90

Христо Христов

преди 2 години

До Star/102".Където и да отидете в България днес,попитайте кой представлява ,,местната мафия'' и навсякъде ще ви бъдат посочени същите хора" - така е... можеш да благодариш на евроатлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов за това.

89

Мунчо

преди 2 години

Aууууу, като я гледам , пак ще сънувам кошмари.......

88

Анонимен

преди 2 години

Когато Нинова каже добър ден, виж какво свети, Слънцето или Луната.

87

Анонимен

преди 2 години

Всъщност мафията не направи постановка на Бойко, а на вас, времето ще покаже дали ще живеете по добре без Бойко, засега положението е трагично.

86

Комунистите лъжат

преди 2 години

Когато комунистите говорят те лъжат, когато действат те крадат. В минали времена са убивали и хора когато са държали цялата власт. Това са фактите от историята, също е факт, че те никога не се променят! Остават си комунисти завинаги...

85

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ни даде парииииииии!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо да си отвори още малко очите и да следи тая крадла, че тя не краде само като спи.

83

БСП

преди 2 години

Мафията я няма вече. Спете спокойно.

82

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 94 Колега, скоро ще разберете, че стълбата на Нинова не върви нагоре, а отива надолу и не е стълба със стъпала, а свободно падане без парашут, където гравитацията играе решаваща роля. ;)

81

БСП

преди 2 години

Абе къде е Бойко бе?? Пак да каже, че БСП и Нинова никога няма да имат власт??? Да не би да брои пачките от чекмеджето?

80

Анонимен

преди 2 години

Браво на Нинова! Герберюшките *** се загрижили за пазарна икономика? Къде по света има пазарна икономика, ало-о-о? сащ спират северен поток със санкции -- това ли ви е пазарна икономика, това е опит за пладнешки грабеш. Увеличените цени са също такъв пладнешки грабеж.

79

Василев

преди 2 години

Корнелия Нинова може само с един поглед да унищожи и да смаже самочувствието на твърда комунистка като сестрата на Ким Че Ун, а какво остава да държи под строга учителска показалка вчерашните харвардски мишоци, които са самоуверени и си мислят, че са голяма работа???!!!Агент Джак Рубио!ЦРУ!!!

78

БСП-потъва

преди 2 години

Радев и Нинова разкъсаха БСП на части. Дали ще оцелее след тяхната битка? Едва ли...

77

Анонимен

преди 2 години

Нинова е поставила ултиматум. Да я направят министър иначе БСП няма да подкрепи правителството. Сега чакаме да се издъни и да я уволнят.

76

Гледна точка

преди 2 години

Добре де, индустрията, която на чист български се нарича промишленост, е отрасъл от икономиката? За какъв ч.п тогава това министерство се нарича така?

75

Рекордна инфлация!

преди 2 години

Иде Радевата зима !

74

Изнервен

преди 2 години

Ужас, върнахме социализЪма с фиксираните цени. Какво стана с пазарната икономика бе, хора? Същото било и в Румъния, и в Унгария. Ха-ха, ами те какви са - същите посткомунистически глу.паци като нас.

73

Herr Muller

преди 2 години

До Сата НАТО /// Естествено, че МОРАТОРИУМ означава ЗАДЪЛЖЕНИЕ. Парите ще се трупат като джакпот на тотото, само че накрая никой няма да ги получи, а ще трябва да се ВРЪЩАТ с яка лихва. Тези "харвардски икономисти" и новоизлюпени вождове без грам опит, ще дозакопаят държавата и нито Баце ще е виновен, нито Тато, който даде фира отдавна. Електоратът в желанието си да свали един мизерабъл от власт се натресе на пачи яйца ... отново.

72

SHEFA

преди 2 години

А ЗАТВОРИМЕ ЦЕЛИА БИЗНЕС И ТОВА Е-НЕМА ПАРИ ЗА ТОК.-ОБИРДЖИИ ДОЛНИ.ХОРАТА НЕМОГАТ ДА ИСКАРАТ И 20 Д ОТ МЕСЕЦА С ТЕЗИ ДОХОДИ.

71

В Бобов дол

преди 2 години

Службите в симбиоза с мутри убиха сестра ми, в момента се опитват да ме убият и мене заради критики срещу Борисов и Гешев ! Някакви идеи за спасение!?