110

Анонимен

преди 2 години

я бегай в оставка *** гробокопач си ти

109

333333

преди 2 години

Либеризирайте изграждането на нови мощности за домакинствата да се видите в ток. Ама нали трябва само едни да смучат.

108

айсиктир

преди 2 години

отписвайте се от канала на киро брейка

107

Джедай Мастър

преди 2 години

Нинова не може да гарантира 5 стотинки, разбира се. Провалената й партия иска да я изрита... Тя подаде оставка, но водеше "преговорите" за правителство. И какво стана накрая? Заеба си партията, но си извоюва премиерско местенце, където да крадне на изпроводяк. Само като й видите щастливата физиономия от оня ден как пак се е намърдала във властта, няма как да не ви се догади. Тази *** сега ще гарантира всичко, защото въобще не й пука какво ще се случи с този кабинет.

106

Десен Зелен и Прос

преди 2 години

Десните и Либералните партии винаги са крайно вредни!! Разцъфват или върху колониални блага или върхо предходните блага от левите! За съжаление БСП отива все по надясно и все по в тръните :(

105

Анонимен

преди 2 години

"Бойко и олигарсите дават 2 милиарда евро за главите на Румен Радев, Кирил Петков и Асен Василев. Дестабилизация на новото управление, разнобой в коалицията, налагане на опорката, че президентът командва задкулисно и е новият диктатор. Това е краткосрочната програма на бившите властимащи. Целта е да се стигне до импийчмънт на държавния глава и провал на кабинета Петков.Това е война. Пред публиката се декларира някаква приемлива опозиционна политика, но зад кадър се водят истински сражения.Бори

104

Анонимен

преди 2 години

Ето защо са избили животните на хората от Ямболско и Странджа-Сакар и домашни и диви прасетата из България, нямали са спирачки пред нищо: "Удар на Narod.bg: Десислава Танева и баща й въртели бизнес с милионера на Баце Иван Пилето (ето я МАФИЯТА на ГЕРБ) При това задкулисието в земеделието са правили пачки заедно не в каква да е фирма, а екарисаж Екарисаж-Тенево ЕАД.От скрийншота от търговския регистър става ясно, че дружеството е вписано в Ямболския окръжен съд.Проверката на Narod.bg показа какв

103

Анонимен

преди 2 години

Ето защо са избили животните на хората от ямбоско и Странджа -Сакар и домашни и диви прасетата , нямали са спирачки пред нищо: "Удар на Narod.bg: Десислава Танева и баща й въртели бизнес с милионера на Баце Иван Пилето (ето я МАФИЯТА на ГЕРБ) При това задкулисието в земеделието са правили пачки заедно не в каква да е фирма, а екарисаж Екарисаж-Тенево ЕАД.От скрийншота от търговския регистър става ясно, че дружеството е вписано в Ямболския окръжен съд.Проверката на Narod.bg показа каква

102

НАРОДЪТ

преди 2 години

ЗАБРАНЕТЕ ИЗНОСА НА ЕВТИН КОЗЛОДУЙСКИ ТОК, ИНАЧЕ СТЕ АУТ ПО- СКОРО ОТКОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ!

101

Анонимен

преди 2 години

Нали ви казах, че ЕНП убива България, само се менкат едните с другите партии на ЕНП, междувременно левите убиват десни и десните убиват леви, но това са български граждани, а на тях нищо им няма, щото те управляват! Без ДПС сте загубени, а и БСП вече е почти смазана и преформатирана от ЕНП.

100

Анонимен

преди 2 години

Защо смазахте БСП и ДПС? Хора, играят ви театър, пак Боковите са на власт, пазете президента Радев!

99

Пешо

преди 2 години

EVN като не и изнася да си продава бизнеса.

98

Анонимен

преди 2 години

По какво можете да познаете кога другарката лъже? Ами като я видите да си отваря устата...

97

Анонимен

преди 2 години

А след 3 месеца какво ? :))) Нинче, мило Нинче, изобщо не те виждам като министър на икономиката, но с забавяне не се решават проблемите, те ще си пораснат цените още след това :))) Ако искаш ниската цена да остане, тогава требва да решиш проблема за дълго време, не за 3 месеца :)))

96

Анонимен

преди 2 години

И с какво по-точно гарантира кака Корни- со паре или со дупе?

95

От Енергото

преди 2 години

Нема проблем, ако иска другарката кака Курица, не само няма да вдигаме ами и още ще намалим цените. Е тогава тока ше го има по два часа на ден само, ама пък цената ше е народна. Ще се пести два пъти - единпът че е евтионо и вотри път че го няма.

94

Бою Тиквочето

преди 2 години

Аз бях ви уредил евтин ток от централата на Доган, ама кат не *** щете дръжте се за палците на краката сега.

93

Анонимен

преди 2 години

Браво, г-жо Нинова! Но, доколкото разбрах, предложението е било на ГЕРБ.

92

Христо Христов

преди 2 години

Новото немско правителство вдигна устойчиво цената на газа на над 110 евро за мегават. Ние сме доволни, че се чувстваме като богатите европейци.

91

Христо Христов

преди 2 години

До Комунистите лъжат/98"Когато комунистите говорят те лъжат,"... а евроатлантикът Рюте заяви: "Лъжата в политиката не е грях" - какво се пениш или не разбираш евроатлантическите ценности?