199

do 256

преди 2 години

Вася Бонго Бонгопреди 1 денБез съмнение русия ще извърши стотина пуска Някой ще ги свалят други няма да оцелят Бе към 40/50 цели ще одарят и до там русия вече е изтребена ....ЧОВЕК толлкова ли си неграмотен или просто нямаш У на клавиатурата...???????

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 261......Това го пишеш за 7-ми път, измисли нещо, де! Влез в руски сайт и избирай от десетките тостери. Правят Мерседес, Субару, Волво, Рено и още! А, интересува те чисто руска? ОАЕ ще купи партида "Аурус", които в някои отношения превъзхождат RR!Дошло, мудак?......Да, тостери видях за пръв път там през 1962 г.....

197

...

преди 2 години

Тежко им е на украинците ... Руснаците никога няма да ги оставят да станат нормална държава. В момента Украйна няма право да избира с кой да се съюзява, каквто да допуска и недопуска в собствената си територия и в кой съюз да влиза. Някои българи искат това и за България.

196

!

преди 2 години

САЩ и Русия само се перчат

195

Анонимен

преди 2 години

Ако ядреното оръжие ни подмине, киселинния дъжд няма.. планетата ще загине и всичко

194

Анонимен

преди 2 години

Путин се е наак-ал в бункера. Побърка се тоя човек от страх.....

193

до 267

преди 2 години

Бъркаш разстоянията и локациите.Мисля, че от акваторията на Мексиканският залив или източното крайбрежие на Атлантическият океан до Вашингтон е по - близа.Измерва се в мерки Владимир Мономах, Дмитрий Донской, Юрий Долгоруки, клас Борей 955 с ракетки "циркон" и настава цирк!

192

Превода

преди 2 години

не ви е точен, а причината е, че сте го превели от снн, а не от оригинала. Казал е че, "можем да доставим за 5 минути ракетата до тези, които взимат решенията и можем фа го направим още сега", а не за 5 минути до Украйна. Леко има друг смисъл, нали така.

191

Анонимен

преди 2 години

А,кога Русия ,ще направи свестен тостер ,за автомобили е още много рано да питам?!

190

до 256

преди 2 години

пише се "оТбрана", " задеЙства",толкова си грамотен и за ракетите с морско, наземно и въздушно / на летателни средства / базиране.Над 10 000 км. жп. лини са на разположение за непрекъснато двежение на 400 композиции за мобилна стрелба. Това е само един пример.За другото - четене с разбиране / учи се в 3 ти клас / от научно - популярните списания.

189

Анонимен

преди 2 години

Путин живее в Средновековието.

188

Комент

преди 2 години

В България няма проблеми , все на чужди гробове ривете.

187

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Конкретен удар по Путин. Русия и Турция са съюзници. Турците са най-големите врагове на Майка България. Русия строи електроцентрали в Турция. Русия ВЪОРЪЖИ ДО ЗЪБИ турската армия. Факти!Факти!Факти! Паралелно с това Китай преценява дейността на мюсюлманите в Държавата си като терористична и наследена от турците. Това също е един поставяш гранична бразда между Велик Китай и Лицемерна Русия. Е,Путин,как така ?

186

Искаме си от Русия

преди 2 години

ОТКРАДНАТИТЕ АРХИВИ НА ВЕЛИКА И ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ...... МРАЗИ КРАДЦИТЕ..!!

185

Анонимен

преди 2 години

Путин да разположи ракети на остров Джекил. Основната база да е във Куба или Флорида

184

баба мара

преди 2 години

искаме мир а не конфликти с русия нато да се маха от балканите и черно море

183

МУХОМОРКА

преди 2 години

ДРАСКАЩИТЕ ГОВЕДАРОПОДЛОГИ,ДАЛИ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ РАКЕТНАТА БАЗА , КОЯТО РАЗПОЛОЖИХА В РУМЪНИЯ И ЗА КОЯТО ПУТИН ПРЕДУПРЕДИ ,ЧЕ АВТОМАТИЧНО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЦЕЛ 1 ЗА ЯДРЕН УДАР ,(ЩОМ РУМЪНЦИТЕ СА ИМАЛИ ТОЛКОВА АКЪЛ)..., ТА ТАЗИ БАЗА СЕ НАМИРА НА 60 КМ. ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!! 60 КМ.!!! МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН "ПАРТНЬОРИТЕ НИ" НЕ СА НИ ПРЕВЪРНАЛИ В ЗАЛОЖНИК ЗА ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ И ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС!!!???ГОВЕДАРОПОДЛОГИТЕ ДИЛИ ИМ СТИГА СИВОТО ВЕЩЕСТВО, КАКВО ЧАКА И ТЕХНИТЕ СЕМ., ДЕЦА И ВНУЦИ!??

182

Анонимен

преди 2 години

До МУХОМОРКА Румъния на своя територия може да разполага каквото си иска! Путин мести войски и ракети ( на руска територия) непрекъснато, кво си се разревал с главни букви бе и...ди..от? Война няма да има, защото последната нация " с топки" я няма отдавна, останаха само " великите мишоци"!

181

клхйкл.к

преди 2 години

До Дядо Соции и боко тикфата ли си света, а мустафа ? жалък си

180

клхйкл.к

преди 2 години

До Анонименти па на кой ще липсваш. цяла америка да умре не ме интересува