234

Анонимен

преди 2 години

До МакеАйде като пишуваш за маке знаме, да ни покажеш кое ви е знамето - не е това с вентилатора на него и червено а това, на което пише Свобода или смъртъ. Разбра ли безсрамнико кое ти е знамето? това, което го е веял гоце делчев а не това, което ви измислиха титовистите хървати. Вентилатор на царски червен фон...

233

Анонимен

преди 2 години

МАКЕДОНИЗМЪТ Е ЛЪЖЛИВА ИДЕОЛОГИЯ, КОЯТО КРАДЕ ГРЪЦКА И БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, ПРИСВОЯВА БЪЛГАРСКИ И АЛБАНСКИ ГЕНОФОНД И ОБСЛУЖВА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ, КОИТО РАЗЧИТАТ НА СЕПАРАТИВНИТЕ ДВИЖЕНИЯ ПО СВЕТА, ЗА ДА ОТСЛАБЯТ НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ЧРЕЗ СЪТВОРЯВАНЕ НА НОВИ """""НАЦИИ""""". ТОВА Е ЕДНА АНТИНАУЧНА И БЕЗЧОВЕЧНА ИДЕОЛОГИЯ КЪМ САМОТО НАСЕЛЕНИЕ В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, КАРАЙКИ ГО ДА СИ ЗАБРАВИ ДЕДИТЕ И БАБИТЕ И ТЯХНАТА ВЯРА БЪЛГАРСКА!!!!!!!!!

232

маке лъжците

преди 2 години

До МакебЕЗРОДНИКО, ДРЕВНАТА МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА НА ФИЛИП Е БИЛА НА ЮГ ОТ ДНЕШНАТА ВИ СЕВЕРНА КОРЕЯ, КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА ТОЛКОВА АНТИЧНИ БРЕ? КАКВО КРАДЕТЕ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ, КАТО ТОЙ Е СЛАВЯНИН ОТ ЧЕХИЯ, ПРАТЕН ОТ КНЕЗ БОРИС ДА ВИ УЧИ НА ЧЕТМО И ПИСМО? Ако не сте български славяни за чий ще идва Климент да ви учи на славянски език и писмо, щеше да ви учи на гръцки...и в маке форума кайгана ни блокират защото сме писали на български, абре кьорпаци теб некой блокира ли те тук,всички ти разбираме

231

Анонимен

преди 2 години

В България също има прикрити македонисти, това са тези, които лансират антиславянската и антипрабългарска теза за произхода на България, те твърдят че сме траки, и така логично обосновават македонистките лъжи. ТАКИВА ЛЪЖЛЬОВЦИ ИЛИ НЕКОМПЕТЕНТНИЦИ СА ПЛАМЕН ПАСКОВ, СПАРОТОКК И КОМПАНИЯ... ТЕХЕН АЙДЪЛ Е ПРОХИТЛЕРИСТКИЯТ УЧЕН МЕНТАК *** ЦЕНОВ, КОЙТО Е ЛАНСИРАЛ ЧЕ СМЕ НЕМЦИ И ДРУГИ ГЛУПОТЕВИНИ! ЕТО ТОВА Е НАЦИОНАЛНОТО БЕЗСРАМИЕ!

230

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че и на запад се леят пари, вероятно от Северна Македония, за да се прави антибългарска пропаганда. Така например 40 процента от населението в тази държава е албанско, в същото време е повече от ясно, че албанците са истински наследници на древното балканско население, а някакъв швейцарски институт прави изследване и цитирам "заключува, дека 30 процената от населбата во Македония е с античко потекло". АМА МРЪСОВЕТЕЕ НЕ КАЗВАТ С КАКВИ ИМЕНА СА ИЗСЛЕДВАНИТЕ? ЕЙ ТАКА ЛЪЖАТ!!!!!!!!!!!!!!!!

229

Заьо

преди 2 години

Петко, мога да ти препоръчам учител по български език, много е добър.

228

Заьо

преди 2 години

Петко е поредния турчин, който се опитва да се прави на българин. Толкова си "начетен", че даже не си успял да разбереш, че думата "хаир" не е на български.Османец неизживян, първо научи български, после се пробвай отново в български веб форуми. Глупостите, които си наредил няма нужда изобщо да ги коментираме.

