85

Анонимен

преди 2 години

Ха дано, ама надали... Много се перчите с Кирил и Лорер, но първо да видим действия и резултати. Наперени петли сме виждали много. Той Кирил не знае колко моста имаме на Дунав, а за Премиер го избрахте. Приключвайте с хвалбите и с укорите срещу ГЕРБ и се хващайте на работа. Не знам как ще има нулева корупция с Нинова в правителството, която хубаво се облажи та чак до 9-то коляно от приватизацията. Който е свикнал да краде, пак ще го направи

84

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв Мне. "Тиквата" се доказа. Историята ще си каже думата за управлението му и той ще бъде един голям тлъст плюс. А за "умните и красивите" освен ако не лъжат, ще стане това, което казват. А защо да лъжат точно за уволненията: те с това станаха известни?

83

Анонимен

преди 2 години

До Демократ "Добре живеем при демокрацията и американското партньорство, само 5-6% инфлация" В момента живееш в ДС пародия на "демокрация". И инфалцията разбира се не е 5-6%, а много повече.

82

В. До xaxsa

преди 2 години

Сполайза пожеланията,ама да не мислиш Байдън за качествен работник. Той е от онези номенклатури детопри пол пот избиваха бебета щото партията нарежда и казваха че товаработят.

81

Анонимен

преди 2 години

Реалната инфлация в САЩ е 25%. Но САЩ са зле, ние сме добре.

80

Демократ

преди 2 години

Добре живеем при демокрацията и американското партньорство, само 5-6% инфлация. Т

79

xaxsasбв

преди 2 години

До 77 - Ти си малко като в приказката Нероден Петко. Тепърва ще има дебати, кои да бъдат съкратени и кои не. Докато за тиквата ситуацията е друга, там ситуацията е - Изроден Петко. Него съвсем други неща го свалиха от трона. Дори 15 годишните деца знаят, че наркоразпределителите работят с любезното съдействие на МВР. Не намесвай един пропаднал мопално, корумпиран, отсвирен дори от жена си политик в тема засягаща управлението на държавата.

78

Анонимен

преди 2 години

централните банки и властите определят процента на инфлацията по тяхни си измислени критерии . Реалната инфлация е към 20 % а не 5-6 както казват

77

SHEFA

преди 2 години

МИНИМАЛНА РАБТНА ЗАПЛАТА -БЪЛГАРИЯ 332 Е-ЧЕРНА ГОРА 331 Е-ТУРЦИЯ 347 Е СПОРЕД ЕВРОСТАТ-РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ 293 ЧИСТО.-СЪРБИЯ 273-И ТЕ НЕ СА В ЕС.-ХЪРВАТИЯ 567 Е .-РУМЪНИЯ 467 Е.-ГЪРЗИЯ 758 БРУТО+14 РАБОТНИ ЗАПЛАТИ НА ГОДИНА.

76

Анонимен

преди 2 години

Никакъв икономист ни харвардист не е тоя, казал ще бъде, ами ако не бъде. Никой себеуважаващ себе си икономист не изплясква подобни твърдения, тепърва ще видите какво е харвардска некомпетентност.

75

Точно така

преди 2 години

5-6% е нищо. Кирчовците няма от какво да се притесняват. Ако скочи още инфлацията ще си гласуват вдигане на заплатите за да компенсират.

74

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев - публикувайте транспарентно разходите и заплатите във висшия държавен апарат. Защо има инфлация в България?

73

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв Нали според теб "красивите и умните" щяха да заменят "посредствеността на тиквата"? Защо се оказва, че не само, че не са по-добри, но и всъщност вземат погрешни решения (без значение от това с когоо ги сравняват)?

72

Анонимен

преди 2 години

Очко ще ни оправи след 800 дни.

71

xaxsasбв

преди 2 години

Най-голяма грешка в държавната администрация ще е да махнат пенсионерите вместо да махнат хората без качества. В Япония хората работят до столетие и резултата е явен. Не виждам някой да е съкратил Меркел, Путин, или Байдън защото са на 65+. Да съкратиш качествен работник заради възрастта му е липса на здрав разум. Дано политиците разберат, че приоритета на държавата не е да спестява от заплати, а да оценя трудещите се и да се бори с корупцията, защото тя съществува там където царува невежесвото.

70

izh

преди 2 години

Абе Кокорчо. Ти икономика къде си учил бе селянче? Нали , при сегашното състояние на производството и пазарите у нас, за да докараш 6% инфлация трябва да натиснеш червените мутри да плащат ДАНЪЦИ в пълен размер. Че тогава за какво те ви финансираха? Я се скривай със счетоводителското си образование, докато не е почнала патакламата, макар че и в Русия и в комуноКорея биха те приютили.

69

SHEFA

преди 2 години

С ИНФЛАЦИЯ БЛИЗ 30% ПРЕЗ 2021-СЕГА +5-6% Е БРАВ БЕ.-А ИНФЛАЦИЯ НА ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ?

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Биткойна е средство за пране на пари" Всички криптовалути са едновременно пирамиди и перачници на пари. Тия, които обясняват какви "инвеститори" са, са най-обикновени тарикатчета, които са се закачили на влакче, което в момента се движи генерално само в една посока - нагоре, и се мислят за голямата работа, а всъщност са се закачили за един тренд, който не разбират.

67

Асан

преди 2 години

Асан да кара със 700 лв. заплата нали народа му я плаща :)))

66

Анонимен

преди 2 години

Земете му слагайте друга снимка на тоя ***.