99

Анонимен

преди 2 години

Смехории...Тия, които мустакатият ги превзел за 2 седмици с велосипеди ще воювали с мечока. И срам нямат дори...

98

Емин

преди 2 години

В Русия има 22 Републики които искат независимост! Свобода за балкарци, карелци, осетинци, коми, башкири, татари, чеченци и много други народи!

97

Анонимен

преди 2 години

Руснаците могат да превърнат Източния бряг на САЩ в пустиня. Другото си е пустиня и сега.

96

Анонимен

преди 2 години

Байдън ще удари Донбас, а Путин ще удари България. Байдън и Путин ще се помирят и ще спрат войната след тази героична битка.

95

До русофили те

преди 2 години

Американците могат да превърнат Русия в ледена пустиня, европейската и част другото си е пустиня ибез тва!

94

Путин

преди 2 години

На снайпериста на който му се е преяло зеле, да го почерпят с такова в Гулаг.

93

Адмирации

преди 2 години

Война ще има, а Русия трябва да атакува изненадващо! Трябва да започне битката в Донбас, от там да се разсее вниманието и да се атакуватжскандинавскире джендари, те без това са големи територии без хора в тях и да се прокара път за смъртния враг UK! Този път не трябва да се спира с окупацията на Източна Европа, а трябва цялата да влезе в Руската Федерация! Стига *** и бежанци!

92

Анонимен

преди 2 години

Русия ще удари някой от слабите натовци - България, а САЩ ще удари някой от слабите съюзници на Русия. Това ще е войната. След войната, ще сключат мир Русия и САЩ.

91

Анонимен

преди 2 години

Антируските плювачи по-долу да не мислите, че ако стане патакламата, нас няма да ни засегне??? Нас от години ни готвят да отнесем шамарите за базите на САЩ за които ние плащаме тука. Освен това, първо ще потопят нашите кораби, заедно с тези на Руманците, които ще изпратят напред за да видят от къде ще стрелят по тях. Просто защото нито нашите кораби, нито румънските имат военна стойност. Накрая ще започнат да ни падат ракети на главите. Това ли искате?

90

Анонимен

преди 2 години

124 една ракета в подземния вулкан в йелоустоун и от сащ едва ли ще остане нещо

89

Снайперист

преди 2 години

Путин, покажи се и кажи "зеле"

88

Анонимен

преди 2 години

121 със свръхзвуковите е по малко. Отделно има и на подводници. Редовно си дежурят край Аляска и чакат. Даже днеса един път писа как янките се ошашавили като руска пидводница изплува под носа им :))

87

Анонимен

преди 2 години

До Нане Нещо си се объркал с русфилчетата, които не смеят да излазат от подземията, докато не дойде Червената армия да ги "освободи".

86

Анонимен

преди 2 години

Спокойно! Като почне ядрената война любимия ви Володя ще се скрие като плъх в много дълбок бункер под земята. Вие ще умрете, всички ще измрем, но любимия ви гризач ще остане жив малко по-дълго и ще пояде месец - два консервочки преди да напълни памперса и той. Дерзайте!

85

Анонимен

преди 2 години

Великобритания, великият лъв, превърнал се в мръсен пудел, който носи с уста пантофите на чичо САМ (САЩ). Цялата им армия в момента е под 70 000 човека. Странно като какви облайват Русия? След ответния удар на Русия от САЩ може и да остане нещо, но от Англия - нищо. Те добре го знаят, но продължават да лаят...

84

Анонимен

преди 2 години

118 наскоро свалиха един спътник и цялата западна посерщина се наака, понеже е зададено на тролчета като теб лъжат че ракетите не били истински Страх те е и лъжеш на поразия, а накрая лъжливото овчарче :)))

83

Радев

преди 2 години

Няма драма НАТО ЕС Русия, Украйна е рскс губерния а аз съм руска под-лога!

82

Анонимен

преди 2 години

американофенчета Русия за 20мин. може да превърне вашата америка в радиоактивна перел

81

Анонимен

преди 2 години

Старата опорка за "ние само се защитаваме", използвана 100 хиляди пъти, преди поредната руска агресия.

80

РАНО Е!

преди 2 години

Война ще има, но не сега, а чак догодина. Русия никога не може да бъде победител в предстоящата космическа война, но ще я започне, за да умрат поне 4 милиарда души и да бъде заразена цялата Земя с радиация. Бог да пази човечеството!