141

Анонимен

преди 6 месеца

РУМЕН РАДЕВ И ПРОРУСКИ ГЕНЕРАЛ! ГОТОВ ДА ЖЕРТВА НАРОД И РОДИНА ЗА ПРИХОДИ И ДЛЪЖНОСТ! ТОЙ ЖЕНА СИ ИЗГОНИ ЗАРАДИ ЛЮБОВНИЦА ТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЛИ ДА МУ ПУКА?

140

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Голяма загадка стана с главния здравен. Бях свикнал да го гледам всеки ден по телевизиите а сега го няма никакъв. Да не се е замонашил?

139

Анонимен

преди 6 месеца

за ПРЕЦЕДЕНТА това няма значение, той е военен и е готов да жертва другите за да взема огромна заплата

138

ДДРОнег

преди 6 месеца

Данните във вторник винаги са завишени, за реални данни ще изчакам утре !__Но заразените продължават да спадат, болните също , и което е най-добре - вече и болните в интензивните отделения намалявват !!!

137

Анонимен

преди 6 месеца

Карантина и за ваксинирани българи, влизащи във Великобритания

136

Анонимен

преди 6 месеца

Не е имало управление с БСП което да не води до смърт и разруха.

135

АНАЛОДИПЛОМАТИЧЕСКА

преди 6 месеца

ГОЛЕМИЯ ДЕМОКРАТ ТАФРОФ ЧРЕЗ СПЕЦИАЛНИ ПРЕДМЕТИ СЕ ЧУВСТВА ИЗПЪЛНЕН ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН

134

Анти-Антиваксър

преди 6 месеца

Феминистките са до при първото влюбване в мъж, атеистите са до първата турболенция в самолет, антиваксарите се променят докато не почине(за жалост разбира се) някой техен близък или роднина! Както прочетох по-долу, пуснете антиваксърите - плоскоземци да поемат първата ударна вълна на тоя Омникрон! За нула време ще го преборим със стаден имунитет, антиваксърите няма да имат нищи против да ни докажат, че вирус няма нали? Аз нямам нищо против да са на предната линия, както и Радев и Кацаров също!

133

Анонимен

преди 6 месеца

Румен Радев е олицетворение на българския военен от късния социализъм и прехода - безчовечно животно лакомо само за пари.

132

Анонимен

преди 6 месеца

Дръжте се антивкасъри. Само 90 процента от починалите са неваксинирани, това без никой да знае колко са фалшивоваксинираните сред починалите. Вие си изтъквайте, че има заразени и починали ваксинирани. Продължавайте да питате къде е Кунчев и да твърдите, че всичко е фейк, докато същевременно си вярвате на вашите си "досотверни" източници.

131

Анонимен

преди 6 месеца

Според проектозакона задължителната ваксинация срещу коронавирус ще се прилага за всички хора, живеещи в Австрия от февруари 2022 г. Наказанието за отказ от ваксинация ще бъде 3600 евро или четири месеца затвор. Тези, които игнорират две уведомления от властите за необходимостта от ваксинация, ще бъдат изправени пред огромна глоба от 7 200 евро.

130

Анонимен

преди 6 месеца

ДНЕС ОЩЕ 20 РУСКИ ВИСШИ ВОЕННИ СА АРЕСТУВАНИ ЗА КОРУПЦИЯ. БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФИЛИ ВОЕННИ СЕ УЧАТ ОТ ТЯХ.

129

СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Във връзка с огромната смъртност от епидемията партиите на промяната и радев вземат следните мерки: 1. президента радев свири на китара в руското посолство. 2. слави трифонов е в пълна изолация за да не пострада и мучи онлайн гневно и страхливо. 3 киро петков пробва да излъже вируса както излъга за гражданството си. 4. асен василев се кокори. 5 румен гечев си върти езика в опит да изговори нещо членоразделно. 6. стефан тафров си поклаща дългия нос многозначително.

128

Анонимен

преди 6 месеца

А румен радев свири, свири на китара и чака, чака народа да измре

127

СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Когато управляват руски агенти има само корупция. Днес са заловили в Русия още една тълпа генерали за корупция, поредната тълпа руски корумпирани генерали. Техните български агенти правят абсолютно същото.

126

Анонимен

преди 6 месеца

Новозаразен от ковид = безсимптомно "болен" диагностициран с фалшив тест. Аз ходих с една но тя не знаеше, после се разболях от ковид, но разбрах, че съм бил болен чак след 150 години.

125

Анонимен

преди 6 месеца

Вече няма никакъв смисъл да се ваксинира човек. Омикрона се кара леко и имунизира от другите вариянти. Постепенно ще измести всички вариянти както делтата нправи. След него идва още по-лек. Ваксинираните също ще трябва да го прекарат освен ако не искат да се бодат до идущото второ пришествие.

124

Кунчев

преди 6 месеца

Червеите играят футбол с топка от наноботи в очните ми кухини, за врата използват мрежа от графен.

123

Анонимен

преди 6 месеца

А РУМЕН РАДЕВ СВИРИ НА КИТАРА И ПРАЗНУВА

122

Анонимен

преди 6 месеца

Откриха ли го този вирус?