11

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми журналисти от Днес. Проверявайте ти фактите преди да словоблудствате. Одрин не е на 150 километра от границата! Слънчогледовото олио не е 100 лири, защото това са 11-12 лева. Пишете пълни измислици!

10

Анонимен

преди 2 години

Доста неточности... Одрин е на 15км. от КПП-то, 100 лири е тенекия зехтин от 5 литра..., има и на по-ниски цени.

9

Анонимен

преди 2 години

Ходих веднъж, ама като седнахме да хапнем и се чу звук от джамия.Ами уби ми се кефа- уж вкусно, чисто , приятно, ама на 100 кила хубава манджа една лъжица........я разваля.Като чуя джамия и се сещам за камили, пустини, кланета, башибозуци......как да си хапнеш с кеф?И в Израел Вагнер е забранен!

8

Кико

преди 2 години

Рекламата е ефектна,когато нещо в нея е грешно в случая с км.те! Няма Келепир от падането на лирата, тя пада ,цените се качват! Ашколсун - Мараба!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако броим първите предградия, Цариград е на 150км от границата.

6

Анонимен

преди 2 години

150км? хахахахАко наистина Одрин беше на 150км от границата, едва ли щеше да има и един българин. Отличен 6 за географските познания на журналистите

5

пияница мистик

преди 2 години

Не стеняйте, а се радвайте на Фигурантската зима :))) От Харвард знаят езици и са по-умни от Борисов и ще ви оправят, ама утре. Дотогава купувайте олио по 4 лева, плащайте си тока и пляскайте с ръце :))) Виждам, че се радвате на "Промяната", защото никой не виждам на жълтите павета

4

София

преди 2 години

Преписали са статията от DW България с грешката. И там пишеше, че Одрин е "само" на 150 км от границата. Реално от границата до Одрин са 20 км

3

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до това ,че Одрин е на 150 км от границата и спрях.Егати журналистите, поне Гугъл мапс да ползвате не можете ли?

2

Анонимен

преди 2 години

През пролетта на миналата година бутилка слънчогледово олио струваше 30 лири, а междувременно скочи на 100 лири.- Изкараха,че бутилка олио струва 11 лв. Що ли не ми се вярва. Най-малко в чужди вериги от рода на Била цените ще са 3-4 лв като при нас. Значи нещо не вярвам много на тази статия.

1

Анонимен

преди 2 години

там е и евтино и стоките са по-хубави, да не говорим бензина на каква цена е