29

Анонимен

преди 2 години

Президентската институция трябва да бъде закрита безполезна и източваща бюджета.

28

Цймкллшл

преди 2 години

Борисов е предател той не е българин щом не иска да застане зад още няколко партии той е като Живков иска мнозинство и еднолично управление така не може

27

Анонимен

преди 2 години

Работата не е да махнеш едни калинки, че да сложиш други- работата е да няма калинки. Засега едни калинки се скараха с други калинки. Да видим дали ще има нещо друго в торбата .

26

СС

преди 2 години

До 16. Ами тези 30 000 души ще идат да работят на полето. Говоря съвсем сериозно и без никаква подигравка. Сума ниви стоят необработени, такова нещо в никоя страна няма. сега като работят, т.е. водят се на работа, какво точно правят?? Взимат едни заплати, които ги осигуряваме ние всички. Ами аз не искам с моите пари да храня бездарни и нагли чиновници. Да не говорим, че 90% от тях са си от село, да си идат на нивите и да си направят стопанства. Нито е лошо, нито е срамно! Само че иска работа

25

Анонимен

преди 2 години

"ние заради тях гарантираме, че ще бъдем знаеща, можеща и непримирима опозиция" - Вие същи така казахте, че няма да подкрепите премиер от опозицията, дори да е добър кандидат, поради политичекси причини.

24

РОБИ НА Ч.ОРАП..

преди 2 години

САМО БЪЛГАРИТЕ И ГЕРБ-ОТКАЗВАТ ДА БЪДАТ..!!..

23

До 16

преди 2 години

30 000 калинки са една малка част от тумора,който трябва да се изреже.Какво ще работят ли?Нали са уж специалисти,ще си намерят работа.Или ти признаваш,че за нищо не стават,освен да топлят столовете и да се подпират на бюрата?

22

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Нормално е, врътнаха им кранчето и.......сега НЕМАаааа!

21

Shark

преди 2 години

Дааа, и имат основание да не гледат с оптимизъм, защото бай Ставри ги чака. А тона наистина никак не е оптимистично бъдеще. Е миии...да са мислили! Всяко нещо има начало и край. Важното е накрая да можеш да излезеш с достойнство. При тях такова нещо няма. Е как да са оптимистични.

20

БАНко

преди 2 години

30 000 КАЛИНКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ !!!! ДА РАБОТЯТ !!! МЪКА !!!

19

Анонимен

преди 2 години

"Като уволните 30 000 души, къде ще работят?" - Някъде, където няма да са на моя и твоя издръжка!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 - Брат ... метни са отнякъде.

17

До 16

преди 2 години

Ще се преквалифицират и ще бачкат друго а не по цял ден да пият кафе и да гласуват за герб

16

Анонимен

преди 2 години

Айде стига сте ревали.Крадяхте и за умрелите,осигурихте си родата до 10-то коляно,крайно време беше да отидете в историята.Но преди това,да си платите.За всичко.

15

Анонимен

преди 2 години

Ммъкааааааа ! Мъка е налегнала герб и технитеТролове ! Няма вече усвояванееее

14

Анонимен

преди 2 години

А вие като се правите, че цените не се вдигат, сте големи оптимисти? Като уволните 30 000 души къде ще работят? И вашата няма да е много дълга ми се струва.

13

ха-ха-хаааа

преди 2 години

УжасТ!А скоро рожден ден празнуваха не гледащите с оптимизъм......

12

Анонимен

преди 2 години

Българи не правете убийства ще ви дават 20 години затвор агресията е враг номер едно на човека решаваите си проблемите дипломатично после убииството на човек ще ви тежи на съвеста убийство се прави само в извънредни ситоации когато те нападат да те убият ако имате проблеми с някои луд се обадете в полицията убииство се прави на животно когато хората са гладни да се нахранят.

11

Анонимен

преди 2 години

Герб трябва да бъдат заличени като партия!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Ако беше жив бай Тошо щеше да каже - ,,Евро-атлантизма е едно недоносче,, .За съжаление нямаме политик от калибъра на бай Тошо и затова ви го казвам аз :)