108

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ AНТИВАКСЪР Личните ти истории не ме вълнуват. Статистиката е ясна. Затова по-добре отговори на въпроса.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Шампиони сме по смъртност от Ковид в СВЕТА. МНОО ЯКИ сме!" - глупи, ние отдавна сме шампиони по смърност от каквото и да е, вината не е в ковид а в така наречената здравна система.

106

До 145

преди 2 години

Колега с две ваксини е с двустранна пневмония. Набори сме. Гарантирай ми, че ако се набода два пъти няма да хвана пневмония!

105

Анонимен

преди 2 години

До Чавдар "Добре, че българската ни закалка е яка." Личи си. Шампиони сме по смъртност от Ковид в СВЕТА. МНОО ЯКИ сме!

104

Анонимен

преди 2 години

Мда, пикА отмина при нас. У западна европа, дето са най-ваксинирани, сега там е епицентъра. Добре дошли в ПАНДЕМИЯТА НА ВАКСИНИРАНИТЕ. Което е неизбежно - ако имаме устойчив и бързо адаптираш се вирус, той неизбежно ще атакува главната група от популацията, която на този етаип са ваксинираните, които го разнасят навсякъде. Вирусите се размножават в милиарди на ден, винаги ще са крачка напред пред разработките на ваксини.

103

Чавдар

преди 2 години

Добре, че българската ни закалка е яка. Тези, които са се захванали с това не знаят колко жилав е българина и какъв инат е.

102

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ AНТИВАКСЪР "За мен и такива като мен говоря ве". СПоред твоите думи, вие сте 1% от населението. Ти мислиш ли, че ваксините са направени за 1% или мислиш, че са направени за 99% от случаите? При тия 99% от случаите ваксините помагат ли или не?

101

Кичка

преди 2 години

Вчера имаше и пункт за ваксиниране в метростанция. Това е несериозно. Каква хигиена и стерилност има там?

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "Работно време за ваксиниране във ВМА Пловдив - 8,30 до 16 часа. Отиваш в 13,30 ч. и .... вече са приключили за деня." При антиваксъра РАдев и неговия здравен министър антиваксъра Кацаров, ТАКА се прави ваксинационна кампания.

99

Анонимен

преди 2 години

Работно време за ваксиниране във ВМА Пловдив - 8,30 до 16 часа. Отиваш в 13,30 ч. и .... вече са приключили за деня.

98

Анонимен

преди 2 години

Eдно време дядовците са ни бройли овце на поляната а сега ние си губим времето като брой болни от които 90 процента им няма нищо а са писани за болни.

97

Анонимен

преди 2 години

6% е почти нищо, при 5% трябва да отменят мерките по споразумението на ЕС.

96

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ AНТИВАКСЪР "За кой път да ти кажа, че за здравите" Чакай малко, ти преди малко каза, че 99% от хората са с компрометирана имунна система, заради пиене, пушене и така нататък. За какви "здрави" говориш?

95

Анонимен

преди 2 години

Ако сте болен с отрицателен тест, никой не ви поглежда и умирате .....от ковид. Ако сте болен с положителен тест, ви лекуват касово и пак умирате от ковид. Това е истината и няма друга за БГ.

94

Анонимен

преди 2 години

Споделям припева на една моя песен която написах за ковид:A year ago, you thought that everything was clickbait.But nowadays you can't get in the bar without a green certificate.If you have read chapter revelation of the bible,the antichrist will never be your idol, and you wouldn't put the mark of the beast on your hand.I'm sick of living in madness land.

93

AAA

преди 2 години

Нали се сещате че сигурно над 50% от тези с антигенни са фслшиви положителни!!! Ние сме единствената държава която след положителен антигенен те слага в карантина без ПСР тест... Сметнете си сами.!! Не че Пср е кой знае какъв критерии но все пак. В части в Германия имаше сума ти и оплаквания от марки антигенни които им даваха до 80% грешни положителни

92

Тато из Правец

преди 2 години

Нормална стъкмистика...Все пак днес е събота... Хихихихихихииии

91

Анонимен

преди 2 години

Докато всеки човек с положителен тест се брой за болен и се тестват по няколко хиляди на ден ще имаме така наречени от мз болни от ковид.

90

Василев

преди 2 години

Всичко идва от Франция!Лозунга свобода, братство,равенство е истинско доказателство!Жълтите жилетки единствено те разтресоха финансовия и индустриален световен елит, като излязоха да протестират срещу спекулата на цените на горивата, излязоха да защитят своите граждански и човешки права и свободи, за достоен труд и запазване на социалните придобивки на работещия човек, бяха против пенсионната реформа, и удължаване на работната седмица!Ето заради това се пусна коронавируса!Агент Джеф Уолас!ЦРУ

89

Анонимен

преди 2 години

Тоя портал лъжеха при Бойко и сега ,хората умират от други заболявания ,и ги пишат ковид ,няма как в Германия многомилионна държава да има по 20 000 заразени на ден ,с да имат по 30 починали така е и Англия