154

Заьо

преди 2 години

Турция преговаря от 40 години поне да я приемат в ЕС и не се получава. Защо така бе османци мамини? Кой ви е виновен, марсианците сигурно. Макета изобщо не ги допускат до преговори. Защо така бе симпатяги? Сигурно са виновни нептунците. А НЕ ДОПУСКАТЕ ЛИ, ЧЕ И В ДВАТА СЛУЧАЯ СТЕ СИ ВИНОВНИ САМО ВИЕ САМИТЕ, евентуално и ако обичате разбира се.

153

Кико

преди 2 години

Няма Македония! Има държава Скопие със столица Скопие! Остава географска зона Македония която е на територията на Гърция, България и Скопие!

152

Благоевград

преди 2 години

България да признае македонското малцинство в България , и българският съд да регистрира македонските Организации в България.

151

Балкани

преди 2 години

Българи, сърби, македонци, шопи, роми и какви ли още, все "наследници" на Атлантида и други древни цивилизации...От векове се бием и караме за пустеещи земи. Незначими различия в бит, култура, обичаи, храна и облекло, но масово омраза, презрение и пренебрежение към съседите.Защо?От простотия.Дали ще доживеем предел на който ще превъзмогнем минало и заживеем за бъдещето?Възможно е.

150

Анонимен

преди 2 години

Измислена държава с измислена история и идентичност,население българосръбскоалбанско.Не е имало държава нито цар,нито държавност през вековете.Нямат език,а съвкупност от околните езици,основно български.Името на местноста го слагат за име на народността,значи ние си имаме родопчани,странджанци,средногорци,добруджанци и тн държави в пределите си,и те си имат наречия(езици)

149

Анонимен

преди 2 години

Кюрдите ще ви излекуват хемороидите вас...

148

Turk

преди 2 години

Вас българите как ва учат дядовците и бабите да мразите турците,а.каво е чувството сега.ех Карма,Карма

147

Пепи сатъро !!!

преди 2 години

Ха ха ха!Македонците били "чисти българи",бре???!!!Ха ха ха!И ще щели да ги "приобщавате" чрез култура(!!!)-ха ха ха!Та вие самите няма да съществувате след само осем години,бре!И сега сте Територия дегизирана като Държава,но демографията и османо-рромската популация ще си свършат работата,бре!пп-И освен това сте уйгундури домъкнали се на коне и кобили от дивите степи на Алтай,бре!Преди 1342 г.само,бре!А пък "бугар"не значи етнос а отцепник,предател на езика на тюркската Орда,бре!Нарицателно е!!

146

Анонимен

преди 2 години

Единствения начин да приобщиме македонците е да станем богата държава. Иначе-голи, но озъбени, и с обсесия на тема Македония-няма да стане. И от 120 години насам това е причината. Липсва ни култура на приобщаване към тези чисти българи. Чрез, култура, образование, финансиране, обучение, дългосрочна стратегия. Само с войни, революции и пъчене, резултатът е такъв, какъвто е

145

Пепи сатъро !!!

преди 2 години

Ха ха ха!А пък аз имам информирана убеденост,че Джон Траволта 2.0 ще свали до три месеца ветото на Македония,бре!Най-късно три!!!Ха ха ха!И после като ви го съобщи по TV-то всички вие ще се ококорите бетер Кокорчо и дзъркелите ви ще станат като DVD- та,бре!Ха ха ха!А пък самия Кокорчо като въведе еврото след по-малко от две години-то тогава дзъркелите ще ви станат като грамофоните плочи от 1965 година,бре!Ха ха ха!!!

144

Анонимен

преди 2 години

Имам подозрение че в днес.бг понякога се публикуват свестни материали.

143

Sk

преди 2 години

Дупе да ни е яко щом крепне и се развива турско_руската дружба. Бай Иван и Ерджулан няма да оставят БГ да стане Европейска държава.

142

акуд

преди 2 години

....тя пък България може да излезне от ЕС

141

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

зАбравете за тия хашлаци... Кауза пердута са.Бяха българи, сатрапа сталин и тито ги направиха югославяни, демокрацията и горбачов ги направиха македонци FYROM-ци, Гърция ги направи Ре Се еМ ци, а косово ще ги направи мохамедани.

140

xaxsasбв

преди 2 години

"Евросъюза да не се внасят неразрешени двустранни въпроси" - Заради това ли ни учат, че Гърция покръства българите като Аспарух и Кубрат са християни, а Омуртаг сече златни монети с кръст? Историята е пълна балалайка написана да ощетява всеки борил се срещу империализма. Дали Аспарух е тюрк, дали Самуил е македонец, дали Калоян е влах е без никакво значение. Важно е, че всички правят едно и също - обединяват хора с общ враг - империализма.

139

Анонимен

преди 2 години

Македонците са наши братя и сестри! Не матрьошките! Не се полъгвайте по руски интриги!

138

Сега всички мислят

преди 2 години

Едно нещо : Всяка нова технология за времето си изглежда като магия за тези, които я преживяват за пръв път.И реверсивно трябва да зададеш един въпрос имайки предвид как ли не се опитвах да ги очистя тия гадове и безуспешно.Въпросът е:Каква технология използват дето на нас ни изглежда като магия!Отговор : органична химия, която ми е много слаба страна - виж неорганичната е друг въпрос. Но в органичната -колагени,свързватели,желатини, туткали, отрови, екстракти от жлези ... Преровете им хапчетата

137

Ти разбираш ли?

преди 2 години

Конструкция от слама - която я държи само зверското лепило с което са я залепили!

136

Ти виждал ли си

преди 2 години

Порцеланова кукла или кристална чаша - малко я побутваш и трош или при правилна честота на резонанса кристала се чупи. При нормално неселектирано не инжинирано не индбрииднато ДНК с нормални митохондрийни и клетъчни мембрани дето не са допълнително липидни няма как да се случи. Може да те позаболи глава, може да ти се догади, но клетките ще издържат. Големия въпрос е с к'ва химия са ги блъскали тия да ги държат залепени ... Отговорих ли ти на въпроса какво са?

135

Анонимен

преди 2 години

Те евроатлантиците ликвидираха България, сега РСМ ще ни е виновна...