173

Виолета

преди 2 години

Ква е тая АНТИВАКСЪРПАТКА ва? Да не е хамалин на гарата? Отгоре и на туй е ваксърпатка!

172

Анонимен

преди 2 години

А колко ще са сдалите Богу дух от януари с новите цени на тока, парното, храните...? Всичките тия измишльотини нищо няма да променят. Гладът не подбира ваксуван ли си или не. Тогава може и да просветне лампичката, евентуално...

171

Иван До

преди 2 години

ДО ИДО ДВАМАТА хххххххххххххххххххххххххххххххТо едно и също-само си пише-само си отговаря. Зле е човечета.Не му забелязвай. Кой го знае с какво са го наболи. Те това си ти, не аз.

170

ДО ВАКСЪРПАТКА

преди 2 години

ОДИ ДА ТОВАРИШ ВАКСЪРЧЕТА!

169

ДО ВАКСЪРПАТКА

преди 2 години

БЛАГОДАРЯ МНОГО!ОТ ВАКСЪРСКИ ХАМАЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ОБИЖДАМ,ЗАЩОТО БЕЗРАЗЛИЧНО МИ Е МНЕНИТО ИМ!ТОВА Е!

168

Виолета

преди 2 години

Ква е тая АНТИВАКСЪРПАТКА ва? Да не е някой хамалин на гарата? И отгоре на туй е ваксърпатка.

167

Йовка

преди 2 години

A Радев си свири и пее.През ..... му е. На Бойко обаче не му е през .....защото вече няма ..... Той чете книги и мисли за здравето на народа и затова народа го обича.

166

Анонимен

преди 2 години

Само за 2 месеца имаме 7000 починали от коронавируса. За 7 милионна държавичка. Първо място по смъртност в световен мащаб. Това е положението

165

Йовка

преди 2 години

A Радев си свири и пее.През ..... му е.

164

Помисли

преди 2 години

До АнонименВ Африка не дават пари за зимни дрехи, обувки, прозорците са им винаги отворени, как да се разболяват от инфекция предавана по въздушно капков път....

163

глупак

преди 2 години

До АнонименВаксината дава време на имунната система да атакува в последствие и това дето наричаш капсидния белтък...

162

Факт

преди 2 години

Най инжектираните страни сега имат най-много новозаразени, и то десетки пъти повече от страните в които населението не е инжектирано.

161

Анонимен

преди 2 години

Разравах са . рева и салзите от учите ми капат у кафето

160

Анонимен

преди 2 години

Ако се ваксинирате против COVID, повече никога няма да имате пълноценен имунитет. Ваксините препятстват развитието на устойчив дългосрочен имунитет след заразяване. Ваксинираните хора не изработват антитела срещу нуклеокапсидния белтък обвивката на вируса, който е важна част от реакцията при неваксинираните. Ваксините не спират инфекцията или разпространението на вируса. Ваксинираните възрастни СЕ ЗАРАЗЯВАТ ПОВЕЧЕ от неваксинираните! Веднъж ваксиниран, след това трябва да се ваксинирате всеки 6 месеца, после всеки 3, и накрая всяка седмица ваксинация, иначе всеки вирус ще ви повали.

159

Анонимен

преди 2 години

Броят на починалите от вируса преди инжекциите и след инжекциите не се е променил нито в България нито в други страни където са инжектирани. България е с най-висока смъртност и без ковид-19 и все повече хора умират от лош живот и всякакви болести. Тези инжекции се оказаха напълно безполезни.

158

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е,дали всички починали са от ковид или така ги пишат за източване на здравната каса.

157

Анонимен

преди 2 години

Над 8 000 повече са починалите в сравнение с миналата година. България е на първо място в света по смъртност от Ковид 19.

156

Анонимен

преди 2 години

В Африка е ваксинирано по-малко от 6% от населението. Вече няколко месеца, СЗО в седмичните си отчети за пандемията, нарича Африка "един от най-малко пострадалите райони на света".

155

жестоко пpeцаканите

преди 2 години

Инжектираните бяха жестоко пpeцакани - хем им вкараха в кръвта течности за които не се знае нищо, хем няма никакъв ефект от тях, хем след няколко месеца сертификатите им не важат, хем се разболяват както и неинжектираните.

154

анонимен

преди 2 години

какви вълни - морски , пясъчни..........