЕН ТВОРЕЦ СИ ИЦАК И СЛЕД ТОВА БОГАТО ГНУСНО ТВОРЧЕСТВО КАК СМЕЕШ ДАЖЕ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ ТЕ ЗАБЕЛЯЗВА ВЪПРЕКИ НАПЪНИТЕ ДА СЕ ХАРЕСАШ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ. Е ТВА Е..

58

Анонимен

преди 2 години

Биткойна е средство за пране на пари при това най лошото възможно но тъй като Сащ не могат да печатат повече долари нямат избор и пускат мъзга на балъчетата всичйо това скоро ще затихне с пускянето в обръчение на е юана.

57

?!?

преди 2 години

При корумпираният Борисов излишъци имаше. Колко е бил лош този Борисов, сега плащайте на марионетките на добрият Крадеф .

56

Анонимен

преди 2 години

До BG---"Никой ли не си задава въпроса защо хората купуват жилища макар и на безбожни цени?"------А ти задавал ли си си въпроса, дали кукловодите са толкова глyпави, че да приложат един и същ трик два пъти. Дали пък този път идеята не е да се подплаши стадото с инфлация и нулеви лихви за да извади парите от банката и да тегли кредити и да купува имоти, акции и крипто, а след като батьовците с пачките решат бързичко да приключат купона и цените на посочените активи да се сгромолясат скорострелно?

55

Анонимен

преди 2 години

"Може ли финансист да дава съвет за инвестиция в криптовалута ? Само до преди месец цената на биткойн беше 67000 долара , сега е 46000 долара" - Някой и вестирахме на 7-чка батка.

54

Анонимен

преди 2 години

До 57 - Световната иконивика никига не е имала котви.

53

В.

преди 2 години

Инфлацията се познава цената на златото и имотите. Как е там? Металите са 100% инфлация. Този от небето ли пада. Световната икономика няма котва и върви на хиперинфлация.

52

Анонимен

преди 2 години

Защо да купуваш имоти в Бг кокошки ли ще гледаш после у тех на тоая умиращ пазар.

51

Бавим топката

преди 2 години

Поредните Спасители на БГ :D Краят е неизбежен. В момента само се бави топката с празни приказки и обещания, както и с мораториуми. Дали тази година ще плащаме скъп ток или другата, няма много да промени нещата. 2022 ще е още по-тежка година. На Ганеца обаче всичко му е се тая. Той пак че си купи кола да гние пред панелния блок. Заделяйте кинти, че 2022 че ядете де до вия

50

Анонимен

преди 2 години

Ифлацията в САЩ е 7% а по "стар обичай" негативните икономически събития там се пренасят в Европа след 3 месеца. Така че 5% друг път...

49

Анонимен

преди 2 години

До питане ! Я кажи от колко колко е станал. И като си тръгнал да "казваш", колко дълг вземат за една година и половина "умните и красивите"? Сподели или ще изчезнеш безкрайно?

48

хикс

преди 2 години

Може ли финансист да дава съвет за инвестиция в криптовалута ? Само до преди месец цената на биткойн беше 67000 долара , сега е 46000 долара .Който е инвестирал на 67000 дали е доволен в момента ? Същата работа се очертава с имотите . Гледайте Мъск , Безос , и другите големи , как набързо си продадоха имотите , защо не слушат Асен Василев ?

47

Стоян

преди 2 години

Тази година инфлацията я водят 4%. Представете си какво ще е при 6%.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Решетников е американска под лога представяна ни за "проруска" в България" Боже прибери си вересиите!!!