19

Анонимен

преди 2 години

ваксината не те пази да не се заразиш, помага ти с борбата за възтановяване!

18

Анонимен

преди 2 години

Къв Мангър?

17

Ц

преди 2 години

ВСИЧКИ НОВОЗОРАЗЕНИ ЕВРОПЕЙЦИ С ОМИКРОН СА ПЪТУВАЛИ СЪС САМОЛЕТ. А ТАМ ПУСКАТ САМО СЪС ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ. ЗНАЧИ ВСИЧКИ НОВОЗАРАЗЕНИ СА БИЛИ ВАКСАНИ ПОНЕ ДВОЙНО!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Това е нищо! Чакайте като дойде Омега!

15

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези новини съсипахте ме :)) медеиите в цял свят се състезават коя може да изкара най-лошата новина на деня

14

МЕРАКЛИЯ СВОБОДЕН

преди 2 години

Антиваксърски вдовички нещо?

13

От Южна Африка

преди 2 години

...съобщават , че НЯМА НИТО ЕДИН ХОСПИТАЛИЗИРАН С ОМИКРОН. ПАНИКАТА ЩЕ ВИ/ НИ УБИЕ, НЕ ДРУГО!

12

12

преди 2 години

Аха. Глупости на търкалета. Вирусът си мутира, и за преболедували, и за ваксинирани. За съжаление не сте много по-добре, щом има толкова много мутации. Ако беше както казвате, всеки щеше да кара всеки един грип по един път. Да, ама не.

11

Анонимен

преди 2 години

Притежавам извънреден антиваксърски екстремизъм за да ме накарате да се боцна!!

10

Aнонимен

преди 2 години

Според мен вече е разпространен. И у нас може да го открием, стига да изпратим проби за секвениране. А последното се прави, защото е толкова скъпо като консумативи, че само определени лаборатории по света се занимават с това. Т.е. не се рентира, ако няма множество проби. Амплификация обаче у нас можем да правим. Така че ще го открием, ако има съмнение.

9

Анонимен

преди 2 години

Това не касае преболедувалите и всички ограничения за тях е редно да бъдат премахнати. Мерките имат смисъл единствено за непреболедувалите и ваксиниращите се. Да ограничаваш преболедувалите, които са си изградили естествен имунитет е медицински и научен абсурд.

8

Асан

преди 2 години

Кога пък го разучиха или Бил Гея им каза :)))

7

Айде минусите

преди 2 години

Този щам нагледна показва на нашите антиваксъри какво се получава, когато не се ваксинираш - за бонус - този вирус е мутирал в болни от ХИВ и дълго време се е учил от тях, как да заобикаля имунната система. Тоест - там където има много неваксинирани - се появяват нови щамове.

6

българин

преди 2 години

Едва ли някога ще се разбере,този вирус в многото си разновидности,от кос точно лаборатория е излязъл уви! Тези специалисти,умело са " пипнали" в цялата генетика на човешкият организъм! Фармацевтичните компании,са повече печалифши от както никога до сега! НАТО се спотайва 2 г вече,без да ни и напомня за себе си! Изобщо факти,около които да се замисли човек! Конспирация нечия е всичко това случващо ни се!!-:((( Убеден съм лично аз!

5

Анонимен

преди 2 години

то вирусите мутират под въздействие на ваксините. така че тази мутация не е тръгнала от неваксинираните. който твърди обратното може да подаде за телк.

4

НОШТ

преди 2 години

Сведенията от ЮАР с, че притича като настинка за 2-4 дена, но явно кукловодите забравиха да ги инструктират:) След няколко дена ще е най-опасния вариант или няма да може да измести свещената делтичка.

3

Анонимен

преди 2 години

разбирайте, в българия не може да се открие този щам

2

Иван

преди 2 години

То затова по време на пандемия не се боцкат ваксини. Защото вирусът мутира много бързо. А твърдението, че мутирал само в телата на неваксинираните...е меко казано малоумно.

1

Анонимен

преди 2 години

Дайте го омикрона на нашите антиваксъри, да го изкарат два-три пъти и да го облагородят и опитомят. Ще стане омикрона като кротко зайче. Готови сме да дадем няколко хиляди антиваксъри жертва в борбата с омикрона.