227

петко

преди 2 години

Докато в България вирее омразата, а не любовта, докато се правим на велики, на 4 морета, докато тайно всеки мечтае за Солунската митница, докато власта е в плен на хитлеровата химера-един народ, един фюрер-няма да видим хаир. Защо се правите на умрели лисици-че в Пиринска Македония нямало МАКЕДОНЦИ? Иска ви се някак си С.Македония да стане българска. Нали вече ни видяха сеира македонците 1941-1943 г. Блажени мечти по Сан Стефанска България.Това българско племе няма да порасте никога.

226

Анонимен

преди 2 години

Скоро Шиптерския Вилает, ще е част от ислямка държава на САЩ, макетата пак ще са бежанци, ние този път сме подготвени, имаме жилища за 10-11 милиона а сме само7.

225

Анонимен

преди 2 години

Дане Янев

224

Маке

преди 2 години

Да, ама не. Ако некои хулигани од некои бг фудбалски клуб го изгорат мк знаме, треба ли ние да го обвиниме целиот бг народ? Ако некоа пиана будала еднаш во 10 год. троши некои мк паметник в Блгариа, треба ли да ве обвиниме? Журналисти од двете страни можат да пишуваат што сакаат, *** е демократиа. Сигурно не верувате дека секои ден ние правим нешто злобно против вас. Или толку многу ве лажат ?!?

223

Заьо

преди 2 години

Имам един важен момент. Може в народа на РСМ да няма омраза към нас, само че ние това няма как да го забележим в момента Ние виждаме как населението се забавлява у вас, като гори нашето знаме. Чуваме как редовно трошите паметници у вас където има имена на българи. Редовно излизат журналисти по вашите вестници и списания и ни обясняват обстойно, че не желаят да имат никакво общуване с българите. Е как да ви вярваме тогава, че не ни мразите?!

222

Анонимен

преди 2 години

ама и245 е прав ,в обикновените македонци омраза няма , освен някои платени крайни елементи , всичко е държавна политика на сърбоманите

221

До Маке 245

преди 2 години

Е като не ни мразите защо отричате съществуването на българи в северна македония, като *** 200 000 с наши паспорти измежду вас? Ние ли разпространяваме омраза като определяме някого като "татари"? Какво общо има фашизма с България? Кога в България е имало фашистко правителство? Кога сме налагали фашизъм някъде? Това, че сме били съюзници с фашистите и нацистите не ни прави такива! Вие като сте били съюзници със сърбите опитали геноцид над косовари вие геноцид опитвали ли сте?

220

Маке

преди 2 години

Спрете да лажете хората в Блгариа дека македонците ве мразат. Кои има интерес од такива неверни статии?!? Само ширите омраза.

219

Заьо

преди 2 години

Гоце, ти нищо, наистина нищо, не знаеш за славният народ на българите. Защо? Не знам. Не е тук мястото да ти попълвам пропуските в тази област. Само някои неща като помощ за ориентация ще ти дам. Българите са народът, който няма страх от никого. Българите са справедливи. Българите са горди с името си. Българите мразят робството. Смени си източниците за информация. Явно те те лъжат.

218

Заьо

преди 2 години

Гоце, има една много хубава българска поговорка - "Каквото почукало, това се обадило". Тя е подходяща за отношенията ни с РСМ сега. Както не е трудно да забележиш, всички в ЕС ни питат какво мислим за вас и ние им казваме какво мислим. Поради тази причина РСМ не е започнала преговори за присъединяване към Съюза. Няма никакъв проблем за нас след като не искате да имате нищо общо с нас. При тези обстоятелства не можем да се съгласим да почвате преговори със Съюза.

217

Заьо

преди 2 години

Петре, това да не е твоят личен форум, че искаш да ти се отчитам откога съм в него? Нещо друго освен лични нападки ще ти роди ли главата? Ти си типичен представител на твоят народ. Благодаря ти, че беше откровен с нас българите. Ти блестящо доказа, че нямаш нищо общо с България и българския народ.

216

Анонимен

преди 2 години

България не желае и не е заинтересована Република Северна Македония да влезе в Европейския съюз и двете държави да бъдат заедно част от общото европейско пространство.

215

msm

преди 2 години

Тия тъмнооки и тъмнокоси люде от македонския край са всичко друго, но не и славяни. Справка - славяните са светлокоси, светлооки и червендалести, високи и леко наднормени ако им барнат у гените на македонците, то ще излязат от там предимно елени, прабългари, власи и албанци . Едното от пра-българските племена в средата на 6-ти век се разселва точно в тази територия! Да ви е честита Новата 2022 година!