60

Анонимен

преди 2 години

Лобийския проект ПП ще дава пълна свобода за избор на кадри от коалицията в МС.Денек ти на мене,аз на тебе,да не си търсим кусури!Всеки министър ще прави каквото си иска,важно е подмяната да върви.Еврейската пиар агенция на Кирето добре си върши работата ,хитро ги усуква и изобщо не я интересува деградацията която се задава,след като и се плаща.

59

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашкоооооов ??????? Кирил Петков желае диктатура и репресии за българския народ .

58

Анонимен

преди 2 години

До AcOrСледя няколко медии, останах с впечатлението, че Кирчо Ман*ала е постигнал споразумение, явно медиите са сбъркали, но по вероятно е да са пристрастни, което е лошо за свободното слово в БГ, не че някога го е имало това нещо по нашите ширини :)))

57

AcOrP

преди 2 години

Още не са направили правителство а, таковаха майката на държавата

56

ДО БЕНОВСКА ПИТА

преди 2 години

Той вече направи доста. За това е тоя рев. Ще продължи и това тревожи съня на хиляди облажили се гербаджии. А това с комунизма и комунистите не мислиш ли, че е вече демоде клише? Като нямаме доводи издикламиламе клишето и всичко е Ок.

55

ЕМО

преди 2 години

-ЖИВКО не се хвърляй само на ХУБАВЕЛКИ и може дасе получат нещата... УСПЕХ.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33Всичко е красота ве мен, без да ти радва окото нещо, какъв е смисъла от живота !? :))) Ако живееш с крокодил дали ще ти е приятно? Ако живееш с мъжки екземпляр, които е агресивен, дали ще ти е приятно !? Всичко си е относително в живота, нема черно и бяло, има баланс с нещата, ама повечето хора (овце) не го разбират това нещо :))

53

Ива

преди 2 години

Негодник, негодници! Що за безумие е да се довериш на някакъв ченгесарски син , живял повече от 30 години в Канада, нищо не направил нищо за България , изведнъж пристига и започва да се разпорежда като собственик подкрепян от всякакви негодници.Я чакай малко бе лъжец долен, къде се намираш ти бе, и всички като тебе , които сте ходели под масата или не сте били родени и сте се развилняли до самозабрава.Само за няколко месеца само съсипвате и слугувате на ченгета и олигарси.Безсрамници нагли

52

Анонимен

преди 2 години

Рашков е много важен атрибут за новия МС.Комунистически следовател от ДС режима,прокурор и следовател че шеф НСлС от мутренския период,заловил 0 мутри,да не е луд,че как се става имотен крал с 19 имота от които 2 суперскъпи резиденции за поне 5 млн.едната.Е "достоен" човек,ново начало,ще има чадър за миналото и ще гони "корупцията"."Нищо",че тече проверка!Спецов другия образ на "почтеността",какво са 1.5 млн.щети,нищо работа за богоизбраните,а осъдените с присъди за подобни случаи,ами те "будали

51

Пхахахахаааааа

преди 2 години

Уважаеми ***, след една ***, начело на Народното събрание е 34г младеж. Щом една Проста КП може да е Председател, щом Цецка можеше, защо той да не може !?

50

Беновска пипа

преди 2 години

До ДО БЕНОВСКА ПИТА Аз не съм откраднала и една стотинка. Но да не мислите, че Рашков ще направи нещо! Прекалено голям наивник сте. Едни и същи хора дърпат конците и на Рашков и на Борисов. Но е е смешно да се вярва, че точно Джурасик парка на БСП ще прави промяната. Тези, които са създали модела, щели да го премахнат.

49

Анонимен

преди 2 години

А министър на задължителната ваксинация кога? Или това отива към Денков?

48

Анонимен

преди 2 години

Предлагам Денков за министър на тестовете и да няма министър на образованието. И без това вече само за тестове ни е еня!

47

Живко

преди 2 години

Аз кога ше живея добре и да се радвам на живота ? Липсва ми приятелка до себе си !

46

ДО ПОМНЕЩ.....ЕМО

преди 2 години

А като помниш нещо да кажеш за БЕЛЕНЕ и ЛОВЕЧ..... И как такива като РАШКОВ и АТАНАСОВ/тогава прокурор\ са били главно-действащи лица... Е едва ли помниш чак толкова ???

45

ДО БЕНОВСКА ПИТА

преди 2 години

Малеее какъв страх ви тресе от Рашков. Той ще е и няма спиране . Министри, кметове ще отговарят за големите кражби и золуми.

44

Анонимен

преди 2 години

Денков ще ги съсипе и опропасти доброто име, което си създадоха, а от Да България как не ги беше срам да искат постове след мижавите 6%, които взеха на изборите.

43

Анонимен

преди 2 години

Само не слагайте ратая на Борисов - Нинова министър. Тя ще направи всичко възможно да изпълни заръката му да разсипе правителството така както разсипа БСП.

42

Анонимен

преди 2 години

Всички са от списъка с министри , който се публикува по медиите преди началото на преговорите? Сладури, тия ни мислят за ***, а може би сме?

41

Беновска пипа

преди 2 години

До Помнещ :) Смях в залата! Какви млади българи? Бойко Рашков млад българин и демократ :)))). Не на корумпираните комунистически ченгета в управлението на държавата!