141

Анонимен

преди 2 години

Другата седмица ще имаме новина,че мафията от Биг-Фарма е готова с подходящата ваксина и най вероятно имат вече на склад няколко милиарда дози!

140

Анонимен

преди 2 години

айдеее новия щам - още една конспирация която се оказа вярна

139

Анонимен

преди 2 години

Направо действат като един механизъм,новина която залива света за нов щам,срив на борсите,спиране на полети,ограничаване на международната търговия,поетапно затваряне на държавите.Абе Добре ни Сготвиха ама докога ще траеме се пита в задачата!

138

Анонимен

преди 2 години

До абе Короната заразява използвайки генетични особености. В Южна Африка са общото кратно, първите хора от които сме произлезли. Това значи, че този щам ще атакува базовата генетична комбинация, която всички притежаваме. До сега някои минаваха между капките. Между другото, понеже произхождаме от маймуни, всички нови ваксини трябва да се тестват на тях, а не на плъхове и прасета. Ако това не сработи пропада цялата теория за произхода.

137

do 140

преди 2 години

Неграмотнико, ако ваксината е причинител на тази "масова смърт", защо във Великобритания "масовата смърт" засяга неваксинираните десет пъти по-често от ваксинираните, а?

136

Анонимен

преди 2 години

А, нов вариант измислили, да оправдаят неработещите експерименталки! Боже, колко плитко! Колко жалко! Колко елементарно!

135

Анонимен

преди 2 години

Е, поне Кунчев няма да го хване новият щам ли е, вариант ли е - всъщно все едно е.

134

Анонимен

преди 2 години

Те щото ваксините бяха"много ефективни"срещу другите щамове,справка какво се случва в цяла ваксинирана Европа,ама виждаш ли срещу Новия щели да бъдат "дълбоко обезпокоени"

133

Анонимен

преди 2 години

Поредната ужасна новина за разваляне на предколедното настроение.със сигурност правителствени на новините нямат нищо общо с Християнството.

132

Анонимен

преди 2 години

По принцип трябва да се забранят всякакви полети. Това е транспортът с възможно най-голям въглероден отпечатък. Националните ПВО трябва да свалят всеки транспорт при заход. Оцелелите да се разстрелват наместо. Само така ще спасим планетата и от затоплянето и от Ковида. С един куршум - два заека!

131

Гиб Мелсън

преди 2 години

до 136. Рекордьора по ваксини е от Словения, не е от Словакия. То е малко объркващо ама все едно да сбъркаш Британия с България. Инетерсно е, че самите словаци казват на държавата си Словенско а ние им превеждаме името на Словакия. А Словения си е част от бивша Югославия. Дано след време не станем като този от Словения с по 30 дози, че като гледам май натам отиват нещата. Върти ми се нещо много гадно из главата. Нещо от рода на сутрин преди да излезеш от дома си да си хакаш някаква ваксина.

130

НОВИЯТ ЩАМ!!!!!!!

преди 2 години

Вижте картата на КОВИД в света. Най-червено е отгоре, където са развитите страни и най-светло е надолу, където са неразвитите. В развитите страни васкинираните започнаха да пълнят болниците, защото имунната им система е унищожена и боледуват от всичко. Трябва да бъде измислено обяснение на това. Обяснение, което да отклони вниманието от ваксината като причинител на тази масова смърт. Новият вариант е това обяснение. Ваксините, които имаме не са за него. Трябват ни нови. Боже, пази ни!

129

абе

преди 2 години

Като е толкова нов и пресен как и кога успяха да заключат,че е мнооооооого по опасен от другите щамове?!?!?

128

Анонимен

преди 2 години

Това че е засечен първо в Южна Африка не означава че произлиза от там въпросният мутирал щам,нещо което прави противодействието срещу него,като борба с вятърни на мелници!

127

123

преди 2 години

Да го спират! Да затварят всияки граници за една година и баста. Всеки си щъка и край няма....

126

Никой

преди 2 години

Направи като онзи от Словакия. Сложи си 26 ваксини за по сигурно. Понасят се 26 ваксини. Доказано е вече.

125

Анонимен

преди 2 години

Само в Европа се вихрят тези нови щамове, заблуда май?

124

До Прецакан 3-пъти

преди 2 години

По 3 пъти на ден, на гладно и на висок глас последния куплет на "Когато цъфнат теменугите..."

123

Анонимен

преди 2 години

Континентът Африка въобще не е обхванат през последните седмици от Рязък скок на новозаболелите,за разлика от ваксинирана Европа която се пука по шевовете!Желателно е поне Малко поглеждате данните а не да пишете врели некипели!

122

Ентусиаст

преди 2 години

Е кой го е страх, то ние до сега на какво ли не се нагледахме?