45

BG

преди 2 години

Никой ли не си задава въпроса защо хората купуват жилища макар и на безбожни цени? Защото инфлацията която се очаква ще бъде с нули отзад и апартаменчетата ще излязат много евтини. Изживяхме го това през 90 години. Апартамента ми тристаен струваше 20 бона и имах да изплащам около 8, е 8 бона струваха 2 чифта обувки и едни дънки

44

Анонимен

преди 2 години

Решетников е американска под лога представяна ни за "проруска" в България дори няма русофили те измряха до края на 90-те

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "Българина не избира нищо а гласува за предварително назначените политици от Немския и Американския пасоль" Хихихи. Решетников за немското или за американското "пасоль" работи?

42

Анонимен

преди 2 години

До питане ! " А ти виждал ли си влак , да не говорим за вожда ви , който пък съвсем не знае какво е влак ," Борисов многократно се е качвал на влак, защото при всяко ново закупуване на влакови композиции ходеше да се похвали с тях, но умните и красивите откъде да знаете: според вашите ментори в България при ГЕРБ нищо не е правено за да се подобри живота на хората. Така функционира ЛЪЖАТА. По някое време лъжеца започва сам ди си вярва на лъжите. И вие така.

41

Анонимен

преди 2 години

Българина не избира нищо а гласува за предварително назначените политици от Немския и Американския пасоль

40

питане !

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА..... аве , защо за 13г. ДЪЛГЪТ на държавната хазна е станал 38 милиарда , или да не питам ?

39

1

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА "От всичките министри най-много ми допада другаря Събев... не само човека си има фирма докато е министър" В цивилизованите държави (включително и тази, в която е Харвард),когато тръгнеш да заемаш висок държавен пост, се разграничаваш от бизнес интересите си, за да няма конфликти на интереси. В банановата диктатура, в каквато се превърнахме под ботуша на ДС и Фигуранта, е напълно нормално да се говори за "нулева толерантност" към корупцията, докато гротескно се мачка този принцип.

38

Анонимен

преди 2 години

До април месец този и другия мoшeник ще са аут от политиката.

37

питане !

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА.. А ти виждал ли си влак , да не говорим за вожда ви , който пък съвсем не знае какво е влак , защото има само жИПКъ , и не слАЗЯ от нея !

36

Въпрос

преди 2 години

Айде сега, имало инфлация, проблеми. Ама нали спирахте кражбите и потичаха реки от мед и масло. Сега какво се кахърите? Радвайте се на завода за ел автомобили в Ловеч. А, то още го нямало ли? Ами, и с реките от мед и масло ще е така. Едно не можах да разбера. Един човек се лъже един път, но когато е пореден път, вече се съмнявам дали не е диагноза. Така и за нашия народ.

35

Анонимен

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНОТО ПОЛОЖИТЕЛНО БЕ, ЧЕ РАЗБРАХМЕ КОЛКО СТРУВАТ ХАРВАРД И УНИВЕРСИТЕТА В БРИТАНСКА КОЛУМБИЯ.. САМО ХВАЛБИ

34

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До СТРАНДЖАТАА Бербатов щял да прави всички стадиони триъгълни

33

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

От всичките министри най-много ми допада другаря Събев... не само човека си има фирма докато е министър, не само спонсорира кампанията на шефа си но дори щял да оправи БДЖ при положение, че на влак не се е качвал през живота си и не знае какво е транспорт, освен като ползвател на бойковите магистрали.

32

BG

преди 2 години

Искаш да кажеш до края на Януари 2022, нали така?

31

Нема спирка баце

преди 2 години

След като правителството очаква 6% инфлация, народа да разбира 30%. Както е тръгнало скоро ще стане както през 1996 година, с парите в банката след 1 година ще си купиш чифт обувки.

30

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Най-големия патриот излезе Кубрат Пулев, защото за 5 милиона британски лири си купи патриотизъм, но не български... иначе е иноватор, боксира се на триъгълен ринг, че не можел да брои до четири....

29

Тралала

преди 2 години

5-6% от сегашните цени, вече вдигнати с 50-100% плюс някой друг % заради тока и т.н.

28

Анонимен

преди 2 години

Браво Асене! Мачкайте антиваксърите!

27

ЦИНИК

преди 2 години

Обръщайте парътъ в евро и сбирайте камъни за фърлане ! Нъл ви казвах ,без мариз няаа а минем !

26

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Трите степени на промяната: кокорене, пулене, изцъкляне...