111

Анонимен

преди 2 години

така се събаря ердоган за да почне отново потока от африка който всички толкова много искат

110

bg

преди 2 години

1.17лв. 95 бензин заредихме на Еnergy Лозенград,в Лозенград е по евтино от Одрин,разликата е един мол,сега и в Лозенград правят мини мол,все пак всеки ходи и иска където му е удобно,от Варна е удобно Лозенград, Лине суит хотел -много добър!

109

Анонимен

преди 2 години

"Тук всичко е много висококачествено" ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХА най-голямата глупост която съм чел. Турска висококачествена стока ХАХЯХЯХХАХАХАХХАХАХХАХХА

108

Анонимен

преди 2 години

Струва си човек да запали колата и да отиде. Задължително с гориво, колкото да стигне дотам. Само от зареждането в Одрин спестявате 50-80 лв. Имат чудесни маслини, зехтин, истински ръчен хляб за жълти стотинки, капсулите за съдомиялна също са много изгодни; прахът за пране. Ядките са два пъти по-евтини от тук. Протекторите за смартфоните са 4 пъти по-евтини. Имат невероятни пресни точени кори. В малките им семейни ресторантчета е много вкусно и също евтино - за 15 лв. двама души ядат на корем.

107

11

преди 2 години

До до 55100лири,но за 5 литра!!!!! т.е. 2.2лв за литър.

106

11

преди 2 години

До АнонименБутилката е 5 л.,а 100лири по 11ст е равно на 11лв.,което делено на 5 прави 2.2лв/литър.

105

Христо Христов

преди 2 години

До анонимен до Христов/102Ти, вместо да ми разсъждаваш, кажи кое от написаното от мен не е истина. ПП. Личното ми мнение е, че трябваше да ги пусне, а ние да ги пратим към Меркел и гостоприемните европейци. Цената щеше да е по-малка от щетите които заложи да имаме дългосрочно.

104

Христо Христов

преди 2 години

До you/103Неслучайно започнах изречението с "По логиката на неграмотните гербаджии...".

103

Христо Христов

преди 2 години

До Протестър/108Давайте другари, да покажем на всички какво значат брщкселски правила и решения!

102

димитър

преди 2 години

И тук ,у нас и в Турция се живее трудно .Народа ,и тука е народ и там е народ.Мафията и тук е голяма и там ,още по голяма .Те са по дисциплинирани и слушат каквото им се каже ,тук обаче не.И затова са с едни гърди напред.

101

az

преди 2 години

До Анонименбутилките са от по 5 литра, за това е на тази цена олиото...доста са бедни да, аз 1 литър се чудя как да го пестя

100

Анонимен

преди 2 години

И сега и преди 10-12 години,когато една лира се разменяше за почти един български лев,беше в пъти по-изгодно да се пазарува в Турция! Само да не злорадстваме спрямо турците,че мечката заиграе ли в комшиите,като нищо и при нас може да дойде.Всъщност виждаме,какво става с цените на тока.

99

Протестър

преди 2 години

Давайте другари, да покажем на всички какво значи Промяна !

98

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 2 години

ПРЕЗ ТУРСКОТО Е ПО-ДОБРЕ! - 5 ВЕКА НИ ХРАНЕХА И БРАНЕХА!

97

българоурска дружба

преди 2 години

НАВЕКИ плюс 5 века! Не ни трябват братушките а комшиите!!!

96

АПЕЛ

преди 2 години

Хайде да го върнем турското! То не е било робство като османското! Само благоденствие!

95

you

преди 2 години

До Анонимен80% от колите са от Пловдив,Бургас и Ямбол.Прескочи ,че да видиш.

94

you

преди 2 години

До Христо ХристовКъде ги видя тези успехи на харвардските възпитаници?Та те откакто са на власт само провали,само приказки без действия.Уволняваме едни,назначаваме други,злобеем като Радко и Рашко.Дай пример с какво са допринесли за твоя просперитет.

93

анонимен до Христов

преди 2 години

Ако не беше тъй наречената от теб тиква, Ердоган можеше да пусне доста *** стотици хиляди емигранти към българска територия и тогава такива като теб щяха да запеят друга песен. Добре, че Борисов в такива сложни ситуации успяваше да реагира по най-добрия начин и който не го е видял е или пълен слепок, или тотално облъчен.

92

Али Ръза

преди 2 години

От Пловдив - да, 150, ама от границата - 20