88

Анонимен

преди 2 години

Поредната стъкчистика

87

Антон

преди 2 години

Това, че всекидневно се дава информация с бройки с каква цел се прави? Страх и принуждаване или представяне на перфектно работещата здравна система?

86

absurd

преди 2 години

И ся Ко правим,ваксините не помагали за новия щам,ай ся пак наново боц,здраво място няма ви остане от дупкане,ше ва надуят кат шутла ндски гайди

85

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ AНТИВАКСЪР Щото дори и най-добрата ваксина срещу Ковид има 90% ефективност. Затова. Разбира се, сис сигурност има и хора, при които едно или друго състояние става критично, но те са абсолютно малцинство. Но тук говорим за "прецакалите" се според теб. Кажи ми сега за умните. 95% от починалите са неваксинирани. Работи ли ваксината или не?

84

Анонимен

преди 2 години

Прекръстиха грипа на ковид! Здравите също са прекръстени на безсимптомно болни. Две години ни правят на м.ймуни. Верно ли пак направиха опит да изкарат Кунчев жив?

83

Анонимен

преди 2 години

Очаквам всеки момент да обявят, че старите ваксини не работят срещу новия щам. Всичко от начало.

82

Анонимен

преди 2 години

Ако антивакърските шамандури бяха осъзнали своята нищета, и бяха послушали по-умните от тях, сега Ковид в България щеше да е под контрол, икономиката да работи, и никой да не си губи работата. Понеже сте *** пaрчeта, сега ще си загубите работата, ще гладувате, а вероятно в един момент ще влезете и в интензивното, а от там малко Балкански Юнаци излизат.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 Значи единственото ви убежище, когато ви спрат ентусиазма да си фантазирате, е да опирате до конспирации. Ясноооо.

80

Анонимен

преди 2 години

Много страшно бре...

79

опаааа

преди 2 години

Рестарт на системата за ваксърите! Иде новия вариант и още една тройка кебапчета с бустерка за гарнитура.

78

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ AНТИВАКСЪР "Да обясня" Абе, да обясниш, но това, което те питам. Последно, при 99% от хората (за които твърдиш че имунната им система така или иначе е компрометирана) ваксините помагат ли, или не помагат?

77

Анонимен

преди 2 години

до 97/А какво би казал съдебният медик? Колко ли щеше да е бройката. Или тогава ще лъсне цялата измишльотина.

76

за АТАКИСТ АНТИВАК

преди 2 години

.... ТИ НЕ УСЕЩАШ ЛИ КАК БАВНО НО СИГУРНО , К-19....ТЕ ЛОВИ ЗА ГУШКАТА...?

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "Основно починалите от заболяването са хора на преклонна възраст. На това преди му казваха '' починал от старост''." Брех, откакто се появи тоя вирус за една година починалите "от старост" скочиха с цели 16% ( а тази година ще са дори повече). ТИ ДА ВИДИШ СЪВПАДЕНИЯ.

74

Василев

преди 2 години

Идва ли промяната???Ами тя дойде, сертификати, срив на бизнеси, инфлация,висока смъртност,хаос,!!!Ай чИстито селяни прости!!!Агент Даниъл Фаламбучи!ЦРУ!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Основно починалите от заболяването са хора на преклонна възраст. На това преди му казваха '' починал от старост''.

72

absurd

преди 2 години

И пушач и пияч и евач и ловец съм и рибар съм и пак не ме лови нищо

71

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, ваксърчетата защо не си гледат животеца спокойни, че са се боцнали, а дават акъл на останалите. Явно от страх, че другите са различни от тях. Мен от тях с тия хвърчащи зелени бележки повече ме е страх, защото се врат и влизат навсякъде и си мислят, че са недосегаеми. А ако е и фалшива е ужасът. Ваксуваният също заразява и разнася....Докато другият не влиза никъде, ограничен е, спазва мерките....

70

абсурд

преди 2 години

Аз също от едно 20 години хапчета не пия, а преди това предимно за срамни болести.През последните 30 години съм стъпил в болница само два пъти,единия път да ми зашият срязания пръст,а втория когато ме ухапа куче.Инак нищо не ме лови

69

Анонимен

преди 2 години

Статистика за 14 дневен период от Единния информационен портал. Починали 1944 човека, от които 1815 неваксинирани (93,36%) и 129 ваксинирани (6,64%). Само човек без капка мозък може да спори с фактите, както правят неваксинираните.