153

анонимен

преди 2 години

къде и кога ги погребахте тези 224 човека. 224 погребения на ден.......

152

Анонимен

преди 2 години

До Моля ви антиваксъри бате ходи си боцни бустерчето че Омикрона хлопа на вратата вече ! стига се занимава с антиваксъри и форуми...аре че твойте хора вече са запретнали ръкави няма да останат бустерчета и ще те лепне този най-новия не можеш се спаси после ей

151

Анонимен

преди 2 години

Това са гласуващи за ИТН и за това им паднаха процентите на изборите нали ИТН е партията на антиваксърите. На следващите избори ИТН са аут понеже няма да са оцелели избирателите им.

150

Моля ви антиваксъри

преди 2 години

Моля всички антиваксъри, направете протест пред министерството, да отворят всичко, да де събирате и да поемете първата вълна на несъществуващия вирус Омникрон! Целия ваксърски народ ще ви е благодарен, ако докажете, че вирус няма, че не води до смъртност, че няма нужда от ваксина! Моля ви, от сърце, отидете на първа линия с всички партийни и не партийни лидери, които ви подкрепят, адски много ще сме ви благодарни и ние и цяла Европа!

149

Анонимен

преди 2 години

колко от тея са с Омикрон?

148

До КПСС БКП

преди 2 години

Такава статистика няма. Нещо повече - на официално запитване от Димитър Байрактаров по ЗДОИ към МЗ и НСИ за броя и причината за умирания от различни заболявания за периода 01.01 - 31.10.2021 е получил официален отговор от МЗ, че те не разполагат с такива данни!?!, а от НСИ е получил отговор че данни се събират на годишна база и ще излязат през 2022г. Тоест това което медиите съобщават като смъртни случаи ежедневно е абсолютна лъжа. Данни, които са измислени с цел да се всява паника.

147

в Чехия

преди 2 години

в Чехия 17 хиляди ново заразени и 140 починали. Ваксини - ментета!

146

в Белгия

преди 2 години

в Белгия при 70% ваксинирани, което е почти 100% от възрастното население - 47хиляди заразени и 127 починали. Защо не действат ваксините?

145

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, днес е вторник, винаги вторник броят е няколко пъти по висок.

144

Реалист

преди 2 години

Относносително леко преминахме през вълната на неваксинираните при този много по-заразен Делта вариант на вируса в сравнение с другите държави. Високата смъртност е заради ниското ниво на ваксиниране, но броя на новозаразените не беше много висок, какъвто е или беше в други държави

143

ПУ ТИН

преди 2 години

ВСИЧКИ ВАКСИНИРАНИ В СВЕТА СА ОБРЕЧЕНИ ДА УМРАТ! НО МНОГО СЛЕД НЕВАКСИНИРАНИТЕ.

142

Факт

преди 2 години

Повече от двойно спадна броя на новозаразените спрямо пика при тази вълна.

141

Анонимен

преди 2 години

Менгеле не си е мечтал за такъв вирус, който ще изчисти низшите раси

140

Анонимен

преди 2 години

Българите не са европейци, нивото на ваксинация доказва това

139

???

преди 2 години

Болниците са препълнени с неваксинирани, мoргите също. Какво са чакали?

138

ВЕРА СУ

преди 2 години

РАДЕВ УПРАВЛЯВА УМНО! ТАКА ТРЯБВА ЗА БЕДНИЯ НИ НАРОД - КОВИД, ГЛАД И СТУД! ЩЕ МИ СЕ ОЯЖДАТ ПРИ ББ, АЙДЕ БЕ!

137

КПСС БКП

преди 2 години

Дайте статистика за ваксинирани с тежки странични реакции . Дайте статистика колко с ваксинирани ръчички препълват болниците ! Ще се шашнете като видите тези данни !

136

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

224 умрели? БРАВО! КАЦАРОВ И БАБЕТО ПАК СА ЗА МЕДАЛ!

135

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ И ПРОРУСКИ ГЕНЕРАЛ! ГОТОВ ДА ЖЕРТВА НАРОД И РОДИНА ЗА ПРИХОДИ И ДЛЪЖНОСТ! ТОЙ ЖЕНА СИ ИЗГОНИ ЗАРАДИ ЛЮБОВНИЦА ТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЛИ ДА МУ ПУКА?

134

Гиб Мелсън

преди 2 години

Голяма загадка стана с главния здравен. Бях свикнал да го гледам всеки ден по телевизиите а сега го няма никакъв. Да не се е замонашил?