40

Помнещ

преди 2 години

С вас сме млади българи!-:) Аз който помня всички народни събрания до ден днешен след 1989 г и падането на Живков преди това! Последен от властта в България бе изритан комуниста Борисов! Едва днес след 32 г уж на " демокрация" след 1989 г.Смело заявявам,че точно днес в управлението на България встъпва в управлението и истински млад българин и демократ!-:)))

39

Анонимен

преди 2 години

Кво ви пречи че има деветнадесет имота щом може да ги стопанисва и да плаща данъци нека да има кво ви пречи само да не ми излизате с номера че ги е изкарал с работа че е копал на село с мотиката картофи и изведнъж рязко е забогатял спечелил е от тотото от националната лотария.

38

ЕМО

преди 2 години

А с интервюто на Кирчо,че щял да разкара Цацаров, Гешев и Фандъкова без по закон ПАРЛАМЕНТ И МИН.СЪВЕТ да имат право на това си е направо ПОДИГРАВКА С ДЕМОКРАЦИЯТА.....

37

Анонимен

преди 2 години

За тридесет години под американски контрол България е това,което е в момента.Господарите ни просто смениха една остаряла изхабена марионетка с друга,не по малко некадърна и продажна.Не очаквайте нищо ново и по добро да се случи,докато не намерим някой,който смело да отхвърли колониалното ни робство.А това в сегашния момент на световното развитие не е чак толкова трудно и редица страни го доказват.

36

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това е, тези дето ще продължават Подмяната, ще го правят с другаря рашкоФ по времето на който мутрите в лицето на Илия Павлов и Георги и Васил Илиеви си имаха държава пазарувайки си такива като чашкоФ на килограм, това е лицето на Подмяната и на декларираната "Нулева корупция", както знаете освен с недоказаните фейкове които ръси обилно в обществото и имотното си състояние, чашкоФ се прочу и с пликчетата които разнася при почерпките с магистрати през работно време, и в нетрезво състояние....

35

Анонимен

преди 2 години

Българите няма да ги обиждам с обидни думи мислех да кажа една такава след българи докато не разберете че имотите колите къщите и материалните работи не правят човека щаслив и полезен ще сме на това дередже даже по зле ще ставаме всичките сте едни и същи се едно един кочан ви е правил трябва малко да се пречупите да сте различни нестандартни а не да мислите всички по един и същи начин такива ги слушаме 30 години едни и същи лъжи с нови по заучени и по съвършенни.

34

ЕМО

преди 2 години

Много доказани ИЗМАМИ около Рашков,Спецов,Асен Василев ,Кирил Петков и Румен Радев..... Това ще избие като наводнението в Аспарухово преди няколко години... Не мисля,че ще мине много време.

33

Анонимен

преди 2 години

ортопедя е прав. Става дума за 19 тоалетни, а не имоти. Имотите са повече.

32

ортопед

преди 2 години

До Анонимен 36Лайняните медии са ви облъчили здраво. Няма 19 ЖИЛИЩА Рашков. Да му бяхте прочели имотната декларация, а не да разпространявате лъжи.

31

Анонимен

преди 2 години

До34Добре казано, но кажи тогава какво предлагаш ти? Кого трябваше да изберем?

30

Анонимен

преди 2 години

о 34 коя година баце ния сме 2021 след новата ера.

29

Анонимен

преди 2 години

Обречени сме никога да не се оттървем от тъмночервени комунисти с 19 жилища - крадливи и злобн, женкари и пияндурници!

28

Анонимен

преди 2 години

България ще се тръгне нагоре тогава,когато поне 70-80% от хората осъзнаят,че главите им не са само за красота,а на тях има по две очи,две уши и мозък,с който се мисли.Българинът трябва с мислене да взема самостоятелно своите решения,ако ще и грешни понякога,а не сляпо да се доверява на продажните *** и гнусните "експерти" по всичко,промиващи от сутрин до вечер съзнанието ни.

27

Анонимен

преди 2 години

До 28 Стига с този Бойко, само Бойко ви е тАпитеее глави. Вижте на къде отива България с тези мошеници , лъжци и крадци. При Бойко беше рай всяка година ходихме на почивка е Гърция и Турция, а сега ще си броите жълтите стотинки.

26

Анонимен

преди 2 години

Защо ни навирате този болшевишки милиционер - Рашков? Ако беше 1944-45 год. - ДА, но вече сме 2021, уж 30 години след БКП??? Никога ли няма да се освободим от тези комунистически mekereta?

25

?!?

преди 2 години

Никакви кредити, никакви приватизации! Щот и Рашков няма да ви отърве от народната любов! Поехте ангажимент, че можете да не вдигате данъците и да спечелите повече в хазната и така да дойдат парите. Казахте пари има! Изпълнявайте за това хората ви повярваха сега изпъкнете казаното. НИКАКВИ КРЕДИТИ ПОВЕЧЕ.

24

Анонимен

преди 2 години

Макс три месеца живот му давам на това правителство,ако изобщо се състави

23

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБерите сега какво ще си правят с ръцете като не могат да крадат

22

Анонимен

преди 2 години

Борисов полудял, че Рашков ще е силов министър.

21

Анонимен

преди 2 години

Бойко пак ще се оплаква че го е страх за живота му