125

Аха

преди 2 години

На месец ли ? Очаквах повече от вас !

124

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

123

Анонимен

преди 2 години

Ще хвърчите,***.Оставете народът на мира и не го притискайте с ваксини,защото хората ще фалират,ще настане глад,инфлация и недоволството ще ви помете.Оставете народът на мира,нямате мнозинство ПП.

122

Мдаа

преди 2 години

Само е пропуснал нулите отзад - неволна грешка

121

Един

преди 2 години

"Много обичаме да говорим това, което хората искат да чуят." 5-6% инфлация - чакайте от умрел писмо. Само за 2021 реалната инфлация е близо 30% - погледнете цените на основните стоки - а догодина ще е още по-висока. Кокорчо не разбира, че него и свитата му ги изпратиха да операт пешкира - световна криза, инфлация, ужасно високи цени на енергията, а и между другото, въпроси като членството на РСМ в ЕС, което без съмнение ще подкрепим (така иска големия брат). 2 години макс имате, Кокорчо...

120

д-р Ломбозо

преди 2 години

В теорията за родения престъпник влизат всички малформации по тялото и лицето последствие от инсцест - дегенерация.

119

Ще бъде, Асенчо

преди 2 години

ще бъде.Надявам се в България да си получиш това, което в Англия си избегнал.

118

Анонимен

преди 2 години

Това изкуствено надуване на цените не е инфлация, а спекулация. Явно ще се пълнят не чекмеджета, а цели гардероби. Честита ПРОМЯНА!

117

Юруш на лапачката

преди 2 години

В последния кабинет на Борисов работеха 4 /четирима/ съветници, Петков и вицетата му си назначиха 35 !!! Как това се вписва в заявката за намаляване на администрацията ? Явно са си с ниско интелектуално ниво , щом имат нужда от толкова. Моста на Дунав го доказва.

116

Анонимен

преди 2 години

Диференциране е математическо понятие, уважаеми икономисте!!!!!!!!

115

странно

преди 2 години

няма бюджет, смята инфлация

114

мда

преди 2 години

Защо на Асен изобщо ще му плащаме заплата, поредният анализатор от който нищо не зависи.

113

Анонимен

преди 2 години

Лорер: Имаме списък на инвеститори за много сериозни цифри.--------------Още един високообразован управник. Изглежда според него има и несериозни цифри. А те са само десет броя!!!!!!!!!!!! Донесъл е списък откъде ли?

112

Анонимен

преди 2 години

След 4 години 40% от дохода ви ще е обезценен и 15% лихва по заемите

111

Е

преди 2 години

Значи простете се с еврозоната

110

Хо хо хо

преди 2 години

Значи след две години управление при Радев ще имаме 7% + 6% значи 13% инфлация.

109

Анонимен

преди 2 години

прав е киро брейка че сте дообитъци казаха ви че кирчо и кокорчо са измамници и то най-елементарни и пак гласувахте за тях сега ще видите дивия капитализъм отблизо борси, евро ценности, истанбулска конвенция паричките за тях 12 млрд инжекциите за вас защото сте прооости гооведа след чалгара слави избрахте рапър наркоман такива *** няма никъде

108

Анонимен

преди 2 години

Това 5-6% инфлация не е никак малко. Как при Борисов нямаше инфлация или ако имаше беше 1-2% а при тези нямам думи. Това ли ви е промената? Очаквам след 2 месеца да ви няма на власт.

107

Браво

преди 2 години

Ванга умря, да живее Асен!

106

за кой ли път

преди 2 години

Преди години крадлив дедо от Мадрид върна кумунистическите отрочета пратени от БСП-ДС да учат по чужбина и знаем как завърши експеримента.Питали Сталин:Защо пращаш да учат доказани некадърници а умните спираш?Отговорил:Некадърните са ми верни а умните ще се обърнат против мен.