91

Христо Христов

преди 2 години

Сещам се и как безродната Тиква предаде на Турция стратегически газов проект.

90

Христо Христов

преди 2 години

Сещам се как тиквата ходеше да се слага на Ердоган и да му помага за неоосманизма на Балканите.

89

Христо Христов

преди 2 години

По логиката на неграмотните гербаджии, новото правителство за няма и седмица вдигна стандарта на българите спрямо този на турците с около 20%.Затова Тиквата злобее сломена от успехите на харвардците.

88

Анонимен

преди 2 години

До 95"Ердо е засилил печатницата, не му е първо, нито последно." Учи се от Брюксел.

87

Anonymus

преди 2 години

Ми ще паазруват.. по-качествено и по-евтино.. Тука е тарикат парад. Надпреварва се *** кой да окраде повече после бизнеса умирал.. ми да мре бе!

86

Анонимен

преди 2 години

Добре нека смятаме средната заплата в България е 1500 лева, а в Турция е 1000 лева.Там нещата са по евтини двойно и тройно.

85

до 96

преди 2 години

А ти схващаш ли, че човек на минимална не би следвало дори да си мисли да купува бензин? Гледат се други неща. А съвсем отделен въпрос е, че у нас никой не работи на минимална, освен чистачка на половин работен ден в училище.

84

Анонимен

преди 2 години

Хляба в Одрин струва 50 стотинки, килограм домати е 5 лири или 55 стотинки, килограм банани е 8 лири или 90 стотинки. Килограм маслини е 30 лири или 3.30 . Килограм сирене е 7 лева, кашкавал 10 лева, пилешки дюнер в питка струва лев и двайсет, а в България вече баничките са по 1.50

83

Анонимен

преди 2 години

Какви българи пазаруват в Одрин, бе? Готаците турчеещи от Аскуву и Кържъли.

82

истината

преди 2 години

Ердоган каза, че минималната заплата в Турция след две седмици става 4250 лири или на пръв поглед само 450 лева.Да, ама с тези 450 лева, там могат да се купят 400 литра бензин, а в България с минимална заплата от 700 лева от другия месец , могат да се купят 290 литра.Схващате ли , че живеят доста по добре

81

икономист

преди 2 години

Ердо е засилил печатницата, не му е първо, нито последно.

80

АнонимеН

преди 2 години

ЕРДОГАН: МОЯ ПРИЯТЕЛ ФАЛШИВИЯ КИМ ЧЕ УН ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ И С ПОД 200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ПЕНСИЯ И МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА! МОЯ ГОСПОДАР Е ФАЛШИВИЯ ПУТИН, А НЕ ФАЩ И МВФ!

79

анонимен

преди 2 години

До преди 9-10 месеца хората посещаваха Турция и по конкретно турските курорти и си оставяха парите с удоволствие за доброто обслужване , а сега уплашени хората от галопиращата инфлация отиват там за да спасят част от парите си с покупка на евтини стоки. Спокойният период на България отмина и беднотията започна да напира отвсякъде.

78

malart

преди 2 години

пих чай за 2 лири, иначе има и за 6-7, турско кафе за 5 лири, но има и за 10. лудница е, само българи. сигурно продават по 4-5 тона баклава през уикендите

77

Бай Тошко

преди 2 години

Внимавайте само лева да не потегли и той след лирата, щото натам сме тръгнали така като гледам.

76

you

преди 2 години

До опетковШматка ти от Турция пазарил ли си или само си чешеш езика.Всичко им по качествено,мога да изброя от онзи ден:Кашкавал,сирене,домати,краставици,мляко,изобилие от сладки,локум,ядки,туршия,отношение към клиента и т.н и т.н.Нашите зеленчуци от къде идват мислиш?Ядките откъде са,да не български случайно.

75

you

преди 2 години

Турския град Одрин бил само на 150км от границата!Лесово и Кап.Андреево да не са в Албания.Одрин е на точно 39км от границата и два пъти месечно си ходим я за гориво по 1,29лв,я за храна три пъти по евтина от България.Цените на храните там са нормални ,просто тук правителството ни позволява на немските ни вериги да продават с 300% надценка

74

Христо Христов

преди 2 години

До опетковДругарю, добре ли сте, че заради герб сме били изпреварили турците?!Въпреки напъните на безродната тиква да ни държи привлекателни за инвестиции чрез ниски заплати Фолксваген предпочетоха Турция.

73

Анонимен

преди 2 години

Резултатите от неосманизма на Ердоган са безспорни. Но в магазините не се пазарува с ал-корана, с с обезценяващи се спрямо долара турски лири. Миналата година диктатърът им го каза на турците право в очите - Ние си имаме исляма, американците си имат долари.

72

izh

преди 2 години

Цените растат, ама Бат'Бойко го няма. Радост и преяждане в някои къщи. За останалите - навремето Любо Пенев създаде една култова фраза. Та. "светлото" бъдеще предстои