59

Каилен

преди 2 години

Какво означава всичко това, кога ще приключи, кой пусна тая гадост!

58

(-_-)

преди 2 години

Не разбирате ли, че не може един да налага мнение на друг, още повече да обвинява някого, щото собствената му глава не може да осмисли фактите, а те са такива:1. Ваксините не работят, а може и да са вредни ;2. Маските са абсолютно безполезни, и определено са вредни ; 3. Всякакви ограничения не водят до резултат и няма и как това да стане. 4. Няма никаква епидемия, тестовете на 38000 ученици ясно доказват това (може и да е имало), но вече няма!

57

Анонимен

преди 2 години

До колкото прочетох този щамп вирус предизвиквал само главоболие и умора. Всеки човек може да се преумори от работа и да има умора и главоболие. Само депутати не се уморяват от "работа".

56

Фют

преди 2 години

До53 Вакси-зомби с ъгъл над 120градуса. Новият вариант ,който между другото е по-безопасен, се е появил във ваксиниран пациент болен от СПИН с компрометирана имунна система.Ама това няма да го намериш по Нова ,бТВ и днес.бг. Стискай се за палците ида да те набода .

55

До 56

преди 2 години

Ами щом се притесняваш, че ще се заразиш - ваксинирай се. Нали има ваксини за да пазят теб и всеки, който се страхува. При наличието на толкова мощна защита, да караш мен да те пазя, ограничавайки свободата си... Не си ли малко нагъл?

54

Анонимен

преди 2 години

Като не тестват тези със сертификатите така ще е. От зор да накажат неваксинираните и само тях да тестват изпускат ваксинираните които са се разболяли. И си внасят всякакви мутации в Европа.

53

Анонимен

преди 2 години

Давайте плазмодии, радетелите на натуралното боледуване, боледувахте от уханска, британска, делта мутоции, имате омикрончо сега. Давай с голи гърди и напред! Да не остава мутант непреболедуван! За предпочитане заедно със спин, паралич, шарките и инфлуенцата в пакет!

52

До 38

преди 2 години

Обяснете го на ония 28 000 българи като Вас, както и на граничните служби. Пък успех.

51

Анонимен

преди 2 години

Омикронът идва тъкмо навреме, за да оправдае тоталния провал на ваксините в западна Европа. А може би и това е целта.

50

Анонимен

преди 2 години

Е голяма работа и да дойде и него ще изкараме стига сте ни занимавали с разни вирусчета. Оставете хората да живеят нормално. 2-3 дена на чайчета и витамини на топло вкъщи и ще имате имунитет.

49

Aнонимен

преди 2 години

Антиваксър, много сте себичен. 1. Докато пак го карате, може да заразите някой, който да не го изкара. 2. Колкото повече неконтролирано разпространение, толкова повече варианти за мутации. Докато никой не го изкара, като лош вариант.

48

СЗО

преди 2 години

Всички глобално да си сменят календарите, дата/ година на телефони, комп. и прочие, СЗО учтиво ви информираме, че сега е 20. декември 2019 г. и след някой месец стартираме новата гонка кой първи ще " измисли" новата" ваксина срещу чумата, урс Спина, абе грипа бе! НОСЕТЕ МАСКИ.. .. маските са вредни, не носете маски, маските НЕ са вредни, маските са вредни, ваксините са опасни, без ваксини ще умрете всички....ЛУДНИЦА Е ТОЯ ЕВРЕЙСКИ СВЯТ

47

Анонимен

преди 2 години

Мангъропитеци плиткоумни, супермутанта дойде от неваксинирана Африка, любимата ви Африка, която посочвахте за пример. На ви сега!

46

Анонимен

преди 2 години

От както се пръкна вирусът, няма нито един официално регистриран случай на повторно тежко боледуване. Това обаче много старателно се замита под килима, а се агитира за ваксиниране. Това е в разрез с всякаква медицинска етика.

45

Друг антиваксър

преди 2 години

До до 38 И за какъв егоизъм става въпрос, като аз имам антитела и изкаран сертификат и съм по-надежден от тия с ваксина бе, охлюююв?.....Ти четеш до края, бе, чexъл

44

Анонимен

преди 2 години

Какви още по прекрасни доказателства за антиваксърчетата трябват, за да разберат че преболедуването не е вариант? По напред от първото място по смъртност няма да постигнат!

43

Aнонимен

преди 2 години

Антиваксър, всички ще трябва да се ваксинираме. Въпрос на време е. Ваксини има.

42

Анонимен

преди 2 години

Тия пионки когато направят едно изследване на нещо, тогава може да говорят, а като нямат и електронен микроскоп, може само да повтарят като папагали каквото им спуснат от горе....#диктатура

41

Фют

преди 2 години

Само дето лекарката която го е открила каза ,че държавите изкуствено насаждат паника ,защото този вариант най-много да го изкарате средно . Ама нали трябва да прикрием последствията от препарата.https://telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/south-african-doctor-raised-alarm-omicron-variant-says-symptoms/

40

Анонимен

преди 2 години

Бааахтиии....от коя Коронавирус хемороиди получих....направо е утрепия!