182

Анонимен

преди 6 месеца

Ако доверието е капитал, то киро е милиардер!

181

? ? ?

преди 6 месеца

АМА ВЕРНО ЛИ КИРЕТО Е С ЧУЖДА САМОЛИЧНОСТ?

180

Как Сийка

преди 6 месеца

Трябва да сте много доволни - али си гио избрахте ?! ВЗЕМИ ЕДИНИЯП-УДАРИ ДРУГИЯ !!! ПОСМЕШИЩА !

179

Кирчо

преди 6 месеца

Пък ако недостигат министерствата ще отворим още две ако трябва и повече. И още 7/8 вицепремиера ще назначим. Нищо че обещах да съкратя държавни служители и да няма вицепремиер ( само един).

178

Анонимен

преди 6 месеца

Кой предложи Бойко Рашков? Кой, кой, кой?

177

ГУГАЛО

преди 6 месеца

Толкова алчен за власт човек

176

Анонимен

преди 6 месеца

Май не е четворна коалицията, има си пети елемент с едни дълги, дълги ченгесарски ръчички.

175

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо разпарчетосаха властта и тая радост у Нинова и други дребни феодали не е на добре. Дано да има някаква координация и кой да им дърпа юздите. Вероятно Радев ще е бекъп на Кирето и ще му набива канчето ако много зяпа в тавана и изпусне мераклиите около него.

174

анонимен

преди 6 месеца

Чашков ще бори корупцията! Наздраве! Сипи, ако нема, донеси!

173

Анонимен

преди 6 месеца

Денков????????? Не видяхте ли, че тоя дедо е тотално неадекватен и НЕ СТАВА ЗА ТАЗИ РАБОТА!!

172

Доктор Хук

преди 6 месеца

Престъпник за премиер,Тежко и на Майка България,червен прокурор начело на МВР,крадец доказан ,министър на финансите и итн,то значи и така на татък

171

Лап лап

преди 6 месеца

Нямат време да учат нови как да пипат, направо си слагат изпедепцани. БСП в земеделието и социалното -м-м-м-м, Асенчо - финансите - о-о-о-о-о, фарма търговка - в здравеопазването - хам-хум...

170

адвокат Тенев

преди 6 месеца

Най големите развъдници на корупцията и бюрокрацията са всичките тия партии и техните членове борещи се единствено за Кокала....То са обещания, то са сладки приказки, вече 31год.

169

БГ Гражданин

преди 6 месеца

Откога Комунистите почнаха да разбират от Земеделие и Туризъм??? Нагледахме се на Червeни .***. за 30 години и айде пак. Каква Промянa Господа е това ?? Точно Чeрвенитe Бетонираха Чернoмoрието. Аз не съм гласувал за БСП пак да ме управлява.

168

полковник Колев

преди 6 месеца

Подкрепят ли ме, разстурям всички партии и закривам всички министерства....Вместо министерство на земеделието, действащи лаборатории за оценка контрол и лицензиране на селскостопанската продукция....Вместо здравно министерство, конгломерати от болници и специализирани клиники със собствен контрол и управление....Имам и много други идеи които ще борят корупция и бюрокрацията в нашата Родина

167

БГ Гражданин

преди 6 месеца

По Селата всички Земеделски Барони и Кооператори са Червени! Комунисти и Милиционери. И те ще се борят с Корупцията???? ХАХАХАХАХХАХА Клекнахте яко и то това съм сигурен че е било ясно много месеци преди това. Защото Червените Барони като оня от Добруджа, който говореше за кюлчетата на Бойко, те го свалиха а не Кирчо!

166

БГ Гражданин

преди 6 месеца

Точно БСП ли ще се Бори с Корупцията ???? Господинчо ? Вчерашни ППППапагалчета със зелени човки. Наредихте се и вие за Порцийка с Големи Лъжи за Нулева Корупция и после Оппп клекнахте на Комунистите.

165

БГ Гражданин

преди 6 месеца

До +- Ти си пусни отпреди една Седмица как Кирчо лъже че щели за всяко министерство да изберат най-добрия и най-можещия. И дума нямаше че ще делят министерствата като Баничка с късметчета.

164

Гроби Таласъмо

преди 6 месеца

Българио, Българио, направиха от тебе Баница....

163

+-

преди 6 месеца

А какво предлагат г-н БГ гражданин ,на кои да се даде земеделието ...там е такваз корупция с тези субсидии и еврофондове ,че е трябва да се поисчисти "боклукка" ...Вие защо рИвете като заклан пръч във форума против новото правителство...какво губите ...субсидии ,еврофондоФете няма да участвате ,щото вашият човек отГЕРБ ще са били шута или е отДПС...))