184

Анонимен

преди 5 месеца

Ще си го преместя фара от другата страна на борда дали си се ваксувал или не.

183

Виолета

преди 5 месеца

Ква е тая АНТИВАКСЪРПАТКА ва? Да не е хамалин на гарата? Отгоре и на туй е ваксърпатка!

182

Анонимен

преди 5 месеца

А колко ще са сдалите Богу дух от януари с новите цени на тока, парното, храните...? Всичките тия измишльотини нищо няма да променят. Гладът не подбира ваксуван ли си или не. Тогава може и да просветне лампичката, евентуално...

181

Иван До

преди 5 месеца

ДО ИДО ДВАМАТА хххххххххххххххххххххххххххххххТо едно и също-само си пише-само си отговаря. Зле е човечета.Не му забелязвай. Кой го знае с какво са го наболи. Те това си ти, не аз.

180

ДО ВАКСЪРПАТКА

преди 5 месеца

ОДИ ДА ТОВАРИШ ВАКСЪРЧЕТА!

179

ДО ВАКСЪРПАТКА

преди 5 месеца

БЛАГОДАРЯ МНОГО!ОТ ВАКСЪРСКИ ХАМАЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ОБИЖДАМ,ЗАЩОТО БЕЗРАЗЛИЧНО МИ Е МНЕНИТО ИМ!ТОВА Е!

178

Виолета

преди 5 месеца

Ква е тая АНТИВАКСЪРПАТКА ва? Да не е някой хамалин на гарата? И отгоре на туй е ваксърпатка.

177

Йовка

преди 5 месеца

A Радев си свири и пее.През ..... му е. На Бойко обаче не му е през .....защото вече няма ..... Той чете книги и мисли за здравето на народа и затова народа го обича.

176

Анонимен

преди 5 месеца

Само за 2 месеца имаме 7000 починали от коронавируса. За 7 милионна държавичка. Първо място по смъртност в световен мащаб. Това е положението

175

Йовка

преди 5 месеца

A Радев си свири и пее.През ..... му е.

174

Помисли

преди 5 месеца

До АнонименВ Африка не дават пари за зимни дрехи, обувки, прозорците са им винаги отворени, как да се разболяват от инфекция предавана по въздушно капков път....

173

глупак

преди 5 месеца

До АнонименВаксината дава време на имунната система да атакува в последствие и това дето наричаш капсидния белтък...

172

Факт

преди 5 месеца

Най инжектираните страни сега имат най-много новозаразени, и то десетки пъти повече от страните в които населението не е инжектирано.

171

Анонимен

преди 5 месеца

Разравах са . рева и салзите от учите ми капат у кафето

170

Анонимен

преди 5 месеца

Ако се ваксинирате против COVID, повече никога няма да имате пълноценен имунитет. Ваксините препятстват развитието на устойчив дългосрочен имунитет след заразяване. Ваксинираните хора не изработват антитела срещу нуклеокапсидния белтък обвивката на вируса, който е важна част от реакцията при неваксинираните. Ваксините не спират инфекцията или разпространението на вируса. Ваксинираните възрастни СЕ ЗАРАЗЯВАТ ПОВЕЧЕ от неваксинираните! Веднъж ваксиниран, след това трябва да се ваксинирате всеки 6 месеца, после всеки 3, и накрая всяка седмица ваксинация, иначе всеки вирус ще ви повали.

169

Анонимен

преди 5 месеца

Броят на починалите от вируса преди инжекциите и след инжекциите не се е променил нито в България нито в други страни където са инжектирани. България е с най-висока смъртност и без ковид-19 и все повече хора умират от лош живот и всякакви болести. Тези инжекции се оказаха напълно безполезни.

168

Анонимен

преди 5 месеца

Въпросът е,дали всички починали са от ковид или така ги пишат за източване на здравната каса.

167

Анонимен

преди 5 месеца

Над 8 000 повече са починалите в сравнение с миналата година. България е на първо място в света по смъртност от Ковид 19.

166

Анонимен

преди 5 месеца

В Африка е ваксинирано по-малко от 6% от населението. Вече няколко месеца, СЗО в седмичните си отчети за пандемията, нарича Африка "един от най-малко пострадалите райони на света".

165

жестоко пpeцаканите

преди 5 месеца

Инжектираните бяха жестоко пpeцакани - хем им вкараха в кръвта течности за които не се знае нищо, хем няма никакъв ефект от тях, хем след няколко месеца сертификатите им не важат, хем се разболяват както и неинжектираните.