79

Анонимен

преди 2 години

Водкаджиите са силни на думи, ама ако почне война да не се окаже, че страшните им ракети са кьор-фишеци. Всеизвестната им руска немарливост, мързел и бедност е пословична - цялата им бойна техника сигурно ще сдаде багажа още в началото на конфликта.Силата им е да пращат живо месо да мре, ама това не е 1921 или 41, тука требе и акъл.

78

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Публична смъртта за теб,КГБ npace долнопробно руско-турско-греческо ! Смъртъ за теб,Путин ! Да живее Трако-Келтската Свободна от Руски фашизъм Дътжава- Франция,България,Сърбия,Хърватско,Словения,Ирландия,Полша,Чехия,Шотландия,Уелс,Словакия,Белгия,Южна Швейцария,КВЕБЕК!!!!!!!!!!!! Ние сме Трако-Келти! Да го ороддухат , Москва и Анкара!

77

Parallax

преди 2 години

До анонимен 107 Казват, че радиацията унищожава всякакви микроби, особено червените Ковид бактерии.

76

Анонимен

преди 2 години

101 Можем Крим Можем Хонког Можем Тайван Можем мостове и потоци Можем Сирия Можем Венецуела Вие тролчаци Не можете. НПОто вече няма да да дава за подскоци срещу Асад Мадуро и прочее. Провалихте се тотално и още църкате из медиите току виж са се объркалии ви пуснали грант за още някоя година, да ама не кауза цру пердута:)

75

Крим не е руски

преди 2 години

лошо е когато крадеш... все очакваш справедливост и някой да те шамари..ха.ха

74

Нане

преди 2 години

Глеам тука разни жендърчета кат плювньо, едва ли не ще воюват с Русията...)) аве мушмуроци, бай *** ако само ви изпрати оркестъра на армията и ша се наакате...)))

73

Бомба

преди 2 години

Путангенсът разбира от ясно по-ясно, че НАТО е в състояние да му подпали държавата, карашик с жълтурите на юг. Това естествено трябва да стане, за да се изчисти планетата от червената гнъс. На въпрос на съветска журналистка към Фараона, дали е сигурен, че балистическите му ракети могат все още да летят, Путин НЕ отговори.

72

Анонимен

преди 2 години

97 Хората говорят за многополюсен свят. Ти говориш за мъртвия свят на американците с техния президент.

71

анонимен

преди 2 години

Само това ни трябва, при тази пандемия да започне и война!

70

Анонимен

преди 2 години

До Parallax "Овехтяла политическа уйдурма, но в държавата Путинистан трикът все още работи." То какво друго? Всичко останало е ЯК провал.

69

гост

преди 2 години

Подлизурко от класа . Само да подсвирне американеца и ще си потроши нозете да търчи и лиже чужд *** било на янки или ингилиз. Никой не го бръсне за нищо всъщност видяхме колко защитава съюзниците си като Сирия например от Израелски и Американски ракети . И Сталин е бил същото ла.но и ако не бил СССР с ресурсите си както и жива сила и Жуков надали би спечелил войната .

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 "България е мишена на Москва защото е член на НАТО." Поне не се заблуждаваме за "братята" руснаци. Виждам, че русофилчетата - също. :)))

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 "Аляска нека стане руска" Мечтите са безплатни. Това е единственото, което можете да си "позволите".

66

Анонимен

преди 2 години

България е мишена на Москва защото е член на НАТО.Няма хън мън!

65

Parallax

преди 2 години

Никаква война няма да има. Споко! Оръжия се дрънкат, когато народът е гладен и с цел да се внушава страх от външна заплаха. Овехтяла политическа уйдурма, но в държавата Путинистан трикът все още работи.

64

hahah

преди 2 години

Тоз пък, пак плаши гаргите...

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Китайската комунистическа партия и лидера Си не мислят така." Ау, сега какво ще правим, че авторитарния китайски лидер "не мисли", че е авторитарен. Впрочем, даже и той не се заблуждава като теб.

62

Sostin

преди 2 години

Тооо па само някой го заплашва и напада...пфууу бе как пък не чух нещо друго от това джудже...

61

Анонимен

преди 2 години

86 Аляска нека стане руска пък да видим как ще врещиш тук за чемодани пак както нюланд ви купи с няколко бисквитки.

60

Анонимен

преди 2 години

Пътен да и пусне 10 ракети на тия да си налягат парцалите )