121

Анонимен

преди 2 години

Докато ни залъгват с нови щамове и измишльотини по холивудски сценарии и ние с нетърпение чакаме какво ще стане, икономиките,здравните системи и средната класа са вече разрушени.Май си се редиме на опашка сами да си влеземе в крематориума.Анадъмо?

120

Българки бизнесменки

преди 2 години

Ще пренесат нови вируси от екзотичните си почивки тук у нас в България.

119

Не е шега пускат нов

преди 2 години

Както очакваха знаещите хора обвинявани в конспирации сега пак се оказаха напълно прави нов вирус иде. Сертификати има, чипове има, следене има, терор на хората и контрол всичко има и е реалност. Скоро и трета световна война с невидими био оръжия.

118

aaa

преди 2 години

Много ясно, че трябва да се спрат полети, екскурзии и всякакви други такива простотии. Трябваше да се направи още в началото на 2020 и въобще нямаше да има такава епидемия. На мен не ми дават да отида до магазин, по цял ден тръбят колко е опасно и ме карат да си слагам маска навсякъде, а някакви *** обикалят целият свят да разнасят опасни вируси. Тотално затваряне на границите, само товарен трафик.

117

Гиб Мелсън

преди 2 години

Язък за сертификатите. То е ясно, че вирус не можеш да спреш с КПП-та и затворени летища. Какво ще ги правим сертификатите? Един африканец да доплува с лодка до Европа и заразата тръгва. Можем поне да ги използваме тези сертификати за изработване на нова хартия чрез предаване на вторични суровини и така да намалим изсичането на дървета и така ще подобрим екологията.

116

Прецакан 3-пъти

преди 2 години

С три дози ваксини съм и съм болен. Сега идва и нов вирус за който вече старите ваксини не действат. Кво са да правя?

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен всичко е една измама тестовете са измама това което ви се поднася е измама но щом вярвате значи подк;аждате тази измама в ромската махала никой не се страхува от ковид

114

Да АМА и по вода

преди 2 години

До SHEFA Африканските имигранти и бежаци не със самолети, а с лодки по море идват към Европейска райска земя.

113

Bili

преди 2 години

и да не забравяме, че естествения имунитет е конспиратвина теория. бабини дивитини един вид....НАУКАТА го каза.

112

Докато си пишем

преди 2 години

Новият вирус вече се разпространява в Европа от бежанските вълни и лагери. Минават тайно през горички и не охранявани граници.

111

SHEFA

преди 2 години

СПРЕТЕ ВСИЧКИ ПОЛЕТИ И ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ ОТМИНЕ ВСИЧКО ЗА 1-ИН МЕСЕЦ.-АМА НЕЩО ДА НЕ ЛЕТИ ВЪВ ВЪЗДУХА ОСВЕН ПТИЦИТЕ.

110

Скоро и Български ща

преди 2 години

Тук гетата и факултето този етнос е инкубатор на нови болести и нови мутации и нищо чудно да цъфнем един ден и с нов щам на Ковид тоест Ром-Ковид или от гръчката азбукица ще съответства на буквата Ро Ковид 21 произведено в България.

109

Анонимен

преди 2 години

Търся информация от експерт как да си направя кисело зеле. Никога не съм правил, а много го обичам.

108

Bili

преди 2 години

тук се вижда как "ковид" се използва като политически и икономически инструмент за натиск. пълна изолация на южна африка, там където лекарите си направиха протокол за лечение на ковид в противовес на СЗО. беларус преди време разкриха че световната банка и други са предлагали подкуп за внедряване на мерки - "локдаун". МВФ потвърдиха.

107

Анонимен

преди 2 години

До 107: Има хора, които имат натурален имунтет срещу Ковид - т.е. по някакъв начин, вирусът ги подминава даже и да влезе в огранизмът им, не може да се развие. За съжаление, все още има много оскъдна информация точно какво и как причинява фактът, да не се развие вирусът. Твоята съседка явно е такъв човек. Аз също познавам такива хора - винаги отрицателни тестове, нищо че целите им семейства около тях изкараха Ковид, те не само че не се разболяха, но на всички тестове дадоха отрицателен резултат.

106

Бежаците ще вкарат

преди 2 години

СПОКОЙНО бежанците вече са го вкарали в Европската Уния новия Вирус да гръмне да пламне всичко.

105

Какво очяквати

преди 2 години

От морално пропаднала прослойка имаща се за елит ? Те са едни деградирали безбожни същества извършващи делата на сатана! Пълен боклу..к са тези и суфлиращите им роби ! Бог с нас хора, Той ще сложи край на тези гущери и техните поклонници ! Амин!

104

чвор

преди 2 години

Новата дефиниция болен без симптоми много ми допада :)

103

Анонимен

преди 2 години

Е по-добре с ваксина отколкото без ич...

102

Анонимен

преди 2 години

С ваксините е, като с вируса. Я ви помогнат... я стане точно обратното...