189

тончо

преди 2 години

Тая Дуловската убавица пак е на преден план. Не и ли омръзна да и дърпат конците.Десо, Десо за смях си на цяла България.

188

дедо Йоцо

преди 2 години

Накъде гледа или не гледа ГЕРБ вече няма никакво значение ! Скоро ще бъдат дори по-малко от СДС , т.е. 15 -на човека ! А Баце ще си стои в къщата и ще си брои пачките от старата слава!

187

Трябва единение!

преди 2 години

Тази Деса дава ли си сметка какво единение може да осъществи с представителите на путинистките партии в парламента. Не е възможно никакво единение на депутатите на европейските българи с предсавителите на Евразия в парламента. Нищо добро за България няма да произлезе от този парламент, чак до пролетта, когато ще бъде разтурен, вследствие на световни събития.

186

барба кино

преди 2 години

Нема вече кюлчаци и герб ги обзе песимизъм и негатизвизъм.

185

Анонимен

преди 2 години

Тези младоци до първа пролет нема да издържат , не го искам , но натам вървим .

184

Анонимен

преди 2 години

Отговорът на радев е връх на интелигентност, а уж президент! Президент, колко да е президент? Все пак си е военен!

183

Анонимен

преди 2 години

Продавам вадачки на павета?

182

дедо Ви

преди 2 години

Верно! Дръпнаха им килимчето и....краденето за тях е към края си! Някои ще ходят на поправително в панделата други ще бегат в Панама.....

181

Анонимен

преди 2 години

Пъпъ....

180

Анонимен

преди 2 години

Тези антипатични и със селско излъчване представители на ГРОБ няма ли Тиквата да опита поне да ги смени. Някаква претоплена манджа от полу-развален и отвратително миришещ зарзават изпратил за преговори.Толкова ли няма там в тази партия поне една симпатична личност, да смени тези досадници???

179

Мдаа

преди 2 години

И ас не гледам с оптимизьм в бьдещето един осьден гербер няма за тоталната разруха и корупция прес изминалите - 12 г

178

ПроСоТо

преди 2 години

До Диана....Севде,оти са писа "Диана" мари?!...Викаш "Кут нема веке Суперпродукции от жипката",барем туката да разлаешкучеата?

177

Аман!

преди 2 години

Е как няма да предстоят кризи, като последните 10 години все натам ни бутаха? Искали мораториум върху нови заеми, а те самите колко пари взеха назаем? Да не говорим за всички глоби, които ЕК сега ще ни налага, защото Бойко не може да позволи "прозрачност" на европейско ниво в търговския регистър (разбирайте системата BRIS). Дано потънат някъде тея от ГЕРБ, че да не ги гледаме и слушаме повече, омръзнаха ни съвсем! Най-добре в панделата...

176

Анонимен

преди 2 години

Предстоят кризи в чекмеджетата.

175

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-ДПС-ДС не гледали с оптимизъм на бъдещето, което означава, че ние гледаме с оптимизъм на бъдещето.

174

Анонимен

преди 2 години

".Но Радев определено е нагъл, говорейки, че Герб имали достатъчно пари да заплатят наема на един независим демократичен вестник!" - Радев ти казва, че ако ГЕРБ бяха толкова загрижени за вестника, щяха да му платят наема и да се приключи с проблема.

173

християнин

преди 2 години

Те да гледат да си ангажират читави адвокати.

172

До Диана

преди 2 години

Защо гербиджа трябвало да плати наема на Труд ли? Ами може би, защото договорът за наем е сключен по тяхно време и за неплащането може да има вътрешна договорка например? Или пък защото това е един прогерберски лист тоалетна хартия? Изобщо варианти разни, но точно да наречеш 24 часа и Труд независими медии е една пълна наглост.

171

Анонимен

преди 2 години

Тоалетните патета пак се разквакаха, щото видяха малко ефирно време. Свърши се вашата, колкото и да се опитвате да плашите хората.

170

Анонимен

преди 2 години

чао гроб