18

Дико Сашев

преди 2 години

Интересен народ сме. Колкото по-разумно предложение се появи, толкова повече противници среща. Но масовата неграмотност води до това и до конспиративни теории. Народ от многознайковци, които от нищо не разбират, но по всичко имат мнение. Собствената им ограниченост не им позволява да преценят колко са неграмотни.

17

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо вечно некви скучаещи хорица с празен живот измислят и налагат безсмислени промени, а ние само се съгласяваме??? Това създание реална работа не върши! Защо го търпим?

16

Анонимен

преди 2 години

Мутрите по морето няма да позволят тая работа да се случи. Бизнес. Да не си губим времето да обсъждаме небивалици.

15

доообре

преди 2 години

Напротив, от 1 септември е евтиното море..........!

14

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нищо няма да се промени освен, че детето ми ще трябва да започне да черпи и децата в училище за рождения си ден който е на 5 септември. Не е рентабилно за това да не се променя (поне докато не завърши)

13

Анонимен

преди 2 години

Тия кога оправиха всички проблеми в държавата, та с ваканцията на учениците се захванаха!

12

Анонимен

преди 2 години

Да живей ПП! На какви ли още глупости ще сме свидетели?

11

чарли

преди 2 години

А не може ли да започват училище на 5 август, зимната ваканция ще бъде по дълга. Ако пък започнат на 1 юли учебната година зимата може изобщо да не учат, голяма икономия на ток ще се направи. Само простотии се предлагат.

10

Анонимен

преди 2 години

Абе кой ги пита учениците какво ще спечелят? Важното е какво ще спечелят мутрите по морето. А те няма да са много доволни, освен ако първите две седмици на септември учениците не са на морето на почивка за сметка на държавата.

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Не мисля, че това "местене" на ваканция от лятна на зимна ще промени нещо.По-скоро бих заложил на общи предмети САМО до 8ми клас, а след това децата да се насърчават в предметите, които са им сила и ги влечат. Защо му е на един готвач да знае косинусовата теорема или,че Радий е номер 88 в Менделеевата таблица?!?Уж ги учим на всичко, а накрая не знаят нищо.И накрая след бала кой дилърче, коя компаньонка, кой крадец на коли, кой дърпа чанти.

8

И студентите

преди 2 години

На 1 септември вместо на 1 октомври. Така първият семестър ще бъде също 4 месеца, януарска сесия, 4 м втори семестър и юнска сесия.

7

Бай Пешо

преди 2 години

Дрън Дрън ярини. Промяна не означава съсипване. Можете спокойно да изхвърлите *** от учебната програма, и тогава децата още март ще са готови с учебния материал. Ама не, тогава няма да се изучават безумия от рода на приказката за Добрия Ром, децата няма да имат по 210 учебни помагала, и т.н. И тогава точно твоите калнинки господин Академик, няма да печелят от издаване на учебници. Не пипайте ваканцията, за да не ви пипнем вас...и да осъмнете на някой фенер.

6

До 4

преди 2 години

Муа ха ха. Това е все едно да караш някой да си вземе отпуската зимата, вместо лятото, като му твърдиш "Е мали е все отпуска, какво значение има кога ще я вземеш". Много си умен. Браво. Ха ха ха.

5

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън, дрън. А защо ли пък въобще им е ваканция. Децата не са лато възрастните, които имат по 20-30 да и отпуска. На тях им трябва повече вакснция.

4

Ако управляващите

преди 2 години

бяха реалисти, а не някакви антиваксъри дето ковид им е конспирация щяха още пролетта да се сетят, че е по-добре децата вместо лятна ваканция да имат зимна ваканция. Очевидно ковид е сезонно заболяване и през лятото почти изчезва. Децата можеха спокойно да си учат, а като започне вълната да си карат ваканцията. Дали ще имаш 3 ваканции по едни месец или една 3 месеца - все тая.

3

Беновска пипа

преди 2 години

Това е най-разумното предложение, което е предлагало министерството от началото на епидемията. Трябваше да се случи още преди две години.

2

Крал Трол I

преди 2 години

Реформи не значи да разбутвате постоянно всичко. Като искате децата да имат по-дълга зимна ваканция и време за изпити през юни извадете глупостите по всички предмети от учебните програми и ще се намери.

1

Ай Сиктир

преди 2 години

Още един мераклия да се запише в историята...