161

Анонимен

преди 2 години

Проклети да са тия *** с тоя вирус измислен носещ смъртност само 0,03, баси комедията.

160

Анонимен

преди 2 години

Пезерватиите няма да пазят от новия СПИН от Африка. Слагайте противогази.

159

Анонимен

преди 2 години

Новият СПИН от Африка? Въздушно-капков СПИН от Африка?

158

Дали ще забранят

преди 2 години

...хилядите гумени лодки и ръждиви гемии през Средиземно море събирани от трафиканти, платени от разни НПО та и и навигирани от световния комитет за миграция?

157

Страх

преди 2 години

Мори добит-ъка

156

Не знам

преди 2 години

,но тези хора, които може би, участват в умишленото завишаване на бройките в лабораториите или там някъде, много сериозно трябва да се обърнат към съвестта си и да помислят, че това което идва ще се отрази и на тях самите и на техните семейства. Спрете, покайте се, не съучаствайте и кажете истината. Господ да пази България!

155

данчо

преди 2 години

Сатанинската манипулация продължава.Хубаво е,че все повече хора по света прозяха лъжата.Щам след щам.......е вече станаха смешни и жалки.Няма да им се получи.

154

до 163

преди 2 години

Помисли ако населението е 100% ваксинирано, каква част от заболелите ще са ваксинирани и сам ще стигнеш до отговора.

153

до Чоко

преди 2 години

Не си в час с вирусологията, нито с имунологията. Всички респираторни вируси мутират в тялото на гостоприемника. ВСИЧКИ. Колкото повече време се задържат там, толкова повече мутации трупат. Процесът на надлъгване с имунната система води до мутиране и на вируса, и на антителата. При ваксинираните инфекцията продължава по-кратко, съответно времето за мутации е по-кратко. А дали въпросните мутации водят до стабилен вариант, който да може да се разпространява, е съвсем отделен въпрос.

152

Анонимен

преди 2 години

Съвсем демократично банките определят правилата на играта, а раята си мечтае да участва... демокрация... ха ха ха

151

Чоко

преди 2 години

Прави ли ви впечатление официалната ваксина за Ковид. В началото имаше около 10% заболели ваксинирани. С увеличаване ва ваксите процента на заболелите вече е 20%. На какво се дължи според вас увеличаването на процента?

150

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ваксинират и да затварят, каквото и да правят няма да го спрат. Само увеличават външния дълг и инфлацията с тия локдауни. На времето не е имало самолети и чумата е преминала през целия свят. Как мислите, че ще спрете нещо като това. О ще забранят полетите от ЮАР до Европа, ми добре тогава просто ще се лети ЮАР - Кайро, Кайро - Европ. И нищо няма да успеят да направят. Стига локдауни и простотии, има ваксини, има лекарства и се умира при 0.3% от случаите. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТВАРЯМЕ!

149

Чоко

преди 2 години

Мангъров беше прав когато в началото казваше, че това нещо трябва да мине през хората и да изчезне. Сега не само, че не изчезна а и за да преодолее пречките от ваксините мутира. Само след месец ще се окаже, че ваксините не действат на новия щам ама ние трябва да се бучим защота има произведени дози. После ще ни затворят отново и ще чакаме за новите ъпгрейдвани ваксини. Докато започнат да ги слагат ще се появи нов щам и така до безкрай. Да свикваме с новото време.

148

Анонимен

преди 2 години

"Първоначално има 4 случая в Ботсвана при ваксинирани хора" - Има ли нужда от повече коментари изобщо.

147

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ни занимавате с този измислен вирус! Стотици милиони умират всяка година от истински ужасни болести по света за секунди или в месеци с мъки, те "уж" се притеснили за двата милиона на година с надутити бройки за субсидии. И две години по телевизияна като латерни. Две години от живота ни загубиха тези нещастници! След години ще влезнем в учебниците. Срам и позор 2021 година!!!

146

Чоко

преди 2 години

От новия щам трябва да се опасяват единствено ваксинираните. Те нямат имунитет и ще пипнат вируса с цялата му тежест. Ще препълнят моргите. Градове ще се отопляват от крематориумите. Всеки втори ще опъне петалата. Изобщо идва нещо невиждано в Света. Това ще е Апокалипсиса.

145

Анонимен

преди 2 години

Като стигнете до стотната бустерна доза вече ще сте сигурни,че можете да умрете от всичко друго,но не и от КОВИД-а!

144

Анонимен

преди 2 години

СЗО има извънредно заседание. Ще се обсъжда решението, всички правителства да създадат нови министерства. Министерство на Истината и Министерство на Ковида.

143

Анонимен

преди 2 години

Вместо Честита Нова Година, ще е Честит Нов Ковид

142

запознат

преди 2 години

За мутрациите са виновни ваксините. Вируса се опитва да преодолее именно тях защото при естествения имунитет просто няма никакъв шанс. Имам усещането, че ако продължавате да настоявате за това фалшиво ваксиниране, през 2027 г. само няколко стотин преболедували и неваксинирани ще обитаваме тази земя!