51

Христо Христов

преди 2 години

До 50И какво, прокопсаха ли с проевропейските реформи?!Ние прокоп'сахме ли?!ПП. Да припомня, че евроатлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов предадоха България в ръцете на лукановото БСП. Така, че всичко проевропейско можеш да си го завреш... знаеш къде.

50

АнонимеН

преди 2 години

До 59 до 55/ АЗ ПРОЧЕТОХ И КОМЕНТАРИТЕ КЪДЕТО ГОВОРЯТ ЗА ЕВТИН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ , ЕВТИНИ ЦИГАРИ И ДРУГИ СТОКИ ! ЯВНО ЧАСТ ОТ СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ НЕ СЕ АКТУАЛИЗИРАТ ДОСТАТЪЧНО БЪРЗО СПРЯМО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ!

49

Анонимен

преди 2 години

От вчера,до днес сутринта лирата се срина с още 10%.Но нека и ние да бъдем поне малко по достойни и да не се излагаме по турските пазари блъскайки се за некачественни стоки.

48

Анонимен

преди 2 години

Трезвеници сте значи ,ако вечерята ви е излязла по 10лв. на човек.

47

али

преди 2 години

Турция точно това цели, висок курс на долара, производство, износ, намаляване на вноса (по този начин да намали дефицита до минимом или в идеалния случай да налкони везната във своя полза)..... докато внася петролни продукти и газ това е много трудно, но не невъзможно.....Ние живеем на кредит ... коя политика е по добра времето ще покаже.... но да не забравим, няма безплатен обяд !!!!!!!!!

46

Христо Христов

преди 2 години

До АпонимеН/55"ЗНАЧИ ВСИЧКИ ЦЕНИ ТРЯБВА ДА СА С 50 % ПО-ВИСОКИ " - личи си прими'тивният шиз'офрен.Ще скачат цените, ако са некадърни сами да си произвеждат и всичко е внос. Като у нас и в ЕС. Но де про'ст и мързелив европеид да го вдене това.

45

до №55

преди 2 години

Казват ти го в статията: "През пролетта на миналата година бутилка слънчогледово олио струваше 30 лири, а междувременно скочи на 100 лири."

44

пияница мистик

преди 2 години

До ФАКТ === Абе не е баш така. Купи си турски зехтин или маслини да видиш, че са си екстра. Не говоря за джинсите, дето ги търгуваха по соца. И защо всеки болен от рак ходи в турски болници да се лекува. Ние така говорихме и за китайците, ама сега техните Xiaomi и Huawei отвяха южнокорейския Самсунг. И имат 5-то поколение изтребители (вярно, откраднаха го техни хакери от САЩ, но го реализиаха), докато Джуджистан са още с 4+

43

Чоко

преди 2 години

Това лято бях за една седмица в Истанбул. Мога да потвърдя голямата евтиния. Вечеря за четирима с напитките струваше не повече от 40 лева. Е вярно е, че всеки гледа да те излъже. Но дори и при това пак е страшно евтино. Ей хора, това е дестинацията и за шопитг и за почивка.

42

Анонимен

преди 2 години

На българската граница е разрешено до 300 евро безмитен внос на стоки. Но това с пазара в Турция няма да продължи дълго. Ще ходят хората докато имат още някой лев спестени. След февруари парите на бедните работещи в България ще свършат.

41

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ ЛИРАТА ПАДА, ЗНАЧИ ВСИЧКИ ЦЕНИ ТРЯБВА ДА СА С 50 % ПО-ВИСОКИ СПРЯМО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ! АКО НЕ СА , ЗНАЧИ НЯКОЙ ГУБИ

40

младен

преди 2 години

"...който се намира на само 150 километра от българската граница..." Все си мислех че е на няма и 15км, а не на 150км. Поне толкова минах поминалата седмица, ама занае ли човек, може да са го преместили от тогава насам.

39

Анонимен

преди 2 години

От Столириново ходят за храна всяка седмица. Казват, че кутия медицински маски с 50 броя е 20 лири, тоест 2.22 лева. Купуват предимно чорапи, 'чаршафи, прах за пране и омекотители, за да ги продават на пазара в България.

38

Анонимен

преди 2 години

В мекката на репликите да говорите за качество,без коментар.

37

Да ама Не

преди 2 години

В Турция проевропейските реформи ги направи Ататюрк преди поколения още. Тук такъв реформатор го ликвидирват.

36

Криси

преди 2 години

Оная цецка от ихтиман сестра на крадеца иван да полежи малко в затвора за прикриване на престъплени и фалшифициране на документи и за съучастие в организирана престъпна група развивала деиноста си на територията на българия подкупване на длъжностни лица прекриване на следи и данъчни престъпления в сивият сектор.

35

Анонимен

преди 2 години

Така така. Както винаги съм казвал ... колелото се върти и всичко се връща. Преди 20г надутите и богати Турция и Гърция ни се пресмиваха на бедността, ниските пенсии и на цялата дупка в която бяхме паднали. Вместо да ни подадат ръка, като съсед. Ето дойдоха времена ролите се завъртяха. Но направете, като тях. Отнасяйте се с уважение. Другото съдбата си знае.

34

Mdam

преди 2 години

А пък одрин е на 400км от река марица (извора и), почти колкото знанията на автора

33

Анонимен

преди 2 години

Цигарите са 14 TRY за кутия. За по-известни марки като: Marlboro, Lucky Strike, LM струват 2.00 BGN (18 TRY).

32

Анонимен

преди 2 години

Вече билетче в градския транспорт в Одрин е 28 ст.