208

Анонимен

преди 2 години

Мре си твърдоглавия антиваксъри и нищо не може да му помогне

207

Анонимен

преди 2 години

Като се сметне средната възраст на починалите излиза че е по висока от нормалното

206

Анонимен

преди 2 години

До ФАКТ "има ли наш политик дал фира от този т.н.ковид ?" Да.

205

ФАКТ

преди 2 години

има ли наш политик дал фира от този т.н.ковид ?

204

Милена

преди 2 години

До всички антиваксъри ### Молете се да не се эараэите, иначе голям эор ще видите!!! Които не е бил эараэен и не е виждал как хора с ковид се борят да си поемат глътка въэдух нищо не энае, отстрани лесно се прикаэва а и какви ли не глупости се иэписаха добре е че хората спряха да вярват на теэи психари!!! Эасега неваксинираните пълнят болниците, поради отричане на пандемията ковид , както и на ваксините!!!

203

Анонимен

преди 2 години

105 умрели, поне погребалните агенции не могат да се оплачат, че няма работа.

202

Костова

преди 2 години

Приятелят ми е с една доза на Янсен и е в болница с пневмония. Каза, другите двама в стаята има по 1 и 2 дози на други ваксини. Аз съм с 2 дози на Астра Зенека и също съм болна, средно тежко. Защо лъжат, че с ваксини не можем да се разболеем и то тежко? По офиц.статистика, под 10% влизат в болница, а в стаята му и тримата с ваксини и усложнения.

201

Анонимен

преди 2 години

Вече имаме 497 заразени на 100 хиляди за последните 14 дни. Ситуацията се подобрява.

200

смях

преди 2 години

От къде знаят това,след като от Министерството на здравеопазването официално потвърдиха,че не знаят броя на умрелите в Българич и от какво са умрели.Свободните съчинения не са верни.В Холандия,Англия,Германия вече е мейнстрийм,че умират от корона предимно,в някои клиники и само,ваксинирани.Но понеже били само два пъти набодени не били защитени.Смях!

199

Истината

преди 2 години

Истината е, че след 29 октомври 2021 имаме спад в броя на новозаразените и от 4783 средно на ден в пика в края на октомври, сега са 2330 средно на ден за последните седем дни. При починалите спада започна 16 дни по-късно и от 173 средно на ден в пика на броя на починалите, сега са 125 средно н ден за последните седем дни. Има още поне 20-25 дни, за да завърши тази вълна на новозаразените, освен ако не я подновим по-рано с неразумно поведение.

198

ДО АНТИВАКСЪРПАТКА

преди 2 години

ОДИ ТОВАРИ АНТИВАКСЪРЧЕТА!!!

197

До АНТИВАКСЪРПАТКА

преди 2 години

БЛАГОДАРЯ МНОГО!ОТ ХАМАЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ОБИЖДАМ, ЗАЩОТО МИ Е БЕЗРАЗЛИЧНО МНЕНИЕТО ИМ! ТОВА Е!

196

Анонимен

преди 2 години

Като прочетете в тези "статистики" % неваксинирани и починали имайте предвид, че за неваксинирани се приенат и хората с една доза от сиропчето или две дози, но проявили симптоми преди изтичане на 14 дневния срок от поставяне на втората доза. Ако някой има непредпазливостта да изпусне и думичка по тоя въпрос : колко са хоспитализираните и починалите с една или две дози (но преди изтичане на 14 дневния срок), просто е гарнтирано избухването на истинска бомба! Отделен въпрос е, че няма аутопсии ...

195

Минск

преди 2 години

В Беларусь въпреки ниската ваксинация и от началото без никакви ограничения, ситуацията също се подобрява. В страни с висока ваксинация се влошава. Това означава, че хората са го преболедували, а ваксата е гола вода.

194

стъкмистики

преди 2 години

- само за туй ни бива!- Колко ли провали ще се прикрият с епидемията.

193

До ВАКСИНЕВ

преди 2 години

ВАКСИНЕВ, вложил си целия си интелект в тази д.и.а.р.и.я но непредубедения читател не би могъл да ти схване основната идея а.н.ти.в.а.к.с.ъ.р.с.к.а!

192

Василев

преди 2 години

След ерата на коронавируса, ще има икономики, които ще п.лякат пръсти, ще владеят изкуствения интелект, ще имат свръх развити ай ти технологични компании, ще има фармацевтичтни гигант с трилиони печалба, ще има съсредоточаване на финансов ресурс, който като гравитационна сила ще засмуква много фалирали бизнеси и по слаби икономики, ще има хора в първа класа, и ще има такива, които бягат да си купят билет за влака, който е заминал от гарата и вече пристига в 22 век!Селяни прости вие сте валат!ЦРУ

191

Анонимен

преди 2 години

И като се вземе предвид, че ни един от тея не е починал тъкмо от корона вирус, та где си Куньо, чото тъкмо ти си умрел ат точно тва след 3 ваксини?

190

Анонимен

преди 2 години

Ква е тая ВИОЛЕТА ва? Да не е хамалин на гарата? И отгоре на туй и антиваксърпатка!

189

Обективен

преди 2 години

При 1749169 напълно ваксинирани в България, почти всички на възраст над 20 години и може би над 2 милиона милиона български граждани ваксинирани в чужбина, някои не виждат реалността - неваксинираните заминават за отвъдното, както и много малко от ваксинираните. Никой не е твърдял, че ваксините предпазват на 100%.