49

До 37

преди 2 години

Е аз да кажа ли браво,че 12 години ни управляваше най-младият син на партията-Б.Борисов,вече дедо,ама още не се е деполитизирал.Още си пази червената книжка като ценна реликва.

48

Анонимен

преди 2 години

Атанасова,не знам какво гледате,ама народът НЕЩЕ вас да ви гледа!!!Втръснахте!!!Не ви е СРАМ!!!

47

Ghost

преди 2 години

Хейтерчета и привърженици на Радев, колко от вас се осигуряват на парите които действително получавате и колко данък сте внесли в хазната? Айде вашата промяна да почне от там, защото неможе да ревеш каква огромна корупция има, а в същото време ти да си част от нея, работейки в сивата икономика.

46

Анонимен

преди 2 години

Ама закриваите я тази *** партия герб щом не ви искат и им пречите разпускаите партията и кои на къде види оставете ги сами да управляват държавата да я фалират и готово света не започва с герб и не свършва усвобождаваите гешев от поста и краи всичко има начало и краи.

45

Анонимен

преди 2 години

И аз не съм оптимист - 12 години ни управлява мутра , сега пък някаква червена коалиция ?! Чудя се след толкова крадене как още ни има като държава ...

44

РАДЕВ-КАЛИНКАТА...

преди 2 години

НА.. ДС.. КГБ.. ЦРУ.. МОСАД............ СВОБОДНО МНЕНИЕ...

43

Анонимен

преди 2 години

Ако не могат да изберат правителство по добре да станем президентска република като САЩ Русия и Франция . Президент поне лесно си избираме ;) Щото в еврозоната са на практика в рецесия още от преди ковида . Това означава че идват трудни времена ако не вярвате питайте - Труд :) трудно ще е от сега на татък да си еврочлен .

42

Анонимен

преди 2 години

Иска им се на ГЕРБ в България да става все по зле.Ако може ковид да мори населението, тока да стигне небесата, катастрофи всеки ден и възможно всички най черни сценарии да се сбъднат.Те ще са много доволни.

41

Социаглиcт

преди 2 години

Че какъв оптимизъм, тия дето ще ни управляват са отговорни за всички национални катастрофи през последните 80 години.

40

Анонимен

преди 2 години

До 41 стига па ти заплашва хората бе ***.

39

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС не им се вярва, че кранчето секва....Не е нормално един цял народ да храни някакъв личен охранител вкарам като депутат в ДПС. Този охранител ще охранява ДПС, но ние всички ще му плащаме заплатата, безумието ГЕРБ - ДПС трябва да спре.... Простотията, алчността, глупостта и не зачитането на гласовете на хилядите избиратели, които казаха НЕ на кражбите и само някаква част да живее на гърба на хората, се показа още първият ден....Неуважение към Държавен глава. Независимо дали го хресваш.

38

Анонимен

преди 2 години

Да почват арестите на гербавите функционери!

37

Ръукккй

преди 2 години

Тъпият Борисов да се маха

36

Анонимен

преди 2 години

Няма как който и да било да си прави сметки без втория и третия на изборите които представвляват половината българи. За сметка на това на една лъжлива лелка с 200 хиляди гласа да и се дава министерство за приватизация на държавните предприятия е безочлива наглост и ще бъде жестоко накзавана на всеки следващи избори докато и тези не бъдат изчегъртани.

35

до 31

преди 2 години

Да, ние сме парламентарна република , а не президентско-парламентарна. Конституцията не отговаря на названието ни. Изобщо, кой я е писал тая конституция , пълна с противоречия.

34

Гошо...Тъпото

преди 2 години

НДСВ-ето на времето се...срина,след 8 години въфф власта.ГЕПИ издържаха малко...повече,ама много...гепиха и за това.

33

До 31

преди 2 години

Защо не го каза,докато Плевнелиев беше там?Отдавна щеше да бъде закрита.Аааа,ама не ти изнася.

32

РАДЕВ Е КАЛИНКА...

преди 2 години

НА ДС/БКП ЧЕНГЕТАТА....

31

Анонимен

преди 2 години

Щели да бъдат знаеща и можеща опозиция.Е,видяхме ви какво знаете и можете-само да крадете.За друго не се сещам.

30

Избирател

преди 2 години

Усмихвайте се Утре ще бъде по-зле.