38

Анонимен

преди 2 години

До 30 "В цял свят учебната година започва от 1ви Септември само у нас от 15ти!" --- Айде стига с това "в цял свят"!!! Не сме длъжни да сме като "в цял свят", нито пък е подходящо за нашия климат да натикаме децата в класните стай, които са с южно изложение и лятото не се трае вътре! Ако не ти харесва, чувствай се свободен да отидеш в твоя "цял свят"! Тук си има причини да е така!

37

как не ви е срам?

преди 2 години

да откраднете деството на децата : 12 години по 2 седмици са 6 месеца от тяхното детсво ...

36

Анонимен

преди 2 години

В никакъв случай, това е най-хубавото време за почивка след летните жеги и напливите от чужденци във Варна, не на последно място-цените спадат!!

35

Баче Кико

преди 2 години

Идея си нямам защо този гербераски кадър взем да говори за 1ви Септември. Едва ли е за да дразни родителите, примерно щото шефа му вече не е на власт.

34

Анонимен

преди 2 години

Това ли ви е гениалната идея да отмените 15 сеп?

33

Оставете децата

преди 2 години

Дребни човечета с логорея и политически амбиции, опиващи се от образа си по казионните медии. Сега пък 15 сеп им пречи - Ей не случихте ни на народ ни на деца ни на география, ни на история, ни на вируси. Вземете себе си да реформирате политич.. Оставете децата на мира!!!

32

Т К О

преди 2 години

До 30 и 31 влезте в една българска класна стая в края на юни и началото на септември с 25 деца и после пишете как е в някои други страни!!!!

31

До Тройчин

преди 2 години

Какви избори бе, гербераско тро лче, че те изборите току що минаха и твоя вожд загуби. За гербересчетата с къса памет един факт - Досегашният директор на столичното 119 СОУ Акад. Михаил Арнаудов Диян Стаматов е назначен днес от премиера Бойко Борисов за заместник-министър на образованието - 08.02.2016

30

Анонимен

преди 2 години

Нали ревете децата да учели, а сега що им взимали ваканциите! А разберете се какво точно искате и защо. А в повечето европейски и извънееропейски държави учебната година от памтивека започва на 1 септември. В Англия има кратки ваканции и по средата на срока - така е по- добре за учениците, особено по-малките.

29

Анонимен

преди 2 години

В цял свят учебната година започва от 1ви Септември само у нас от 15ти! Все вървим на обратно - същото е с кимънето с глава за Да и Не

28

Случаен

преди 2 години

Това за да могат децата да седят две седмици повече пред компютрите вместо да са на въздух и слънце ли?

27

6/49

преди 2 години

Джакпота ше спечелят направо

26

Случаен

преди 2 години

Аман от глупости!

25

Анонимен

преди 2 години

Тоя Стаматов после ще поиска и некой да му купи климатици за цялото училище, защото началото на септември още е жега и децата няма да могат да учат.

24

Т К О

преди 2 години

Защо постоянно някой се опитват да открият, вече откритото!!! Климатът тук началото на септември е все още много топло, други ходят на почивка тогава, защото е по-евтино а и с празника на 6-ти им остават 7-8 учебни дни!!!!! ДО ТЯХ ЛИ ОПРЯХТЕ????

23

ДДРОнег

преди 2 години

Подкрепям !!!___А най-много подкрепям да пуснете децата на училище без тестове, май се доказа, че не те разпространяват Ковид-а !!!

22

Анонимен

преди 2 години

Мутрите по морето напуснаха чата и нервно пушат настрани. Ще има обаждане до министерството за разяснения и тая идея ще изчезне в небитието немедленно.

21

Анонимен

преди 2 години

Този Деян Стаматов накъдето му е угодно, натам върви.

20

Анонимен

преди 2 години

И така като гледам календара, това означава сезонът да свърши на 28 август. Абсолютно невъзможно е тая работа да стане. Просто я забравете.

19

Анонимен

преди 2 години

Вижте само учебника по история за 9 клас с колко ненужна информация е напълнен, а и се повтаря учебното съдържание от 7 клас за двете световни войни. Ако всички учебници се поизчистят ще има време за всичко, а не да отнемате от ваканцията на децата.