174

Още по въпроса

преди 2 години

До 222, хахо: Не след 10, след по-малко от 6-7 години ще се реши въпросът. По естествен начин, тихо и кротко. И резултатно! Обяснението?Раждаемостта при албанците е като Омикрон - удвоява се и утроява. "Древните" македонци, бивши нашенци, само ще мигат на парцали!

173

СМЕХ..

преди 2 години

ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ, ДАЛИ СЪМ БЪЛГАРИН....ИЛИ МАКЕДОНЕЦ---ВАЖНОТО Е ДА СЪМ В ЕС!!!!

172

Ами, правилно...

преди 2 години

ПОНЕ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ У НАС СА МАКЕДОНЦИ... НЕ Е ЛИ ИСТИНА!!!????... У СОФИЯ Е ТАКА!

171

Хахаха

преди 2 години

Какви северни македонци? Алооо влезте в реалността. Там има албанци, ***, сърби, косовари, бошняци и всякакви други но не и северни македонци.

170

До македонец 215

преди 2 години

Не, бе, Каине, не си разбрал! Точно от май-муната сте произлезли! Личи си по това как се кривите точно както ви подсказват сръбските наставници!

169

Анонимен

преди 2 години

Няма македонска Интернет медия да позволява коментари под статии..НЯМА. тези живеят още в 500те години, даже в ютуб заключват коментарите. Защото пада една веселба като са отключени, просто ги е страх че истината се разпространява дифузно и скоро дребните човечета ще разберат че са лъгани 70год.. В СМакедония няма възрастен човек който да не говори чист български...

168

хахо

преди 2 години

ако 10 години не ги пуснем в европа албанците ще решат проблема просто ще ги асимилират и от така наре4ената македонска нация няма да има и помен импроблемът е пешен . т6ака е наи добре за българия

167

Анонимен

преди 2 години

Ако македонците влезнат в ЕС, веднага ще лъсне как ни крадат управляващите и бизнеса в България.

166

Българин

преди 2 години

Македонци ли? Там навсякъде и видимо вече преобладават албанците и албанското! Ние се борим не с "македонците", а със Сърбия и нейната отколешна, и непроменена политика и влияние там. Най-добре е да подкрепим Албания за влизане в ЕС отделно от послушниците на Сърбия и сърбоманията, и "македонският въпрос" ще се разреши от самосебе си! Албанците се държат с нас както е редно. Уреден е и въпросът с българите на тяхна територия. За разлика от С.Македония!

165

Заьо

преди 2 години

Може и не може. Сега не може.

164

Каун Грипенов

преди 2 години

До 138, ти ли ми плащаш парното,бе кирлив селянин,който ходи по хората да събира съчки за да не умре от студ.И един път седмично посещава общинската баня където си търка кирта с кесето.

163

Анонимен

преди 2 години

Много пари дават тези маке клошари за опетняване на България, но ефекта е нулев и с обратна сила и посока

162

Македонец

преди 2 години

А бре как така сите ора са произлезли от май-му-ната,само ние от българите ? Мое ли ми обясни некой ?

161

Македонец

преди 2 години

А бре как така сите ора са произлезли от ***,само ние от българите ? Мое ли ми обясни некой ?

160

Анонимен

преди 2 години

Сегашните макета са българи с промити мозъци. Ако искат и като маймуни да се самоопределят., но тяхната история започва от 44г. Много болно и жалко население обитава местността Македония , което буди единствена смях и съжаление Кирчо няма как да промени политиката към СМ,,защото това би било политическо самообийство

159

Заьо

преди 2 години

Преди двадесет хиляди години тук не е имало нито България нито Македония. Сега обаче има.

158

А?

преди 2 години

Баце по времето на древна Гърция с област македония, България не е съществувала тука още са живели по дърветата ходели са голи и яли шума а в гърция е имало парламент , театър и университети.

157

Заьо

преди 2 години

От Кирчо нищо не зависи, само че вие това все още не сте го разбрали.

156

Анонимен

преди 2 години

Европа е изконна македонска земя и е време да го признае да върне земите и плати репарации на изстрадалия македонски народ.

155

Анонимен

преди 2 години

Какво му пука на канадския бизнесмен, случайно станал премиер на BG, какви иаторически спорове има на Балканите. Той е тук за бизнеса и далаверата!