201

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки ден новините ни съобщатав, че има над 3000 и 224 умрели, а те всъщност са 0

200

Анонимен

преди 6 месеца

А тези си раздават медали че се справили с вируса ?!

199

Един

преди 6 месеца

Хора разберете, в интензивното отделение не е просто да ти сложат една маска и да те вържат към бутилката или да те интубират. Някой трябва да се грижи за теб - да те храни, те преоблича, да ти изхвърля подлогата. Хора за това няма - знам го от близка ,която в момвнта е в интензивното. Много хора щяха да бъдат спасени, ако имаше повече и по-мотивиран персонал. Не разбирам как сестрите може да са толкова обръгнали към болката, не ги виня, просто не го проумявам. Все пак те са си избрали професият

198

нн

преди 6 месеца

До 222Според мен, всичко е в имуната система на хората. По-силна имуна система по-малко умрели, по-слаба, повече. Може би качеството на живот се отразява и на имуната система.

197

Анонимен

преди 6 месеца

Някой може ли да обясни защо една Сърбия страна сходна с нас по население и манталитет при наличието на 2 пъти повече заболели има 2,5 пъти по малко жертви от нас,тая тенденция е още преди да започне ваксинирането?

196

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да хвърлите усилия и средства да оборудвате болниците, да привлечете наличните специалисти, да реформирате, па макар и в движение, вие ми разпъвате палатки на колоездачни алеи и къде ви падне и като некви шамани от времето на Хан Аспарух като някакви шамани бодете и баете. И искате да ви гледаме с благоговение и да се подлагаме на каквото кажете, щото сме прости и ние нищо не знаем, а шаманите с иглите знаят всичко, божиите наместници. Няма да ви се размине самозваното шаманстване.

195

Анонимен

преди 6 месеца

С любезното съдействие на Румен Радев и шайката некадърници, играещи роля на служебни министри или на бъдещи такива.

194

Анонимен

преди 6 месеца

Моля спешно да се ограмотите, казва се анти-ваксър и съответно про-ваксър. Освен това, не всеки който има ваксина е про-ваксър.

193

Анонимен

преди 6 месеца

Всички ще омрем......

192

факти

преди 6 месеца

България - 224, Португалия - 13 починали от коронавирус за вчера.Антивакса = ***

191

Мустафата

преди 6 месеца

18 000 от електората на *** терминира Фуражко...как да не гласуваш за него....

190

Анонимен

преди 6 месеца

Знаете ли защо никога няма да свърши тази пЛандемия. Защото белите престилки ще загубят милиони. А фармаМафията трилиони. А честита ви пЛандемия.

189

Анонимен

преди 6 месеца

Леле леле, страх страх, чували, трупове, линейки, треперещи майки, пищящи деца.....Сериозно - вярвате ли си, другари журналясти?

188

ъъъ

преди 6 месеца

Той, Кацарката, може и да го е "овладял" - в синергия с естествения ход на всяка ковид вълна. Обаче бялата гвардия току-тъй няма да се откаже от първата линия. Имаме си класически омагьосан кръг.

187

Анонимен

преди 6 месеца

Кацаров, Радев, Янев КАК СПИТЕ??? Спокойни ли сте? Усилията и времето стигат ли ви за да изчегървате и да наредите близките са добри позиции?

186

Китарата на Радев

преди 6 месеца

Нека антиваксърите да водят как да живеем с омникрон. По най-бързия начин да тръгват по моловете на пазар и по заведения! Колкото по-бързо изградим стаден имунитет(при 85% антиваксъри е достатъчен) няма да има нужда да се бодем ние и да има локдаун! Приведствам всички антиваксър мерки, да се приложат веднага, колкото по-бързо поемат новата вълна на омникрон, толкова по добре за България и икономиката ни! Успех умници, далеч ще стигнете! Бъдещето е пред вас! Дано Кацаров ви даде свобода, успех!

185

Ангел

преди 6 месеца

Кунчев нещо вчера не се появи? Май някой пак излъгаха. Само питам и подсещам!

184

ДО ВАКСЪРПАТКА

преди 6 месеца

ОДИ ДА ТОВАРИШ ВАКСЪРЧЕТА!

183

ДО ВАКСЪРПАТКА

преди 6 месеца

БЛАГОДАРЯ МНОГО!ОТ ВАКСЪРСКИ ХАМАЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ОБИЖДАМ, ЗАЩОТО БЕЗРАЗЛИЧНО МИ Е МНЕНИТО ИМ!ТОВА Е!

182

не става

преди 6 месеца

Добре де, нали кацарката и фигуранта казаха, че са овладяли положението !?!?!