80

Помнещ

преди 2 години

Аман ьаман от комунисти

79

До помнещия 76

преди 2 години

Много избирателно помниш! Аз пък помня студа и глада по време на твоите любимци! Помня първите демонстрации и силовите изпълнения на Рашков! Имам познати, изтезавани от този червен злодей! И те даже не хвърляха домати, яйца и риба по сградите, а бяха мирни демонстранти!

78

Рашкофф

преди 2 години

Не съм комунист и ДС. Не изглеждам така, не оставих 90те всички мутри да вършеят, нямам официално 20 апартамента ! Борисов е виновен за всичко

77

Продължаваме промян

преди 2 години

А именно да тегли заеми всяка седмица ох кеф майкааааааа

76

Анонимен

преди 2 години

Трагикомедията на БГ продължава устремно.Алчни изкустни мошеници ни завличат към дъното бързо бързо,програмирани да действат бързо докато хората са задрямали и чакат "промяна".Нямат експерти,нито са компетентни,разиграват сценария от момента когато държавата се съвземаше от ограбването и БВП се увеличи 5 пъти спрямо 2009 г.Защо не по рано,защото порциите бяха малки ,а сега въпреки 3_те кризи и големите претенции на можещи ни докарат заеми и се гласят за още 12 млрд.,уж за кризи,а то за джоба

75

Шкембе воевода

преди 2 години

Липсва да си кажем истенката!

74

МИРО

преди 2 години

СПОРЕД МЕН РАШКОВ СЕ ВЗЕ,ЗАЩОТО Е ДЯСНАТА РЪКА НАРУМЕН РАДЕВ!!! А ТУК ИМА ДОГОВОРКА МЕЖДУ РАДЕВ И ПЕТКОВ ОЩЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!

73

Мисирката по БНТ

преди 2 години

Борисов крадеше по 4-5 мрлд, тия сега новите стари комунистите ще крадат по 12 млрд. Добре ли е?

72

Анонимен

преди 2 години

Баща ми пита, кога съставиха правителство (не мога да отговоря на единсствения си жив родител), казах му, че са пунта мара всичките, особено ман*ала :)) Ако Кирчо се беше появил от нищото преди време, бъдете сигурни, че щеше да е тормозен като джебчия.........хахахахахаха :)))

71

Анонимен

преди 2 години

Номенклатурата Рашков бил почтен и млад кадър, това ли ни казва К. Петков ? Да вземе да прочете малко българска история от 1989 г. насам. Харвардските учебници няма да му свършат работа. Избрал за министър ченге от времето на соца. Позор ! Добре са го изпързаляли момчето.

70

Саулски

преди 2 години

Лицето, което парадира с почтеност и заявява, че ще се бори с корупцията, ще върне законността е наруши по най грубия начин. Жалко, тъжно срамно.

69

Анонимен

преди 2 години

Сроразумението им е просто:Аз взимам ОПОС, ти взимаш ПРСР, третия взима транспортната програма. ПУДООС го взимаме ние, ама на тебе ще ти пуснем санирането.На Путин ще му построим потока и ще му платим още 3 милиарда за Белене. На четвъртия ще му дадем да строи язовирите. На петия поръчката за магистралата до Варна и през Кресна. Шестият поема хазарта.Ей на, споразумението няма една страничка. Може и наизуст да го помнят. За какво ни хвърляха прах в очите цяла седмица?

68

До 74

преди 2 години

Нямаше лустрация! Нито един от предишните комунистически правителства не беше осъден! Ето защо се връщат старите ненаяли се ***!

67

помнещ

преди 2 години

Помнещ до " Емо"! Белене казваш? Белене беше създадено за непоправими личности! Хора които са им само глупости в главите.Убийци и всякакви други непоправими елементи! Днес Белене го няма.И тези хора са сред нас уви! Психиатрични домове за хор с психиатрични проблеми също няма! И тези хора са също сред нас! И да! Рашков и Атанасов са от старата генерация преди 1989 г! Но тези хора,не са агресивни както самият Борисов управляваше силово! Аз никога не съм го харесвал Борисов! Силово другарче!

66

Мисирката по БНТ

преди 2 години

Българи, нов дълг от 12 млрд, добре ли ви е?

65

До 62

преди 2 години

Бихте ли ни казали КАКВО СВЪРШИ дамаджаната рашков? Колко престъпника хвана? Единственото, за което нучихме, че има мнооого доказателства за Борисов и не представи нито едно.

64

Do "ДО БЕНОВСКА

преди 2 години

Не ни е страх! Просто е обидно! 30 години твърдим, че живеем в демокрация и ни се натрапва болшевишки сатрап! Нали скъсахме с предишния строй! Защо тези пак се връщат?

63

Беновска пипа

преди 2 години

До ДО БЕНОВСКА ПИТА 62. Това, което направи Рашков беше част от предизборна кампания, нищо повече. Няма и няма да има никакъв ефект от работата му. Човек, който преди години пише с мутрите, сега щял да оправи България. Олигархията реши да смени Борисов с други кукли, защото трябва да успокои глупавия народ.

62

Анонимен

преди 2 години

В така ситуация до сега не сме били. Предишните поне в началото бяха излъгали някакъв стабилен процент бг,а тези от началото започват без никаква подкрепа,без доверие,всеки казва,че очаква да става по-зле. Как ще я караме така? По-добре някакво правителство с хора с авторитет в обществото,без да са били в политиката,и да не се сварзани с НПО-та, САЩ, ЕС и чужди университети,за да се успокои обществото и да има стабилност.

61

Анонимен

преди 2 години

Ляв популизъм. Това е първа стъпка стъпка към мащабна путинизация, но вие си ги избрахте сърбайте си попарата. Скоро се спасявам форевър от блатото България, Терминал 2 чака само да ми излязат документите тичам през глава.