139

Виви

преди 2 години

Чудя се дали Омикрон е създаден само за чернокожи. Първите щамове на Ковид не косяха африканци, защото там не са разпространени неандерталски гени, но ги има доста в Европа /над 5%/ и сред арабите в Азия, както и сред емигрирали европейци към САЩ, Канада и други държави.

138

НЦЗПБ

преди 2 години

Това национален център и инкубатор за калинки. Там е пълно с такива хора с уменията и интелекта на калинки малинки.

137

Новина

преди 2 години

Омутрсфон идва от африка със самолета във Европа. Напролет чакайте мутрафон от Америка. Европа какво ще прати на Аиатци,и Африканци?

136

Анонимен

преди 2 години

Първо Кунчев да се ваксинира срещу Омакарона и след това аз.

135

Ееее

преди 2 години

До Анонимен тая статистика е строго секретна: оваксАните и тежко го карат и *** съвсем не от придрУжаващи здравословни проблеми. Нещо не могат да уморят преболедувалите инфлуенцата преди повече от 100години, че сега се чудят какъв нов щам да измайсторят, че мъдрост се лесно не придобива, пък тия дъртаци имат нахалството да си я имат заради преживените 80 - 100-тина лазарника.

134

до трола 150

преди 2 години

Ти как разбра бе смеш кой от кво е умрял, седя в моргата и правеше аутопсии ли бе? Да не говорим, че за вакснатите починали има специална инструкция да не се пишат от ковид, а тези с по една игла да ги пишат неваксинирани.

133

Анонимен

преди 2 години

утре да сте готови за шоуто на кунчеф как ваксината го е спасила а пари пак ще ви облъчва за да си запази работата иначе щеше да го уволнят като бай шиле за една заплата за малко да се затрие като коритароф

132

Дядо Коледа

преди 2 години

До До 140 Хохохо, хахаха

131

Кикчо

преди 2 години

До До 150 ГМО-тата са собственост на собственикът на баркода - точно и ясно.

130

Технобезсмъртие

преди 2 години

До Анонимен А ГМО-тата дори не са от вида човешки.

129

Дрън дрън

преди 2 години

До Микробиологче пляс в блатото

128

Кики

преди 2 години

Айде стига бе !!! БЪЛГАРИЯ, колкото и малка да е останала по територия НЕ Е КАНАДА !

127

Анонимен

преди 2 години

Хич да не ви пука. Вие си боцкайте наред, пък квото сабя покаже. Колкото повече набоцкани-толкова повече урожай, тиквуни и тиквунки.

126

Анонимен

преди 2 години

Очаквам да започне обратното на еволюцията и да се върнем в каменната ера преди да изчезнем заедно сезиците си.Ще се размразят северният и южният полюс и ще излезнат такива древни вируси,бактерии и ДНК материали,че динозаврите отново ще станат връх на хранителната верига.След хиляди години няма да могат да прочетат нищо от сегашните езици на хората и ще се чудят какво сме строили,ако оцелее нещо изобщо!Земята не е наша както си мислим и ще ни бъде доказано много скоро!!!!!

125

Анонимен

преди 2 години

До До 150---------"С кое ни правят на луди ? С това ,че умряха 15 хиляди антиваксъра за една година ли ?А починалите ваксинирани са 280 .Кое не разбираш ? Кое не ти е ясно ? Какво ще кажеш за тази статистика ????"---------- Обърши си пяната от устата и се нареждай за поредния бустер, щом не си разбрал, че те правят на шибек!

124

Микробиолог

преди 2 години

Като свърши гръцката азбука... Започва латинската, а като свърши и тя, започват числа, които вече няма как да свършат

123

Анонимен

преди 2 години

До 147. Еми то така им излиза в преводача на чичко Гугъл . Да не мислиш, че сами пишат нещо или че разбират смисъла на написаното? А това са хора уж с някакво образование, в присъствена форма. На да видите колко малко значение има дали е онлайн, или присъствено образованието у нас.

122

Микробиолог

преди 2 години

Липса на амплификационен сигнал от S гена, поради наличието на делеции. Комбинация от позитивна амплификация на други таргетни гени (N, Е или orfA) и негативна амплификация при S гена могат да бъдат насочващи за този вариант. Напълно вярно, само 1 не разбрах: колко човека разбраха тези 2 изречения, освен мен :)

121

Анонимен

преди 2 години

Е затова си поркам и не се коркам!Утре ше ми кихне некой и ше гушна букета и кво?!имало ли ме е или не ме е имало?!Човешкият живот е миг!Какво са 80 или 100 години?НИЩО!Превръщаш се в един лист и на него пише :''Тъжна вест''-ТОЛКОВА!!!!!КОВЧЕГ ДЖОБОВЕ НЯМА!Затова си ям и си пия и се кефя на мига!Утре ще има ли?Кой ми го гарантира?!А на вас гарантиран ли ви е утрешният ден?!И една *** ми вика:''Гледай каква кола карам''И какво ламарина и мотор!Безсмъртни няма!Някои обаче не го разбират!Хахаха!

120

До 150

преди 2 години

С кое ни правят на луди ? С това ,че умряха 15 хиляди антиваксъра за една година ли ?А починалите ваксинирани са 280 .Кое не разбираш ? Кое не ти е ясно ? Какво ще кажеш за тази статистика ????