119

Анонимен

преди 2 години

Има ли още неразбрал ваксерман ,че ви правят на *** с тези ваксини. Сега пък за неефетивността на бъркочите най-удобно ще е виновна новата мутация. Като свърши гръцката азбука пък може да е виновен ретроградния Меркурий, а по-нататък и цялата Слънчева система, а защо пък не и Галактиката или Вселената като цяло!

118

Анонимен

преди 2 години

Здравният министър раздава златни медали на изпроводяк за успешно справяне с кризата. Над 8000 починали за два месеца.Без истински контрол на мерките България продължи да копае дъното в класациите по смъртност. Тази вина се носи от политиците, които заиграха с човешкия живот в името на изборния резултат.

117

Анонимен

преди 2 години

До 145 ...да така е приятел ,и в магазини и в автобуси няма маски

116

Език свещен

преди 2 години

Суспектни.. детекция.. таргетни...Ударихте дъното по книжовност, журналистически резил.

115

Анонимен

преди 2 години

Давайте антиваксъри! Изкарахте ухански британски, делта , сега на ред е омикрончо. Е умряха 28 000 от вас , ама то е така, каузата мангърска дава жертви. А пък ние ще си се ваксинираме.

114

До 140

преди 2 години

В Англия ваксинираните НЕ *** двойно повече от неваксинираните !В момента гледам Челси срещу Ман Ю ,стадиона е пълен на макс ,а хората са дори без маски !!!! Ако имаше някакъв проблем със смъртни случаи на ваксинирани,едва ли щяха да разрешат това.Миналата година резервната скамейка беше през един.Моля,дай линк за смъртността в Англия ,за която твърдиш Ако не го направиш значи лъжеш и манипулираш !

113

Анонимен

преди 2 години

И кво праим ся с купищата наваксинирани? Нула ефект. Пак ги набоцайте за по-сигурно.

112

Анонимен

преди 2 години

Браво на нас ,не подлежим на терора на върху богатите държави ,ЕС ги набодуха с много ваксини и сега се оказва че са ментета ,и продължат на нови друг вирус ,честито бръснене европейци от кол и въже

111

Анонимен

преди 2 години

Какво ни занимавете с некви настинки... кажете защо в Англия ваксинираните *** двойно повече от неваксинираните!?!

110

nikonik

преди 2 години

Видяхте ли сега защо бързаха тук толкова много. Ние изоставаме от "световния график" .... Сега става по-трудно за вакс-пропагандаторите... "Ваксинирайте се ама с 4 игли... То така или иначе от февруари официално ще ви съобщят, че изтичат паспортите и трябва 3-та и 4-та "ваксинация" ... Друг е въпросът, че само тук важи приумицата да има сертификат след първа доза....

109

Анонимен

преди 2 години

Няма пичуе, не се вълнувайте. За очилато чети поне още две дози ще трябват. Видяхме че с една, две или три не стана много много за Алфа и Делта.

108

До до 92 от Славянин

преди 2 години

Ами, то...и твоята имунна система го атакува, при това му дава шанс за още повече мутации, не само на спайка, а и на други протеини, които са под обвивката. Може да мутира целият.

107

Шаши

преди 2 години

Спешно търся поне 50ml. ваксина. Няма значение каква. Помага за бръчки при жените и плешивост при мъжете. Сериозен съм.

106

Анонимен

преди 2 години

До ЖълтопаветникКак го разбраха за 5 дни ли? Ами много лесно, както и създадоха ваксините за 3 месеца, казват че този препарат е ваксина и такива като ония ваксинирания който се чуди защо има 14 минуса вярват че това е така.

105

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам един още по простичък въпрос,защо ми казват да се ваксинирам за да спася човешки живот като ваксинираните също разнасят болестта?Мисля че е време за размирици защото тия психопатчета ще ни затрият,помнете ми думата!!

104

До 89

преди 2 години

По кой път? Аз днес си ударих бустер. А по отношение на "Повярваха, че западът се е ваксинирал" - да, ваксиниран е, в голяма част. Нямам западен колега, който да не е ваксиниран, ако няма някакъв медицински проблем. Не са ваксинирани само низши "касти".

103

Коча

преди 2 години

До славянин Мутацията започна след като почнаха да прилагат лечение с плазма. Духът излезе от бутилката. Вече никъде не се прилага това лечение, но е късно....

102

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксърчета, не забелязах те ли че нямате практически никакви минуси? Самички си говорите, като л.уди! Един каже нещо а другите викат ЙЕЕЕЕЕ!

101

Жълтопаветник

преди 2 години

Да попитам : Как ваксините пазят от омикрон, а като си преболедувал от Ковид , не си защитен? Как го разбраха за 5 дни

100

славянин

преди 2 години

Откакто започна масовото ни ''спасяване'' с ''ваксините'' преди почти година започнаха и постоянните мутаци на вируса! Някой да вижда връзка между първото и второто!?