222

Анонимен

преди 5 месеца

Мре си твърдоглавия антиваксъри и нищо не може да му помогне

221

Анонимен

преди 5 месеца

Като се сметне средната възраст на починалите излиза че е по висока от нормалното

220

Анонимен

преди 5 месеца

До ФАКТ "има ли наш политик дал фира от този т.н.ковид ?" Да.

219

ФАКТ

преди 5 месеца

има ли наш политик дал фира от този т.н.ковид ?

218

Милена

преди 5 месеца

До всички антиваксъри ### Молете се да не се эараэите, иначе голям эор ще видите!!! Които не е бил эараэен и не е виждал как хора с ковид се борят да си поемат глътка въэдух нищо не энае, отстрани лесно се прикаэва а и какви ли не глупости се иэписаха добре е че хората спряха да вярват на теэи психари!!! Эасега неваксинираните пълнят болниците, поради отричане на пандемията ковид , както и на ваксините!!!

217

Анонимен

преди 5 месеца

105 умрели, поне погребалните агенции не могат да се оплачат, че няма работа.

216

Костова

преди 5 месеца

Приятелят ми е с една доза на Янсен и е в болница с пневмония. Каза, другите двама в стаята има по 1 и 2 дози на други ваксини. Аз съм с 2 дози на Астра Зенека и също съм болна, средно тежко. Защо лъжат, че с ваксини не можем да се разболеем и то тежко? По офиц.статистика, под 10% влизат в болница, а в стаята му и тримата с ваксини и усложнения.

215

Анонимен

преди 5 месеца

Вече имаме 497 заразени на 100 хиляди за последните 14 дни. Ситуацията се подобрява.

214

смях

преди 5 месеца

От къде знаят това,след като от Министерството на здравеопазването официално потвърдиха,че не знаят броя на умрелите в Българич и от какво са умрели.Свободните съчинения не са верни.В Холандия,Англия,Германия вече е мейнстрийм,че умират от корона предимно,в някои клиники и само,ваксинирани.Но понеже били само два пъти набодени не били защитени.Смях!

213

Истината

преди 5 месеца

Истината е, че след 29 октомври 2021 имаме спад в броя на новозаразените и от 4783 средно на ден в пика в края на октомври, сега са 2330 средно на ден за последните седем дни. При починалите спада започна 16 дни по-късно и от 173 средно на ден в пика на броя на починалите, сега са 125 средно н ден за последните седем дни. Има още поне 20-25 дни, за да завърши тази вълна на новозаразените, освен ако не я подновим по-рано с неразумно поведение.

212

ДО АНТИВАКСЪРПАТКА

преди 5 месеца

ОДИ ТОВАРИ АНТИВАКСЪРЧЕТА!!!

211

До АНТИВАКСЪРПАТКА

преди 5 месеца

БЛАГОДАРЯ МНОГО!ОТ ХАМАЛИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ОБИЖДАМ, ЗАЩОТО МИ Е БЕЗРАЗЛИЧНО МНЕНИЕТО ИМ! ТОВА Е!

210

Анонимен

преди 5 месеца

Като прочетете в тези "статистики" % неваксинирани и починали имайте предвид, че за неваксинирани се приенат и хората с една доза от сиропчето или две дози, но проявили симптоми преди изтичане на 14 дневния срок от поставяне на втората доза. Ако някой има непредпазливостта да изпусне и думичка по тоя въпрос : колко са хоспитализираните и починалите с една или две дози (но преди изтичане на 14 дневния срок), просто е гарнтирано избухването на истинска бомба! Отделен въпрос е, че няма аутопсии ...

209

Минск

преди 5 месеца

В Беларусь въпреки ниската ваксинация и от началото без никакви ограничения, ситуацията също се подобрява. В страни с висока ваксинация се влошава. Това означава, че хората са го преболедували, а ваксата е гола вода.

208

стъкмистики

преди 5 месеца

- само за туй ни бива!- Колко ли провали ще се прикрият с епидемията.

207

До ВАКСИНЕВ

преди 5 месеца

ВАКСИНЕВ, вложил си целия си интелект в тази д.и.а.р.и.я но непредубедения читател не би могъл да ти схване основната идея а.н.ти.в.а.к.с.ъ.р.с.к.а!

206

Анонимен

преди 5 месеца

Министърът преборил ПАНДЕМИЯТА! Тия ЗАЩО умират?

205

Василев

преди 5 месеца

След ерата на коронавируса, ще има икономики, които ще п.лякат пръсти, ще владеят изкуствения интелект, ще имат свръх развити ай ти технологични компании, ще има фармацевтичтни гигант с трилиони печалба, ще има съсредоточаване на финансов ресурс, който като гравитационна сила ще засмуква много фалирали бизнеси и по слаби икономики, ще има хора в първа класа, и ще има такива, които бягат да си купят билет за влака, който е заминал от гарата и вече пристига в 22 век!Селяни прости вие сте валат!ЦРУ

204

Анонимен

преди 5 месеца

И като се вземе предвид, че ни един от тея не е починал тъкмо от корона вирус, та где си Куньо, чото тъкмо ти си умрел ат точно тва след 3 ваксини?

203

Анонимен

преди 5 месеца

Ква е тая ВИОЛЕТА ва? Да не е хамалин на гарата? И отгоре на туй и антиваксърпатка!