78

znnajko

преди 2 години

Към момента, тази учебна година какви ваканции толкова ви се видяха ??? Есенна ( 1.11.) нямаше , за нова година 3 дена, 12 кл са и без пролетна ( значи и учителите които преподават в 12 кл не могат да починат ) и още... Като удължиха учебната за 7 кл до 30.06, по учебници написани за 34 уч. семици , не за 36, а изпитите са преди да е свършил уч материал - вижте каква каша е всичко.... Необразовани люде ''ОПРАВЯТ'' образованието.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80Ако България беше колония на САЩ щеше да е добре..,но за съжаление още е губерния на РусияВ Русия почват на 1 септември В САЩ почват различно всеки щат ..от около 20 август -но свършват около 20 май..,до 6,7 септември -край около 23 юниВ България ттрбва да си е 15 септември

76

ойъуйодааоа

преди 2 години

С две думи - така ще е по-лесно за учителите и най-вече за директорите на училищата да си организират нещата. А това, че всички останали ще пострадат, ВКЛЮЧИТЕЛНО и децата - не им дреме. Ами - не става така.

75

Анонимен

преди 2 години

Като колония на САЩ копират както е в Америка от 1 септември. Жалки и нагли се натискат да продънят и образованието. Какво ще приучат с 1 седмица или 2 седмици по- рано? Или правят сметки да ги водят по екскурзии да пълнят хотелите на олигарсите клиенти на прокуратурата, където са им роднини?

74

Алко

преди 2 години

Кво септемврийско слънце, бе??? Кой луд ще ходи на училище на 30 градуса температура? Това да не е русия или северна европа? Те до края на юни не издържат, вие на 1 септ ще ги връщате! Голем смех :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Учебната година да започва на 15 септември, но до 1 октомври да бъде време за екскурзии и социализация на децата. Има толкова красиви места в Бг, децата имат нужда от това. А списъкът за учебниците да го раздават предварително.

72

Анонимен

преди 2 години

Диян Стаматов е на всяка манджа мирудия. Кой си питал, бе аламколоуууууу да пращаш децата на 1 септември в училището?

71

Ирина Тодорова

преди 2 години

Поредното безумие. Нямам думи. Първо, онлайн обучението не е никакво обучение. То е провал и крах на българското образование. Жалък вариант учителите да си "заслужат" заплатите. Обучението не е адаптирано по никакъв начин към факта, че е онлайн. Същият учебен материал, същите методи на преподаване... А някой помисли ли за натоварването към родителите, които стандартно ходят на работа и вечер трябва да преподават и обучават. Сега пък да удължават учебната година. БЕЗУМИЕ!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Само печалбари има около Радев и ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА. Кой са питали да правят промени за първи учебен ден? Какво ще спечелят учениците като техните чакат всяка година намаленията по туристическите дестинации и ги водят на море или балкан от 1 септември поради невъзможност да ги заведат в разгара на сезона когато е непосилно да платят по 60 лв. нощувка за дете. Денков, вземи се удари в стената да ти се намести главата! Акъл за 2 ст. нямаш, печалбар сmотан!!!

69

до 72

преди 2 години

и колко ходят в Банско и колко на Училище, неадекватен пример даваш

68

Анонимен

преди 2 години

абе как не се намери един нормален министър за това министерство, човек от чергата на средното образования, академици професори забравили какво е ученическа скамейка и потребности в училищата.

67

Анонимен

преди 2 години

До vermouth"Ако им е горещо на учениците - да сложат щори" макар да почват септември - сложихме щори, познай кой ги плати.. истината е, че образованието е тотален панаир, освен силно занижените критерии, тук-там се прокрадва и открито пропаганден материал на който и другарят другарите от бай тошово време биха завидели.

66

Мария

преди 2 години

Вместо да намалявате ваканцията на децата и да ги натоварвате допълнително, пробвайте първо да намалите вашата годишна отпуска. През допълнителното работно време може да помислите варианти как всички ученици да учат безопасно и присъствено.

65

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Стаматов, на 1-ви септември започва учебната година в червенотухлената, където явно си завършил и ти.

64

до vermouth

преди 2 години

сигурен ли си че всяко лято не се ремонтират училищата, кога си влизал последно в училище, най юалко на първолаците всяка година се прави ремонт на класната стая която ще ги приеме.И как реши че Туризма няма да търпи загуби, Ние да нямаме 5 месеца сезон по морето, едва едва 2 месеца и половина

63

Избирател

преди 2 години

Що за *** го мисли това? Ми направо от 1 август да ходят или изобщо да нямат ваканция. Ще е най добре.

62

Анонимен

преди 2 години

Кога ще почнат няма никакво значение. От значение е само това, че държавата ни вече трета учебна година абдикира от задължението си да предостави образование в училище така, както трябва да се направи.

61

Кико

преди 2 години

Точно така,само работодателите ще печелят! Нови програми,нови изследвания и парите ще им потечът! То затова се пръкнаха толко професори,доценти и научни сътрудници!

60

Анонимен

преди 2 години

започнаха с тъпотиитее за отвличане вниманието от ваксините, демагогии разни, ще вземеш най хубавата част от края на лятото и ще ги вкараш в училище, когато е за море и планина перфектно. Ще ударите и туризма. Не всички са платежосписобни да ходят в пика на сезона. Ние не сме, Скандинавия Русия където септеври се скапва времето.

59

Анонимен

преди 2 години

Учениците биха спечелили единствено ако училищата отворят и бъде спряна липсата на образователен процес, която е налице вечетрета година. Друго нищо няма значение за образователния процес. В момента такъв не се води ефективно, а по места не се води изобщо.