70

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение отговаря за индустрията.Закривай държавата. Повръща ми се .

69

Гербер

преди 2 години

До БСП. А бе, глу.пак, това същото със сигурност си го писал и през 2013, нали? Това е моментното състояние, какво злорадстваш, нали знаеш колко лесно се обръща палачинката, тогава ще си пак нас.ан.

68

SHEFA

преди 2 години

АЙДЕ УВЕЛИЧЕТЕ ГО-ЧАКАМЕ ВИ.

67

БСП

преди 2 години

Хайде Бойко пак да илезе и да се похвали колко пъти ни е бил на избори. Бойче къде е сега БСП?! Във властта! Къде е ГЕРБ?? В изолатора заедно с ДПС. Кой сега е победителя?

66

Още ли не е ясно?

преди 2 години

Трябва спешно да се модернизират и да пуснат спрените блокове на АЕЦ Козлодуй. Да се довърши АЕЦ Белене и да се започне проект за трета АЕЦ. Друг начин НЯМА! Тецовете на въглища рано или късно ще бъдат ликвидирани. А зелените перки и соларки и вец не произвеждат нищо и не може да се разчита на тях. САМО АЕЦ работи и подава евтина енергия през цялото време. Трябва да се възобнови добивът на уран и да имаме капацитет сами да си го обогатяваме и да произвеждаме горивото за всички АЕЦ.

65

Анонимен

преди 2 години

поздравлявам герба за брилянтния ход. сега бсп-то да се обясняват на кого са фирмите прекупвачи на скъп ток за потребителите. хахаха

64

Василев

преди 2 години

Идва Китайският Дракон, той ви диша във врата, ще дойде и ще ви вземе цялата енергетика барабар с всички суровини налични!Китай започва Великата Експанзия на Китайския Черен Воден Тигър!Черно котенце ще ви мине пътя през годината на трите двойки!След като Китайския Дракон завладее България, ще направи най-работливите хора в света българите, които ще разберат какво е да работят по 12 часа за една паничка ориз!Селяни прости вие сте валат , вие нямате кой и какво да експлоатирате!Агент Лоугън!ЦРУ!

63

БСП

преди 2 години

Кой сега е номер 1??? Абе къде е Бойко бре? Нинова го търси да се разберат като мъже, кой управлява България в мимента.

62

Анонимен

преди 2 години

Ще кърпят положението през зимата, но не знам после, какво ще става. Това ще избие в последствие и то брутално.

61

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, Корни гарантира 3 месеца?!? С какво гарантира, с ГЗ-си ли? Ай сиктир!!! А след 3 месеца дали ще съществува това правителство въобще? :)))))))))))))))))))

60

Кумчо Вълчев

преди 2 години

В ЕСО заплатите никак не са малки ! Чистачката е с 3100 бруто...

59

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

58

Анонимен

преди 2 години

В ЧЕЗ не са се оплаквали никога от ниски заплати...

57

Анонимен

преди 2 години

Едно време власта се е взимала с оръжие с малко или много кютек.Сега власт се взима с цената на тока и парното.

56

Анонимен

преди 2 години

Целта е да изкарат, поне 3 месеца във властта... Иначе, ако тока поскъпне хората ще ги изметат от кабинетите им.

55

Гробарчето Таласъм

преди 2 години

До АнонименГрешка;))) Корнелия Нинова, не я интересува енергетиката, тя нима рабзира от енергетика? М? Интересува се от енергетика живо, един човек, който стои зад нея, а именно Румен Овчаров, който всъщност е истинският председател на БСП, ако питаш мен. Така че, Корнелия се занимава смело с енергетика, просто, зщаото не се занимава тя, а Румен Овчаров;)))

54

Анонимен

преди 2 години

Ха честито ви,нали искахте промяната!Няма да има промяна а подмяна начело с др.ИМПЕКСОВА КОЯТО Е УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ ОТ СТАНИШЕВ,но понеже е вярна на господаря си и получава този пост като др.РАШКОВ който незнайно каК се се сдобил с 19имота,но пък получава бонус И ПРОДЪЛЖАВА ПОДМЯНАТА за ,,ВЯРНА СЛУЖБА''

53

Анонимен

преди 2 години

Цената на тока ще е най ниска ако напуснем ЕС и направим Белене. Всичко друго е европопулизъм който води България да задлъжняване и изчезване на нацията.

52

Хаха

преди 2 години

Тая дърта конуняга може да гарантира само режим на тока и фалит на държавата. Де ви беше мозъкът, като гласувахте?

51

868!!

преди 2 години

До Възмутен 43. Научи българската граматика и после коментирай.И стига с този Борисов. Няма го отдавна.